Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17311732173317341735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gintoki

Başlık için "GT6 FAIL..GT5'E DEVAM"Biraz ağır oldu gibi hocam.

Niye ağır olsun.Oyunu ps3'e çıkarıyorlar tamam.Gt5'in copy paste hali tamam.1200 aracın hepsi büyük ihtimal premium değil tamam.Çok az pist eklenmiş tamam.Ama, ama ne diye bu oyunu ps4'ün çıktığı zamanlar çıkartıyorsun.Üstüne üstlük tam bir tarihte vermiyorsun.Yani yine belirsizlik hakim.Ben bu belirsizlik kavramını GT5'te çok çektiğim için, sinirlendim.Burda çoğu yokken biz vardık.Burda harıl harıl gt5'i savunuyordum.Kimlelerlen kavga ettim, kimlerlen münakaşa attim sayısını bile unıuttum şu 6 yıllık gt5 konusunda.Tek istediğim bir gt fanı olarak daha iyi bir oyun istemek.Sırf para kazanmak için, çoğu şeyden feregat edilmiş bir gt görmek istemediğim için bu kadar tepkiliyim.Başlığıda merak etmeyin değiştiririm.Biraz böyle kalsın.Diğer gt6 konusunuda yöneticilerden rica ettim.Üzerime alacam.Son bilgileri,resimleri vs. düzenleyip güzel bir konu yapacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Başlık için "GT6 FAIL..GT5'E DEVAM"Biraz ağır oldu gibi hocam.

Niye ağır olsun.Oyunu ps3'e çıkarıyorlar tamam.Gt5'in copy paste hali tamam.1200 aracın hepsi büyük ihtimal premium değil tamam.Çok az pist eklenmiş tamam.Ama, ama ne diye bu oyunu ps4'ün çıktığı zamanlar çıkartıyorsun.Üstüne üstlük tam bir tarihte vermiyorsun.Yani yine belirsizlik hakim.Ben bu belirsizlik kavramını GT5'te çok çektiğim için, sinirlendim.Burda çoğu yokken biz vardık.Burda harıl harıl gt5'i savunuyordum.Kimlelerlen kavga ettim, kimlerlen münakaşa attim sayısını bile unıuttum şu 6 yıllık gt5 konusunda.Tek istediğim bir gt fanı olarak daha iyi bir oyun istemek.Sırf para kazanmak için, çoğu şeyden feregat edilmiş bir gt görmek istemediğim için bu kadar tepkiliyim.Başlığıda merak etmeyin değiştiririm.Biraz böyle kalsın.Diğer gt6 konusunuda yöneticilerden rica ettim.Üzerime alacam.Son bilgileri,resimleri vs. düzenleyip güzel bir konu yapacam.

Sende haklısın hocam.Tamamen ticari bir karar.Ps4 ün çıkış arifesinde hem ps3 canlı tutmak hem de oyunun yüksek miktarda satmasını garantilemek için böyle bir karar almışlar açıkça.

• olmadı hiç olmadı.

türkiyedeki bir örneği daha olmayan gt5 konusunu lütfen daha dikkatli inceleyip kararlar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 16 Mayıs 2013; 12:09:20 >
  • Şimdi mesaj atabiliyoruz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi mesaj atabiliyoruz sanırım.

evet açmışlar olması gereken buydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

Şimdi mesaj atabiliyoruz sanırım.

evet açmışlar olması gereken buydu

Konuyu mu kilitlemişler di?
  • ben dün gerekli şikayetleri yaptım forum yönetimine..

arkdaşım konuyu sen yıllar önce açmış olabilirsin buna bişe diyemem anca teşekkür ederim açmışında bizlerde 2 yıldır yararlanıyoruz.. benim sana sitememim. sen beğenmeye bilirsin başklarıda ama buraya 1000 lercesi giriyor fayda sağlıyor sen oraya sırf kendin beğenmediğin için başlığı kafana göre değiştiremezsin bu başlık 1000lerce insana hitap ediyor.."GT6 FAIL..GT5'E DEVAM" bu başlık yakışmaz... bak yorumlarda ne kadar güzel anlatmışsın ps4 e çıksaydı pasta copy olmuş demişsin haklı yönlerin var elbette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

gt6 ps3'e çıkacaksa oyundan birşey beklemiyorum.
    çünkü gt5 te şimdiye kadar hep oyaladılar, bir şey yapılmadı hep sezonluk etkinlik falan filan.
    ps3'e çıkacağına görede gt5 üzerinde biraz sağdan biraz soldan değişiklikle sanki gt5 e güncelleme yapılmış bir oyun gibi
    koyarlar önümüze bizde bayılırız parayı sonra oyna dur japon arabalarla.

gt5 çıkalı 2 sene oldu 2 sene önce ps3 ün gücünü kullanmayımı bilmiyorlardı şimdi gt6 da mı diyecekler ps3 ün gücünü
    şu kadar bu kadar kullanacağız diye.
    2 sendir gt5 i yağmurdaki gölgeleri kareli görüyoruz düzeltemedilerde gt6 da düzeltilmişmi satacaklar.
    kazunun yarışlara girmek için parası bitti galiba.

birolcum gt5 çıkalı 3 sene bitti 4 ncü seneye girdi nerdeyse
    artı bu gt6 enazından ps4 oturana kadar bize 1.5 sene geçirtir ben olaya böyle bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 16 Mayıs 2013; 15:49:30 >

• adam uğramış konu başlığı açmış , forum yetkilisinden önce açtığı konuda sürekli güncel bilgileri paylaşmış, istediği zaman başlığı değiştirme hakkı olmalı bence, daha dünkü; alakasız biri gelip sen ne yapıyorsun deme hakkına sahip olmadığı gibi saygı duymayı öğrenmeli
  • Türkiye'nin en kalabalık forumunda,binlerce insanın faydalandığı bir konunun içine mıçma hakkının kimsede olmaması bence çok yerinde bir kural.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

adam uğramış konu başlığı açmış , forum yetkilisinden önce açtığı konuda sürekli güncel bilgileri paylaşmış, istediği zaman başlığı değiştirme hakkı olmalı bence, daha dünkü; alakasız biri gelip sen ne yapıyorsun deme hakkına sahip olmadığı gibi saygı duymayı öğrenmeli

Konu açmak zor bişe değil sağolsun açmış uğraşmış seninde yazdığın gibi.. Ama o konu açtığı diye Sırf GT6 yı beğenmedi diye başlığı değiştirme hakkında bulmamalı( olumsuz şekilde ) bu forum ve bu sayfa 1binlerce insana hitap ediyor.. 15 mayısdan önce güzel başlık değiştirmişti herkes bu sayfayı GT6 diye takip ve haberleri takip ediyordu 15 mayıs oldu vatandaş sırf beğenmedi diye Yeni çıkacak oyunu bu ithamı yapmaya hakkı yoktur "GT6 FAIL..GT5'E DEVAM" Ben bu oyunu çıktığı günden beri oynuyorum GT5 için yaptığım masrafı hiçbir oyuna ben yapmadım... Onun için senin dünkü diye hitap ettiğin kişeler bu oyuna gönül vermiş insanlar GRAN TURİSMO yu her anını takip eden insanlar var bu forumda.. o savunduğun arkadaşını ben bilmem sağolsun konuyu açmış ama gt fanlarına dünkünüde buğünkü üyesinede saygı göstermeyi bilmesi gerek !.. kafasına göre başlık değiştirme hakkınıda kendinde bulmaması gerekir demi.. GT55 sağolsun açmış konuyu ama bu açtığı konunda nekadar öte insanlara hitap ettiğinin farkında olduğu unutmuş sanırım GT6 heycanından...

• Tamam tartışmaya gerek yok.Bir anlık sinirlen değiştirdiğim konu başlığını.Gece düzelttim.Ama bu demek olmuyor ki, gt6'ya karşı fikirlerim değişti.En azından içimde bir burukluk var.Halbu ki, yeni gt oyunu çıkacakda ben sevinmeyecem.Böyle bir şey mümkün mü?Ama kaz sağolsun ocağıma incir ağacı dikti.Gerçi biraz daha bekliyelim.E3'te daha detaylı bilgiler veya ps4 versiyonuda duyurulabilir.O zamana kadar bekliyeceğiz artık.Ama benim temennim, ps4 çıkmadan gt6'nın bu yaz aylarında çıkmasıydı.
  • quote:

Tamam tartışmaya gerek yok.Bir anlık sinirlen değiştirdiğim konu başlığını.Gece düzelttim.Ama bu demek olmuyor ki, gt6'ya karşı fikirlerim değişti.En azından içimde bir burukluk var.Halbu ki, yeni gt oyunu çıkacakda ben sevinmeyecem.Böyle bir şey mümkün mü?Ama kaz sağolsun ocağıma incir ağacı dikti.Gerçi biraz daha bekliyelim.E3'te daha detaylı bilgiler veya ps4 versiyonuda duyurulabilir.O zamana kadar bekliyeceğiz artık.Ama benim temennim, ps4 çıkmadan gt6'nın bu yaz aylarında çıkmasıydı.

GT_55 Arkdaşım sıkıntı yok haklısın.. bakalım dediğin gibi E3 de neler olacak umarım hepimiz mutlu edicek haberler gelirde hepimiz mutlu oluruz...
  • Eğer 1200 aracıda premium yapmışlarsa , söylediklerimi yemeye razıyım.Hiç olmazsa derim, adamlar uğraşmış 1200 aracı premium yapmış diye.Lütfen artık premium ve standart araç saçmalığı olmasın.GT5'ten sadece 7 pist fazla olması, bence çok az olmuş.
    Ayrıca diğer gt6 konusunu benim üzerime geçmesini bekliyorum.Orda gt6 konusunu tartışırız, konuşuruz.Bu konu gt5 konusu olarak kalsın.
  • 15 mayıs oldu ..Var mı yeni bir video?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

adam uğramış konu başlığı açmış , forum yetkilisinden önce açtığı konuda sürekli güncel bilgileri paylaşmış, istediği zaman başlığı değiştirme hakkı olmalı bence, daha dünkü; alakasız biri gelip sen ne yapıyorsun deme hakkına sahip olmadığı gibi saygı duymayı öğrenmeli

Konu açmak zor bişe değil sağolsun açmış uğraşmış seninde yazdığın gibi.. Ama o konu açtığı diye Sırf GT6 yı beğenmedi diye başlığı değiştirme hakkında bulmamalı( olumsuz şekilde ) bu forum ve bu sayfa 1binlerce insana hitap ediyor.. 15 mayısdan önce güzel başlık değiştirmişti herkes bu sayfayı GT6 diye takip ve haberleri takip ediyordu 15 mayıs oldu vatandaş sırf beğenmedi diye Yeni çıkacak oyunu bu ithamı yapmaya hakkı yoktur "GT6 FAIL..GT5'E DEVAM" Ben bu oyunu çıktığı günden beri oynuyorum GT5 için yaptığım masrafı hiçbir oyuna ben yapmadım... Onun için senin dünkü diye hitap ettiğin kişeler bu oyuna gönül vermiş insanlar GRAN TURİSMO yu her anını takip eden insanlar var bu forumda.. o savunduğun arkadaşını ben bilmem sağolsun konuyu açmış ama gt fanlarına dünkünüde buğünkü üyesinede saygı göstermeyi bilmesi gerek !.. kafasına göre başlık değiştirme hakkınıda kendinde bulmaması gerekir demi.. GT55 sağolsun açmış konuyu ama bu açtığı konunda nekadar öte insanlara hitap ettiğinin farkında olduğu unutmuş sanırım GT6 heycanından...

Söylediklerinde kısmen haklısın. Şu kullandığın cümle üzerinden ben de birşeyler yazmak istiyorum; "Ama o konu açtığı diye Sırf GT6 yı beğenmedi diye başlığı değiştirme hakkında bulmamalı"

GT5 oyunu çıktığından beri dönem dönem bir sürü konu açıldı oyun hakkında. Neydi bu konuların temaları; GT5 şöye kötü bi oyun, şöyle tırt bi oyun, GT5'i beğenmedim, GT5'i sıkıcı buldum vs vs vs. Çok türevini gördük son birkaç sene.

Elbetteki herkes oyunu sevmek zorunda değil, silah soruyla da seveceksin demiyoruz. Ama sırf kendi beğenmedi diye, veya oyunan fanlarına gıcıklık olsun diye, veya oyuna hakaret etmek için (ki oyunu hakaret etmek o oyunu beğenen kişierin zevklerine, dolaylı yollardan da kişiye hakaret etmesi demektir?) Beğenmediğin yönleri söylersin ama hakaret edemezsin.

Sen nasıl diyorsun ki GT6'yı beğenmedi diye başlığı değiştiremez ben de aynı şekilde kişiler sırf oyunu beğenmedi diye gidip verip veriştirecek konu açamaz. Bu tür konular bireysel fikir içeren konular ve yorumlardır. Ve pekala oyunun kendi konusunda konuşulabilir. (sadece bu GT5 için demiyorum, kendi konusu olan herhangi bir oyun için geçerli.)

Bunları sana hitaben yazmıyorum tabi direk seni çok ilgilendiren kısmı yok ama yöneticilerin başlıkların isimlerine gösterdiği hassasiyeti açılan konulara da göstermesini istiyorum. Her oyunu beğenmeyenin açtığı konuya izin mi verilecek forumda? Gelsin yazsın burada işte 500 sayfalık konusu var oyunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

Söylediklerinde kısmen haklısın. Şu kullandığın cümle üzerinden ben de birşeyler yazmak istiyorum; "Ama o konu açtığı diye Sırf GT6 yı beğenmedi diye başlığı değiştirme hakkında bulmamalı"

GT5 oyunu çıktığından beri dönem dönem bir sürü konu açıldı oyun hakkında. Neydi bu konuların temaları; GT5 şöye kötü bi oyun, şöyle tırt bi oyun, GT5'i beğenmedim, GT5'i sıkıcı buldum vs vs vs. Çok türevini gördük son birkaç sene.

Elbetteki herkes oyunu sevmek zorunda değil, silah soruyla da seveceksin demiyoruz. Ama sırf kendi beğenmedi diye, veya oyunan fanlarına gıcıklık olsun diye, veya oyuna hakaret etmek için (ki oyunu hakaret etmek o oyunu beğenen kişierin zevklerine, dolaylı yollardan da kişiye hakaret etmesi demektir?) Beğenmediğin yönleri söylersin ama hakaret edemezsin.

Sen nasıl diyorsun ki GT6'yı beğenmedi diye başlığı değiştiremez ben de aynı şekilde kişiler sırf oyunu beğenmedi diye gidip verip veriştirecek konu açamaz. Bu tür konular bireysel fikir içeren konular ve yorumlardır. Ve pekala oyunun kendi konusunda konuşulabilir. (sadece bu GT5 için demiyorum, kendi konusu olan herhangi bir oyun için geçerli.)

Bunları sana hitaben yazmıyorum tabi direk seni çok ilgilendiren kısmı yok ama yöneticilerin başlıkların isimlerine gösterdiği hassasiyeti açılan konulara da göstermesini istiyorum. Her oyunu beğenmeyenin açtığı konuya izin mi verilecek forumda? Gelsin yazsın burada işte 500 sayfalık konusu var oyunun.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 16 Mayıs 2013; 22:11:05 >

• Araba yarışı sevmem ama yoklukta oynarım 4 e Çıkarsa Yine Türkçe Olursa Yaza Doğru Alınır Ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Araba yarışı sevmem ama yoklukta oynarım 4 e Çıkarsa Yine Türkçe Olursa Yaza Doğru Alınır Ancak

Gran turismo 5 çıkalı 2,5 yıl oldu niye bu oyun başlığına böyle bir yorum bırakıyorsun ki? İşin gücün post kasmak

Sanami sorcam nere mesaj aticagimi Oldu hesap Şifremi verim sen kontrol et Gt6 hk yoruk yaptım seni bağlayan bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

Misal gt5 sıkıcı deyip konu açan 16 yaşındaki velet.Ben bu konuyu açtığımda o alfabeyi öğreniyordu..Şimdi gelmiş bu oyun simulasyon değil diyor.

Bu nasıl bir üsluptur arkadaş yazdıklarının hiç birinde mantık yok neden bu kadar agresifsin yazdıgını sakin bir kafayla oku bakalım. Ne demek ben bu oyunu oynarken yok bu v.. alfebeyi bilmiyorlardı o zaman bizde ben bu oyunları oynarken sen dünyada yokmuydunmu demeliyim. Neden illa bir yorum yaparken başkasına sataşma ihtiyacı duyuyorsun. Sakin saygılı tartışmak zormu?

Bu kadar asabi tartışma içinde olan birine neden adminler gt6 konusunun yönetimini versinler veriyorlarsa bunun bir açıklamasınıda yapmalılar. Yada artık sakin saygılı bir insan olmalısın güzel kardeşim.

Bu tartışma ortamı yüzünden ps3 bölümünde paylaşımcı sakin saygılı çok az oyuncu kaldı hepsi gitti kalanlar c-Tranger gibi ,saysan bir elin parmaklarını geçmez ortam güzelleşecegine dibe vuruyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 16 Mayıs 2013; 21:34:12 >

• 
Sayfa: önceki 17311732173317341735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.