Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17281729173017311732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

C-TRanger
    açtığın konu işe yaramış.
    nihayet birileri sesi duymuş. demek birileri varmış
    gran turismo'nun olması gereken yere taşınmış.

Çoğu insan sadece PS ana sayfala bakıyor. Olması gereken buydu.
  • Gt6 gelecek bu belli artık da hatta ben Kasım ayı diye düşünüyorum çünkü projetcars 2014 un baharına ertelendi muhtemelen yeni bir oyun olduğu icin granturismo gibi seri karşısında çıkış yapması zor olduğu icin ertelenmiş olabilir diye düşünüyorum ben bu benim düşüncem tabi

Gelelim merak ettigim konuya acaba turkce dil olacakmı gt6 da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Gt6 gelecek bu belli artık da hatta ben Kasım ayı diye düşünüyorum çünkü projetcars 2014 un baharına ertelendi muhtemelen yeni bir oyun olduğu icin granturismo gibi seri karşısında çıkış yapması zor olduğu icin ertelenmiş olabilir diye düşünüyorum ben bu benim düşüncem tabi

türk oyuncularının bandrollü olarak satılan gt5 lere gereken önemi verdiklerini düşünüyorum.
    haliyle gt6 da büyük bir ihtimalle türkçe olur.
  • hem bandrollü aldık yetmedi ,Gran Turismo 5 Signature Edition de aldık bandrollü... büyük ihtimal artık tr dil ile gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

C-TRanger
    açtığın konu işe yaramış.
    nihayet birileri sesi duymuş. demek birileri varmış
    gran turismo'nun olması gereken yere taşınmış.

Çoğu insan sadece PS ana sayfala bakıyor. Olması gereken buydu.

bende playstation sayfasında sürekli gran turismo bölümünü arıyordum, bugün gördüm çağrın işe yaramış

• quote:

quote:

Gt6 gelecek bu belli artık da hatta ben Kasım ayı diye düşünüyorum çünkü projetcars 2014 un baharına ertelendi muhtemelen yeni bir oyun olduğu icin granturismo gibi seri karşısında çıkış yapması zor olduğu icin ertelenmiş olabilir diye düşünüyorum ben bu benim düşüncem tabi

türk oyuncularının bandrollü olarak satılan gt5 lere gereken önemi verdiklerini düşünüyorum.

birol ben 1 tane normal 2 tanede signature edition aldım gt5 i daha ne alıcam tabiki Türkçe olmalı

• Updateleri yaparken nedense donuyor 2 kez böyle oldu yani aynı yerde kalıyor birincisinde ilk başlarda 2.sinde 10çnun %96 sında kaldı

Neden böyle ? Arkadaş yeni ps3 aldım 5-6 ay önce Gt5 isteğim geri geldi şimdi de oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Updateleri yaparken nedense donuyor 2 kez böyle oldu yani aynı yerde kalıyor birincisinde ilk başlarda 2.sinde 10çnun %96 sında kaldı

Neden böyle ? Arkadaş yeni ps3 aldım 5-6 ay önce Gt5 isteğim geri geldi şimdi de oynayamıyorum

Hocam bir konuda okumustum.Konsol ınternete wıreless ıle baglıysa,kablo ıle baglayıp update yaparsan muhtemelen takılma falan olmazmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Updateleri yaparken nedense donuyor 2 kez böyle oldu yani aynı yerde kalıyor birincisinde ilk başlarda 2.sinde 10çnun %96 sında kaldı

Hocam bir konuda okumustum.Konsol ınternete wıreless ıle baglıysa,kablo ıle baglayıp update yaparsan muhtemelen takılma falan olmazmıs.

kablo ile yaptım 2.sini yine kaldı öyle
  • ps3 ilk çıktığındada duyurulmuştu 2 sene prologue oynadık anca çıktı gt5 bence gt6 2014 son aylarından önce çıkması imkansız kolay değil yeni gt yapmak. gerçi demosuna bile razıyım. 15. yıl dolayısıyla gt5e büyük paket çıkar veya vitaya bir şey çıkar. birde gt6 ps4 için duyurulur.. ama allah bilir ne zaman çıkar. ps4 ile birlikte çıkacak olsa ilk ps4 duyurulduğunda belki umut olabilirdi. umarım erken çıkar ama geç olsun sağlam olsunda denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

quote:

birol ben 1 tane normal 2 tanede signature edition aldım gt5 i daha ne alıcam tabiki Türkçe olmalı

Abi 2 signature edition da elinde mi ?

Apex dergisinin Türkçe'sini istiyorum da ben.

Gittigidiyorda satilan collector's editionlarda İngilizce hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle paylaşımlarınızı cok faydalı bulduğumu ifade etmeliyim keza Gran Turismo ile ilgili bir konu açılmasıda gayet yerinde olmuş.
    2008 yılında beri ps3 sahibiyim ve kendimce iyi bir gran turismo kullanıcısıyım.
    Oyunu uzun sürelerdir oynamama rağmen online hiç kullanmamıştım lakin ne kadar büyük şuursuzluk yaptığımı farkettim
    Herneyse ps3 menüsünde tek kullanıcı ile oturum açıp öyle oynuyorum oyunları genelde ( kullanan her kimse benim oturumumda oyun oynuordu )
    ve US PSN hesabım vardı lakin Academy editionu alınca DLC leri kuramadığımı farkettim
    Region probleminden dolayı baska bir mail hesabına yeni PSN türkiye hesabı oluşturdum.
    fakat herzamanki oturuma açıp psn e yeni hesabım ile girmek isrtediğimde buna izin vermedi
    bende o yüzden baska bir oturum açıp öyle kurdum dlc leri
    şimdi buraya kadar herşey iyi güzelde eski oturumumdaki dosyaları yeni oturuma taşımak istediğimde bunu haliyle başaramadım keza iki farklı kullanıcı bilgisi de aynı isimde olduğu için problem çıkardı
    Garajımda 200 yakın araba ve level 35 deydim şimdi bunları geri almamın bir yolu varmı diye bir sormak istedim.
    Arkadaşlar forumu az cok okuma şanşım oldu ama yine de atladığım kısımlar vardır o yüzden kusura bakmayın

PSN :Noi_Albinoi_81 arkadaş olarak eklemek isteyen olursa
    Ve son olarak böyle bir konu hakkında düzgün bir forum bulmak gerçekten sevindirici.

• GT5 in online kısmı başlı başına bir olay ve zevk unsuru, harbiden çok şey kaçırmışın. Neyse GT6 gelene kadar tadına bak.

Bölge olayı ps3 de var. Benzer bölge seçme olayını, arkadaşımın US hesabında Battlefield3 ün online kodu için yaşamıştık. Çünkü oyun türkiyeden alınmıştı. Sonuç olarak Türkiye PSN açtık ve kodu oraya yedirdik. Yani böyle bir durum var.

GT5 e gelirsek, Eski hesabındaki araçları yeni hesabına hediye olarak gönder, belki işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 12 Mayıs 2013; 17:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ra-Hoor_Khuit

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle paylaşımlarınızı cok faydalı bulduğumu ifade etmeliyim keza Gran Turismo ile ilgili bir konu açılmasıda gayet yerinde olmuş.
    2008 yılında beri ps3 sahibiyim ve kendimce iyi bir gran turismo kullanıcısıyım.
    Oyunu uzun sürelerdir oynamama rağmen online hiç kullanmamıştım lakin ne kadar büyük şuursuzluk yaptığımı farkettim
    Herneyse ps3 menüsünde tek kullanıcı ile oturum açıp öyle oynuyorum oyunları genelde ( kullanan her kimse benim oturumumda oyun oynuordu )
    ve US PSN hesabım vardı lakin Academy editionu alınca DLC leri kuramadığımı farkettim
    Region probleminden dolayı baska bir mail hesabına yeni PSN türkiye hesabı oluşturdum.
    fakat herzamanki oturuma açıp psn e yeni hesabım ile girmek isrtediğimde buna izin vermedi
    şimdi buraya kadar herşey iyi güzelde eski oturumumdaki dosyaları yeni oturuma taşımak istediğimde bunu haliyle başaramadım keza iki farklı kullanıcı bilgisi de aynı isimde olduğu için problem çıkardı
    Garajımda 200 yakın araba ve level 35 deydim şimdi bunları geri almamın bir yolu varmı diye bir sormak istedim.
    Arkadaşlar forumu az cok okuma şanşım oldu ama yine de atladığım kısımlar vardır o yüzden kusura bakmayın

Ve son olarak böyle bir konu hakkında düzgün bir forum bulmak gerçekten sevindirici.

Eski hesabındaki save dosyalarını kullanamazsın baştan oynaman lazım yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2tekerci

quote:

Orijinalden alıntı: Ra-Hoor_Khuit

Merhaba Arkadaşlar,

Eski hesabındaki save dosyalarını kullanamazsın baştan oynaman lazım yani...

eyvallah hocam

• Arkadaşlar ps3 konusunda daha yeni sayılırım online oyun konusunda ise acemidende daha düşük seviyedeyim.Cumartesi günü siparişini verdiğim GT5 Academy Edition bugün elimde olacak.Yalnız sormak istediğim şu biliyorsunuz bu paketin içinde ekstra pist ve araç paketleri var ps3 üm NTSC ve aldığım oyun pal (2.bölge)psn hesabım Türkiye bu paketleri yüklerken yapmam gereken herhangi bir ayrıntı var mı?Yada bir soun oluşturur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

quote:

Abi 2 signature edition da elinde mi ?

Apex dergisinin Türkçe'sini istiyorum da ben.

Gittigidiyorda satilan collector's editionlarda İngilizce hep.

pm attım sana metin
    adresini yolla kargoyla postalyacağım sana 1 tanesini

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Gran Turismo 5 Prologue'nin demosunu japon psn'ye vermişlerdi.O zaman açmıştım konuyu.Çocuklar gibi sevinmiştik.Ey gidi ey...

bende senin hesapla demoyu indirmiştim hocam

tekrar çok sağolasın
  • Oyunu yıllardır bıkmadan usanmadan oynuyorum. Pek fazla online oynamam ama nürbering pistinde hafif yağmurlu havada bmw m3 ile turlamak kadar keyif veren bişey yok benim için. Manuel vites pek hızlı gitmeden motor sesini dinlemek hele.. Ama bir türlü bu oyuna adam gibi arabalar eklenmedi. Güncel Bmw m6, Porsche Panamera, Mercedes CLS vs gibi araçlarda eklenmiş olsaydı mükemmel bir oyun olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba güncellemeleri yok gibi birşey sırf bu yüzden soğutuyor oyun kendinden bugün 15 mayıs inşallah gt severleri heycanlandıracak gelişmeler olur.
  • 
Sayfa: önceki 17281729173017311732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.