Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

2.12 update geldi 24 mb, hileli araçlar sıfırlanmış

Neye gore sifirlanmis ?

Save dosyasinin niteligini mi degistirmisler?

Eski save dosyasi ile calistigi icin eski save surekli yuklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

benim oyun abna kafayı yedirtecek menüler geç yükleniyor bazen donuyor bunun çaresi yok mu?

Aynı durum bende de vardı, zaten PS3'e fazla zaman ayıramıyordum bir de oyunu açtığım zaman bu bekletme durumu olunca ben de buraya kadarmış dedim ve 5 yıl önce sırf Gran Turismo 5 için almış olduğum PS3'ümü pazartesi günü sattım. GT5: Collector's Edition ve GT5: Academy Edition da elimde kaldı tabi.
  • Daha önce bir kaç defa yazdım hatta baya bi takmıştım oyunun yavaş olmasına, sonra harddisk i bile değiştirdim, sadece menü geçişleri biraz hızlandı,araç seçerken bekletmesi geçti, ama hala ilk zamanlardaki gibi hızlı değildi, bu bence kronik. Hatta bir ara oyunu satıp ae aldım onda da aynı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

benim oyun abna kafayı yedirtecek menüler geç yükleniyor bazen donuyor bunun çaresi yok mu?

Aynı durum bende de vardı, zaten PS3'e fazla zaman ayıramıyordum bir de oyunu açtığım zaman bu bekletme durumu olunca ben de buraya kadarmış dedim ve 5 yıl önce sırf Gran Turismo 5 için almış olduğum PS3'ümü pazartesi günü sattım. GT5: Collector's Edition ve GT5: Academy Edition da elimde kaldı tabi.

ben gt5 signature edition alıp sonra ps3 almış birisiyim ayrılmak bana yakışmaz =) şaka bir yana ben de satarsam makineyi s.e. elimde tutarım =)

• evet birol haklı hep garaj doluluğundan oluyor
    ben makineyi kırıp yeni ps3 aldığımda anladım eski savemi yüklemiştim
    400 tane araba vardı çok hızlı açılmaya başlamıştı oyun
    lakin ben epeydir gt5 oynamıyorum sıkıldım
    tomb raider oynadım süpermiş ya şimdi walking dead oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 25 Nisan 2013; 11:53:14 >
  • Ali abi hangi Walking Dead i oynuyorsun. Çizgi roman gibi ve parça paraça bölümlerden oluşan mı? Eğer o ise on numaradır.
  • dizi var ya dizinn olanı oynuyorum zombiler var
    resident devile benziyor biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

dizi var ya dizinn olanı oynuyorum zombiler var

Abi o değil de çizgi romanınkini oyna daha iyi adı; The Walking Dead: The Game, 5 bölüm den oluşuyor. Her bölümün uzunluğu yaklaşık 2 saat. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin.

Link: http://www.ign.com/games/the-walking-dead-the-game-episode-5-no-time-left/ps3-135887
  • arkadaşlar bu akşam online olamayabilirim. olursam gelirim .inşallah.
    kaynanam bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

dizi var ya dizinn olanı oynuyorum zombiler var

Abi o değil de çizgi romanınkini oyna daha iyi adı; The Walking Dead: The Game, 5 bölüm den oluşuyor. Her bölümün uzunluğu yaklaşık 2 saat. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsin.

Link: http://www.ign.com/games/the-walking-dead-the-game-episode-5-no-time-left/ps3-135887

Hocam her bölümü ayrı para mı bu oyunun.

5 bölüm birden alınabiliyor mu?

Bedava olan 1. bölümü bitirdim, kalanları alıcaz mecburen.

• Evet hocam, her bölümü para ile satılıyor. PSN de 5 i birden de satılıyor, fiyatı makuldü.

Bende bedava olan 1. bölümü xbox da bitirmiştim. Aslında PC e indirip oynamak var, nasıl olsa grafik derdi yok. Kafama yattı bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Evet hocam, her bölümü para ile satılıyor. PSN de 5 i birden de satılıyor, fiyatı makuldü.

Bende bedava olan 1. bölümü xbox da bitirmiştim. Aslında PC e indirip oynamak var, nasıl olsa grafik derdi yok. Kafama yattı bak

Öneri için Teşekkürler,

Pc'de hepsini bedava oynamak var söylediğin gibi.
  • Merhaba arkadaslar benim Save silindi ps3 değiştirince yani birçok olay oldu neyse

Ben sizin verdiginiz Save ile oynayabilir miyim boyle bir imkan var mı ?

350-400 araçlık Save im gitti hepsiyle de yani her arabayla inanın tek tek uğraşmıştım

• Malesef save dosyası kullanıcıya özel
  • s.a. 1 hafta once logitech g27 aldim dunde gt5 i aldim konsolu utu masasina bagladim pazartesi gunu stand yapicam dun gece pazar kupasi denen bir yaris yaptim bir tane artik bnde gt ci oldum herelde

• Ben de dün PS3 ve GT5 aldım.Kısmetse bu akşam online yarışlara katılıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

arkadaşlar bu akşam online olamayabilirim. olursam gelirim .inşallah.
    kaynanam bende de

abi bende saat 19:00 - 20:00 arası online'dım. Tamam sizi bekliyordum telefon geldi, işim çıktı çıkmak zorunda kaldım. 2 haftadır gelemiyorum
  • Gtplanet haberine göre polyphony digital 2013 için bir gt academy daha başlatmayı düşünüyormuş. Yine söylentilere göre geçen sene ki gibi mayıs başında başlatılabilirmiş ancak bu sefer ki çok daha büyük bir organizasyon olacağı yine söylentiler içinde. Beklemekte fayda var bu sefer ülkemiz dahil olsun isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Gtplanet haberine göre polyphony digital 2013 için bir gt academy daha başlatmayı düşünüyormuş. Yine söylentilere göre geçen sene ki gibi mayıs başında başlatılabilirmiş ancak bu sefer ki çok daha büyük bir organizasyon olacağı yine söylentiler içinde. Beklemekte fayda var bu sefer ülkemiz dahil olsun isterim.

Güzel haber, inşallah Türkiye'de olur.
  • 
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.