Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezonluk etkinliklerden dream car sampiyonasina elinizdeki en dusuk pp li arac ile girin. Herhangi bir pistte sonuncu olarak yarisi tamamlayin. 500 bini gecik almaniz gerekiyor oyle yapinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

sezonluk etkinliklerden dream car sampiyonasina elinizdeki en dusuk pp li arac ile girin. Herhangi bir pistte sonuncu olarak yarisi tamamlayin. 500 bini gecik almaniz gerekiyor oyle yapinca

Hocam çok iyi olur ya çok isterim çok zevkliye benziyor psn malkoc1999 arabaya ben biriktirecek artık ne yapalimm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki herhangi bir arabayla hemen girip yapin hemen.

• sezonluk etkinliklere bak, iyi para veriyorlar.
  • Bana acele Gran Turismo 5 lazım. Nereden alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stonewall

Bana acele Gran Turismo 5 lazım. Nereden alayım?

academy edition al , ek içerik de ücretsiz içinde var çünkü, neden dersen gran turismo 5 aldın mı spasız olmaz..

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gran-turismo-5-academy-edition-turkce-ps3-oyunu-91402248
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

academy edition al , ek içerik de ücretsiz içinde var çünkü, neden dersen gran turismo 5 aldın mı spasız olmaz..

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gran-turismo-5-academy-edition-turkce-ps3-oyunu-91402248

GT5 var değilmi bunun içerisinde?

• quote:

quote:

quote:

yok , bunun içinde gt5 yok sadece oyun içi görüntüler ve ek paketler var..

ya bu da sorumu ? tabi ki de içinde gran turismo 5 var + bu bahsedilen ek özellikler de var..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok , bunun içinde gt5 yok sadece oyun içi görüntüler ve ek paketler var..

ya bu da sorumu ? tabi ki de içinde gran turismo 5 var + bu bahsedilen ek özellikler de var..

Eyvallah hocam son sorum oldukça saçma olmuş kusura bakma

• Arkadaşlar merhaba,
    Bir arkadaş grubum ile iddia yaptık. Ay sonunda yapacağımız yarışta Suzuka Circuit pistinde Audi R8 4.2'yi tamamen stock olarak kullanacağız. Hiç bir modifiye olmadığı gibi şanzıman ya da süspansiyon olarakta stock olacak. Lastik seçimimiz Spor orta olacak.

Tabii ki arkadaşlar antrenman süreleri konusunda ser verip sır vermiyorlar :))

Bu koşullarda iyi derece diyebileceğimiz süreler nedir sizce? Son yaptığım sürelerde 2.15'leri standart yakalıyorum. Ama bu sürenin değerlendirmesi konusunda internetten bir şey bulamadığım için sizden bir fikir almak istedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilk def futbol dışı bir oyun almaya ve oynamaya karar verip Gran Tourismo 5 siparişini verdim hb'dan. 2 haftadır bekliyorum bakalım gelecek
  • Ylk defa futbol dy?y bir oyun oynamaya karar verip Gran Tourismo 5 sipari?i verdim hb'dan. 2 haftadyr bekliyorum bakalym
  • GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU]

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU]

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU]

• merhabalar ben yeni aldım oyunu çok fazla bilgim yokta a-specte çoğu yarış için özel araçlar istiyor ve ben onları bulamıyorum aramakla ugrasıp bulamayıncada sıkılıyorum. oyunun akıcı gitmesini saglıcak bi yol var mı böyle yarışlardan bir sonraki yarışlar için bana araba vericek falan
  • Çevrimiçi galeride Ferrari enzo ve F 2007 gördüm. Bu arabalar standart olarak yoktu hatta tüm Ferrariler premium idi. Nereden çıktı bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

Çevrimiçi galeride Ferrari enzo ve F 2007 gördüm. Bu arabalar standart olarak yoktu hatta tüm Ferrariler premium idi. Nereden çıktı bunlar?

Aynen bunu ben de fark ettim.Aracın Premium hali varken Standart versiyonunu yapmaya ne gerek var ki... Ben sanki Enzo'yu PSP'den hatırlıyor gibiyim.
  • Ikisi de vardi hocam onceden de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Ikisi de vardi hocam onceden de.

Çok biliyorsan gel akşam :)) görüşemiyoruz zaten
  • 
Sayfa: önceki 17401741174217431744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.