Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gt 5 türkçe orjinal oynuu için save dosyası olan varsa gönderebilirmi?
    Online ile ilgili bir sıkıntınız varsa zaten makinayı kırdırınca save dosyası uçtuda ondan arıyorum.
  • Tekrar olmuş özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslanware -- 13 Temmuz 2013; 18:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ya şu dayanıklılık serisi yarışları ne öyle ya yuh 300 lap yarış mı olur bunları bitiren var mı cidden...

300 lap bir şey değil 24 saat yarışları var 24 saat boyunca yarışıyorsun.

Hocam 24 saat ara vermeden mi yoksa parça parça mı yarışlar insan işi değil yani öylede böylede...

Oyun ilk çıktığı zaman ara vermeden yapılıyordu.Şimdi pit e girip oyunu save edip daha sonra devam edebiliyorsun.

Asıl bu yarışları (300tur yada 24hours) oynayabilmek için GT5 oynuyorum desem yalan söylemiş olmam heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslanware

Gt 5 türkçe orjinal oynuu için save dosyası olan varsa gönderebilirmi?
    Online ile ilgili bir sıkıntınız varsa zaten makinayı kırdırınca save dosyası uçtuda ondan arıyorum.

Yollamasina yollayayim da calismiyor. İlla ki psn ile oturum acmaniz lazim save e ait olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son gelen zamana karşı yarışındaki jaguar arbası standart normalinde.. ama adamlar onu preminyum yapmışlar zamana karşı yarışta.. anlaşılan Gt6 da jaguar preminyum olacak sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

son gelen zamana karşı yarışındaki jaguar arbası standart normalinde.. ama adamlar onu preminyum yapmışlar zamana karşı yarışta.. anlaşılan Gt6 da jaguar preminyum olacak sanırım..

O zaten DLC aracı. Car Pack 3'teydi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 17 Temmuz 2013; 1:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

son gelen zamana karşı yarışındaki jaguar arbası standart normalinde.. ama adamlar onu preminyum yapmışlar zamana karşı yarışta.. anlaşılan Gt6 da jaguar preminyum olacak sanırım..

O zaten DLC aracı. Car Pack 3'teydi sanırım.

hmm car 3 paket aracını almamıştım. yalnış biliyormuşum teşekkürler bilgilendirdiğin için...
  • elimde hiç direksiyon kalmadı

şimdi bekliyorum ps4 çıksın alıyım gt 6 yı ps4 e alıp ona göre direksiyon alıyım

kimse bir şey demedi ankaradaki fanatecci Alper gücellemeyle ps4 e uyar dedi Porsche yi
    ben yinede sattım hemde gt5 oynamıyordum

bakalım bilmiyorum g27 ps4 e uyarsa yeniden g27 alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

elimde hiç direksiyon kalmadı

şimdi bekliyorum ps4 çıksın alıyım gt 6 yı ps4 e alıp ona göre direksiyon alıyım

kimse bir şey demedi ankaradaki fanatecci Alper gücellemeyle ps4 e uyar dedi Porsche yi

Ali Abi ben de bayadır oynamıyordum evde durmadığım için. Şimdi evdeyim ama TV aldım ve direksiyonu sabitleyecek yerim kalmadı TV koyunca Bilgisayar masasına.

PS4 için de acele etmeyeceğim zaten.

Hayırlısı bakalım. Ben fanatec'i satmazsın diye düşünüyordum açıkçası.
  • vallaha sattım metincim
    bu ps4 e geçip geçmiyeceği meçhuldü sattım gitti
    şimdi idaretten bi dfgt de alabilirim
    yada bir g27 de alabilirim
    belkide almam hiç ps4 ün durumunu beklerim
    şurda 3 ay kaldı
  • Anladim abi. Sen sattigin standi nerede almistin ki acaba ? Simdilerde stand sikintisi var bende biraz da.

• Az önce yaşadığım tabiri caizse bugda kalmak olayını size açıklamak istiyorum.Online'da odada fazla lag olduğu için odadakiler hep beraber başka oda kurup oraya gidiyorduk.Yeni odaya girmeye çalışırken sanki o odaya daha önceden girmiş de atılmışım gibi "Odaya girmeniz engellendi." yazısı geldi.Daha odada ismim bile eminim ki çıkmamıştır.Şimdi her akşam oynadığım arkadaşlarla oynayamıyorum bu saçma hata yüzünden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duster_06

Az önce yaşadığım tabiri caizse bugda kalmak olayını size açıklamak istiyorum.Online'da odada fazla lag olduğu için odadakiler hep beraber başka oda kurup oraya gidiyorduk.Yeni odaya girmeye çalışırken sanki o odaya daha önceden girmiş de atılmışım gibi "Odaya girmeniz engellendi." yazısı geldi.Daha odada ismim bile eminim ki çıkmamıştır.Şimdi her akşam oynadığım arkadaşlarla oynayamıyorum bu saçma hata yüzünden...

Herhangi birisi ekliyse hemen mesaj atarsiniz. Bunu kapatip baska kursaniza, bu oda bende hata veriyor diye.

• Evomania kullanıcısına yanıt
    Ben olayı anlayana kadar tüm oda yeni odaya transfer oldu zaten bir daha da onları başka odaya taşımak istemedim. Fakat yeni odanın kurucusu arkadaşım değildi ve yakın da değildik.Acaba önceden bir sebepden ötürü beni PSN'den engellediyse ben onun kurduğu odaya giremez miyim ?
  • Edit:Hata verdi diye bir daha yazdım aynı mesajı özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 21 Temmuz 2013; 13:42:06 >
  • quote:

ulan gene gittim G27 aldım kendime vatandan taksitle indirim vardı Topkapı mağazasında kalmıştı
    787-tl ye on taksit aldım
    direksiyonsuz olmuyor abi hani derler ya araban olsun kapında dursun o hesap
    direksiyonum olsun konsolda takılı dursun
  • Ali Abi bize de hayırlı olsun, iyi günlerde kullan demek düşer
  • http://forum.donanimhaber.com/m_76650296/f_//tm.htm#76650296

Arkadaşlar Kenan YARAR ve onun çizgi romanı HİLAL ile ilgili bir sayfa paylaşmak istediğiniz resimleriniz ve yazılarınız varsa buraya yazarsanız iyi olur. Kenan YARAR Türkiyede çizgisi ile çok ayrı bir yerdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Ali Abi bize de hayırlı olsun, iyi günlerde kullan demek düşer

eyvallah fıratcım gene logitecci oldum
  • quote:

quote:

ulan gene gittim G27 aldım kendime vatandan taksitle indirim vardı Topkapı mağazasında kalmıştı
    787-tl ye on taksit aldım
    direksiyonsuz olmuyor abi hani derler ya araban olsun kapında dursun o hesap
    direksiyonum olsun konsolda takılı dursun

Hayırlı olsun Ali bey peki ps4 hakkında bi bilginiz oldumu calisacakmi ps4 ile

• 
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.