Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1724. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Ali Abi ve Metin geçmiş olsun. Bu akşam yine toplanıyoruz. Bu arada bu hile olayını bende merak ettim, nasıl oluyor bu iş

valla fırat bende pek bilmiyorum ama ps3 sistemini ele geçirmişler elemanlar istedikleri gibi değiştiriyorlar araçları:( bu arada gt6 ps3 çıkmasını istiyordum, bundan sonra ps4 e çıksın diye dua edeceğim çünkü ps3 de gt6 nında da 2 saatte içine girerler bu adamlar
  • Bu adamlardan korkulur yaa sen ne ugrasirsin 500 kmh aracla gitmek için ps3 içiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin çok geçmil olsun .inşallah rabbim şifa versin. inşallah.

turan abi.
    geçen haftada söyledim ama tam açıklayamadım. ps3 zaten kırılalı uzun süre oldu ama online o kadar uzun olmadı yani korsan online oynuyorlar ve gt5'te bundan nasibini aldı. ps3'te gt5 i kopya oynuyorlarken ps3 e yüklenmiş ekstra programlarla oyunlarda hile yapıyorlar. tabi gt5 tede hile yaptıkları için egolarını tatmin ediyorlar.
  • saatlerin ileri alınmasıyla daha geç toplandık.
    hafta sonunamı kaydırsak ne yapsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 6 Nisan 2013; 0:45:23 >
  • gt5 beni sürekli olarak psn den atıyor..
    böyle bir sorun yaşayan var mı?
    bu problemden nasıl kurtuluruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

gt5 beni sürekli olarak psn den atıyor..
    böyle bir sorun yaşayan var mı?
    bu problemden nasıl kurtuluruz?

biz saat 9 -12 onlineydik kopan olmadı.
  • benim sıkıntı ne olabilir ki o zaman? oyuna girer girmez psn den atıyor oyun içinde her soruşunda giriyorum tekrar tekrar atıyor inatla..
  • quote:

benim sıkıntı ne olabilir ki o zaman? oyuna girer girmez psn den atıyor oyun içinde her soruşunda giriyorum tekrar tekrar atıyor inatla..

modemi kapa aç. modemi resetle . olmadı ps3 ü kablosuzla bağlıyorsan kablo ile bağla. başkada bir şey gelmiyor aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

benim sıkıntı ne olabilir ki o zaman? oyuna girer girmez psn den atıyor oyun içinde her soruşunda giriyorum tekrar tekrar atıyor inatla..

modemi kapa aç. modemi resetle . olmadı ps3 ü kablosuzla bağlıyorsan kablo ile bağla. başkada bir şey gelmiyor aklıma.

saolasın hocam modemi resetlettireceğim ama kablo çekemem modem komşuda .s
  • ben dün hastaydım saolsun arkadaşlardan izin isteyip 1 saat sonunda çekildim
    bayağı bir muhabbet ettik ben birol metin ve fırat kardeşimle ilk 1 saat
  • Abi dun benim de keyfim yoktu pek. O yuzden zevkle yarisamadim.

Bu haftalik affiniza siginiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

arkadaş devamlı oynadığımız bir gt5 vardı onuda bitirdiler vallahi adamlar hileyele birilerini geçmeye çalışıyorlar artık kimseye güvenilmez oda kurunca garajdan seç seçaneği yada karma yarışlar yapmak gerekiyor bu olayın önüne anca böyle geçebiriz arkadaşlar, yoksa normal seçenekte yabancılar hack li araçlarla odaya girip sözde yarış yapıyorlar vede çok fark açıyorlar mesela benim zevkim kaçtı bu olaydan dolayı başka oyunlara yöneliyorum artık malesef:((

mesut bak ps3 de gt5e koymuşlar bu yazıyı

Notice of account Ban Measures
    We have recently confirmed usage of illicitly modified game data in the online services of gran turismo 5 and the relevant accounts have now been banned from the service Hereafter these online ID's in guestion will no longer be able to access the online portion of gran turismo 5 Please be aware that usage of illicitly modified game data and any mischievous conduet against other players using such data are strictly prohibited and will be subject to penalties as soon as they are found We ask everyone for their continued understanding and support

Google translte çevirdim

Hesap Ban Tedbirlerinin Bildirimi
    Biz son zamanlarda artık Lütfen gran turismo 5 çevrimiçi bölümüne erişmek mümkün olacak şimdi ahirette bu çevrimiçi kimlik guestion içinde bulunuyor hizmetinden yasaklılar oylandı gran turismo 5 ve ilgili hesapların çevrimiçi hizmetlerde yasadışı modifiye oyunu verilerinin kullanımını doğruladı yasadışı modifiye oyun verileri ve bu verileri kullanarak diğer oyunculara karşı herhangi bir afacan ¬ davranım kullanımı kesinlikle yasaktır ve en kısa sürede de biz onların devam anlayış ve destek için herkese sormak bulunur gibi cezalara tabi olacaktır unutmayın

• Adamlar ayağınızı denk alın demiş

Aslında hesabı değil, hem hesabı hem makinayı banlamaları gerek. Tıpkı bir zamanlar MS un yaptığı gibi.
  • Arkadaşlar bu sezonluk etkinliklerde time trial yarışlarında, önceden kendi araçlarımız ile istediğimiz ayarları yaparak zaman turu yapıyorduk. Ben bir süre ara verdim bu etkinlikleri yapmıyordum. Bu son sezon etkinliklerinde zaman turu yapmak için standart olarak oyun kendi araç veriyor ve hiç ayar yapılamıyor doğal olarak.Bu yeni mi başladı?
    Bir de maalesef iyi zaman yapanların içinde hiç Türk yok. Neden acaba bu etkinliklerde iyi zaman turu yapıp Türk bayrağını göstermek için Türk arkadaşlar hiç çaba ve ilgi göstermiyor? Herhalde bu oyunu oynayan fazla Türk oyuncusu yok...
  • Kubilay mesajımda senden bahsetmedim ama öyle bir alıntı yaptı yanlış anlaşılma olmasın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Arkadaşlar bu sezonluk etkinliklerde time trial yarışlarında, önceden kendi araçlarımız ile istediğimiz ayarları yaparak zaman turu yapıyorduk. Ben bir süre ara verdim bu etkinlikleri yapmıyordum. Bu son sezon etkinliklerinde zaman turu yapmak için standart olarak oyun kendi araç veriyor ve hiç ayar yapılamıyor doğal olarak.Bu yeni mi başladı?
    Bir de maalesef iyi zaman yapanların içinde hiç Türk yok. Neden acaba bu etkinliklerde iyi zaman turu yapıp Türk bayrağını göstermek için Türk arkadaşlar hiç çaba ve ilgi göstermiyor? Herhalde bu oyunu oynayan fazla Türk oyuncusu yok...

selam turan abi soruna ben cevap vereyim bu hack olayı yanı araçlarla oynayarak pp yi düşürüp bg yükseltmamaleri için yapılmış bir uygulama eğer bu hack olayı tamamen ortadan kalkmadan normale dönmez kazunun yaptığı bir olay abi saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Kubilay mesajımda senden bahsetmedim ama öyle bir alıntı yaptı yanlış anlaşılma olmasın kardeşim.

Önemli değil abi, farkettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

selam turan abi soruna ben cevap vereyim bu hack olayı yanı araçlarla oynayarak pp yi düşürüp bg yükseltmamaleri için yapılmış bir uygulama eğer bu hack olayı tamamen ortadan kalkmadan normale dönmez kazunun yaptığı bir olay abi saygılar...

Eyvallah Mesut teşekkür ederim bilgilendirmen için. Aslında sanki böyle daha adil gibi geldi bana herkes aynı araçla zaman turu atıyor ve doğal olarak sadece sürüş farkı fark yaratacak. Fakat diğer yönden bakacak olursak araç setupları, bence motor sporları dünyasında yarış kazanmak için önemli bir bileşen.
    Şu anda GT5 de time trial sezon etkinliklerinde bu seçenek açılırsa anladığım kadarı ile bu hack olayı setup ayarlarını anlamsız hale getirmiş demek ki. Bir nevi bug olmuş yani :)

• online tüm lobiler hileci dolmuş ya bunaldım oyundan
  • @shiftdriver
    evet hatırlıyorum, toskana pistlerindendi sanırım. gt5 in en büyük özelliği zaten tekrar tekrar oynamak

@rainn-turk
    evet hocam sanırım ds3 te o ayarlar yok, ben de dfgt ile oynuyorum ama yarış esnasında çekiş kontrolü ayarlamak aklıma gelmemişti teşekkürler.

@vcx
    öncelikle tebrik ediyorum sixaxis ve otomatik vitesle oldukça tecrübe ister. gerçi platinum almışsınız 2 haftadır falan işlerden dolayı oynayamadım ama vidyonuzdan faydalanacağım ilk fırsatta. çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.