Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU]
  • Bence başarılı olacak, GT5'de yaptıkları hataları düzeltecekler
  • GT5 de arkadaslarınla toplanıp online loby kurmak tam bir işkencedi şu loby olayını bi düzeltseler.
  • Şu standart araçları bence eklememeleri gerekiyor oyuna fakat 1200 araç olduğuna göre yine eklenecektir.Muhtemelen yine aynı araçların bir çok modeli de olacaktır.Yine de oyunu dört gözle bekliyorum.Umarım sonraki oyunda ps4 de tüm araçlar preminyum olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

gt6 ps3'e çıkacaksa oyundan birşey beklemiyorum.
    çünkü gt5 te şimdiye kadar hep oyaladılar, bir şey yapılmadı hep sezonluk etkinlik falan filan.
    ps3'e çıkacağına görede gt5 üzerinde biraz sağdan biraz soldan değişiklikle sanki gt5 e güncelleme yapılmış bir oyun gibi
    koyarlar önümüze bizde bayılırız parayı sonra oyna dur japon arabalarla.

gt5 çıkalı 2 sene oldu 2 sene önce ps3 ün gücünü kullanmayımı bilmiyorlardı şimdi gt6 da mı diyecekler ps3 ün gücünü
    şu kadar bu kadar kullanacağız diye.
    2 sendir gt5 i yağmurdaki gölgeleri kareli görüyoruz düzeltemedilerde gt6 da düzeltilmişmi satacaklar.
    kazunun yarışlara girmek için parası bitti galiba.

+10000
    Zaten ps4'ün çıktığı zamanlar çıkarmaları failin en önde gideni.Daha iyi bir donanım ile daha iyi bir oyun yapabilecekken sırf ps3'ten daha fazla para kazanmak için, oyunun ismini lekelediler.Gt5'in update edilmiş hali gibi diyebiliriz gt6 için, pardon gt5.5 için.
    Şu 1200 araç premium mu belli değil.Büyük ihtimal değil.Zira olsaydı sitesinde üstüne basa basa söylerlerdi bunu.Yine saçma sapan standart denen salak şeylerlen uğraşacağız.Çünkü aynı şey gt5 içinde olmuştu.Aynı oyunu can çekişen konsolda, ps4 ile aynı zamanda çıkardığı için kazunori ve ekibini tebrik ediyorum.

• Ulan kazu yatırdın bizi gine terse alacağın olsun daya şimdi japonları bize gine
  • şimdiden infaz yapmışınız gt6 yı hele bi bekleyin bi videolar düşsün bi çıksın yazarsınız o zaman eleştirilerinizi.. kazu oyun yapmasa bize piyasa da oyunmu var adam gibi ?
  • merline göre demo temmuzda gelecekmiş

bu demo prologue yani parayla satılacak sürümmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Mayıs 2013; 21:10:05 >
  • hala 1200 araba diyor ya sen ne ara bu kadar kokpit modelledin be adam? standart araçların olacağı kesinleşti gibi.

50 tane aynı model rx7'yi büyük merakla bekliyoruz.
  • sony55 kuyruk acınmı var gt6 çıkmadan fail
    gt5'in bozuk olan her şeyini düzeltmişler gt5 oynanmaz haldeydi o standar araçlarla donan menüleriyle looadinglerle online berbatıyla adamlar adam gibi oyun yapmış ps4e çıkmıyor diye ağlıyor böyle iş işte buda bi tarafta 0 milyo kullanıcısı olan konsol diğer tarafta 0 kişinin sahip lduğu ps4 adam niye ps3e çıkıyor diye laf ediyor ahaha
  • Ps3 degerini iyi bilmek lazım mutlaka gt5 üstüne katarak çıkacaktır bir iki fanatik her zamanki halleri oyun çıkmadan b.k atarlar çıkınca en büyük savunucuları olurlar. Al oyunu keyfini sür bu adam bu kadarmı kafasız ps4 çıkıncada ona uygun çıkaracaktır. Geldi gitti çogaldı diyene kadar ps4 2014 yazını bulacak zaten, o zamana kadar bu gt6 ile keyif sürmenin kime ne zararı var.
  • Daha ilk günden tartışma çıkartmak istemem ama Yeni Xbox ve o konsolun muhtemel çıkış oyunu yeni Next-gen Forza karşısında Sony'nin en büyük kozunu satış rakamları uğruna PS3'e çıkartması gerçekten komik.Yine PS2'den port araçlar vs olacak 1000 küsür araç muhabbeti ulen bari GT6 demeseydiniz şu oyuna.
  • Oyunu merakla bekliyorum, bence çok iyi oldu oyun, fizikler düzelecek, düzgün menü sistemi geliyor, grafikler temizlenmiş.

Tek problem şu standartlar, nefret ediyorum standartlardan, ben 300 araca razıydım, yeterki günceller de olsun araç yelpazesinde.

Sesler düzelsin aha yazıyorum, 95 metakritikli oyun olur.
    Çıktığı gün alıyoruz yine, napacaz başka.
  • Şu standart araç olayını bitirsinler artık. Ya tam tasarla aracı ya da hiç koyma.
  • bu nasıl iş kim sana başlığı kafana göre değiştirme hakkı veriyor ?
  • 2007'den beri değiştiriyorum.Yani sizin burda olmadığınız zamanlar.
  • Başlık için "GT6 FAIL..GT5'E DEVAM"biraz ağır oldu hocam üstelik çıkmamış bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 16 Mayıs 2013; 0:40:41 >
  • Başlık beni de rahatsız etmişti neyse değişmiş artık bu arada yargısız infaz yapmayalım oyun bi çıksın dener alırız demo da gelecekmiş yani oyundan henüz bi gameplay görmeden bu sekilde eleştirmek haksızlık adamlar ps3 en cok satan oyununu sonuçta sallayarak çıkarmaz önceki serileri oynayamasamda oynamış kişilerden o kadar duydum bütün oyunlar kaliteliydi diye eminim bu da kaliteli çıkacaktır

Edit başlık değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralexx42 -- 16 Mayıs 2013; 0:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be kazunurı yamauchi ye söyleyelimde bıraksın oyun yapmayı, ne anlar bu adam oyun yapmaktan, gran turismo efsanesinide o yaratmadı zaten uzaylılar yaptı, bende ps4 ün çıkmasını dört gözle bekliyorum ama sırf ps4 e çıkmıyor diye böyle eleştirilmez, oyun çıksın eksiği varsa hepimiz eleştiririz,ayrıca o başlık hiç yakışı kalmamış birde gt fanı olacaksınız.
  • arkadaşlar bahsettiğimiz oyun gran turismo yine mükemmel bir yarış simülasyonu bizleri bekliyor kimsenin şüphesi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante06 -- 16 Mayıs 2013; 0:47:02 >
  • 
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.