Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay böyle işin. Platinum trophy için kalan son 3-4 yarışı yapayım dedim. 4 saatlik nurburgring'de save olayı yokmuş iyi mi :(
  • geçen yıl kış aylarında hemen hemen her akşam toplanır oynardık. Bu aralar fazla gt5 oyuncusu kalmadı galiba, aslında bir organizasyon yapıp toplanmak lazım
  • Saat 14'de oda açıyorum.Gelen olursa çok sevinirim
  • Eurosportta LeMans Legend var şu an canlı, eski arabalar yarışıyor DeLa Sarthe'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

geçen yıl kış aylarında hemen hemen her akşam toplanır oynardık. Bu aralar fazla gt5 oyuncusu kalmadı galiba, aslında bir organizasyon yapıp toplanmak lazım

Evet,cok keyifli oluyor.

Bu arada ben , ne vakit buldum ne ilgilenebildim bu yuzden surekli kutusunda duran g25 i satma karari aldim.Eger ilgilenen arkadaslar olursa PM ile ulassin.Ilk heves birkac yaris yaptim ama sadece nascar yarislarinda kullanabildim.Onun haricinde masam veya benzeri birsey bulamadigimdan hep kutuda kaldi.Zerre sorun yada ilk gunkunden farkli bir durumu yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

geçen yıl kış aylarında hemen hemen her akşam toplanır oynardık. Bu aralar fazla gt5 oyuncusu kalmadı galiba, aslında bir organizasyon yapıp toplanmak lazım

Evet,cok keyifli oluyor.

Bu arada ben , ne vakit buldum ne ilgilenebildim bu yuzden surekli kutusunda duran g25 i satma karari aldim.Eger ilgilenen arkadaslar olursa PM ile ulassin.Ilk heves birkac yaris yaptim ama sadece nascar yarislarinda kullanabildim.Onun haricinde masam veya benzeri birsey bulamadigimdan hep kutuda kaldi.Zerre sorun yada ilk gunkunden farkli bir durumu yoktur.

Emre bu yapılır mı? Tam da gt6 açıklanmışken. Albani üstad gibi vereyim odunu Arkadaşımız forumun güvenilir isimlerindendir. G25'e talip olan kişilerin akıllarında hiç bir soru işareti kalmasına gerek yok. Güvenle alışveriş yapabilirler.

• Bak gt6 nin aciklandigini bile duymadim:)) Oyle soylentiler duydum ama official olarak haberim yoktu.

Abi keyifli bir olay kesinlikle ama,sabitleyecegim masam bile yok:) playseatler zaten almis basini gitmis fiyatlari.Nasip bakalim.Ihtiyaci olup alan olursa hayirini gorsun.Olmaz ise de artik bakacagiz bir playseat napalim:)Masraf masraf hep masraf arkadas...Bi plazma aldik yillar once,arkasi kesilmedi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben halen ütü masası ile devam ediyorum Aynen dediğin gibi bu nesilde ps3, tv, ses sistemi bir dünya masraf oldu. Bir de gt5 aşkı eklenince g25, g27 girdi araya
  • Playseat var aslinda bir tane ama vites sabitleme aparati yok. Sonradan yaptirilabilir ya da alinabilir aslinda.

• Arkadaşlar PS Store'daki GT5 Promosyonlu İçerik Paketi hakkında bir sorum var. Yer alan içeriklerin hepsini UK hesapta kullanabilir miyim? Yani bir aralar sanki boya, kask vs. gibi ürünler aktarılamıyordu diye duymuştum. Yanlışım varsa düzeltin.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/eklentiler/gt5-promosyonlu-i%25CC%2587%25C3%25A7erik-paketi/cid=EP9001-BCES00569_00-GT5ACADBUND0CARS

• quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Arkadaşlar PS Store'daki GT5 Promosyonlu İçerik Paketi hakkında bir sorum var. Yer alan içeriklerin hepsini UK hesapta kullanabilir miyim? Yani bir aralar sanki boya, kask vs. gibi ürünler aktarılamıyordu diye duymuştum. Yanlışım varsa düzeltin.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/eklentiler/gt5-promosyonlu-i%25CC%2587%25C3%25A7erik-paketi/cid=EP9001-BCES00569_00-GT5ACADBUND0CARS

Bilgi sahibi olan yok mu arkadaşlar? Kampanya için 3 Temmuz son gün.

• 2 temmuzda gt6 nın demosunun çıkacağını öğrendiğim çok mutlu etti beni:)

• arkadaşlar psn hesabında satılan gt5 ek paketimi yoksa oyunmu ? evap verirseniz sevinirim.
  • Ek paket hocam.

Oyun sadece disk seklinde bulunmakta piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Ek paket hocam.

çok teşekkürler dostum. peki hocam nereden alayım. varmı önerebileceğin bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

quote:

Ek paket hocam.

Ben academy edition'ı forumdaki bir arkadaşın gittgidiyor dükkanından almıştım, incelemeni tavsiye ederim

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gran-turismo-5-academy-edition-turkce-ps3-sifir-85508295

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugay Yavuz

quote:

quote:

Ek paket hocam.

Ben academy edition'ı forumdaki bir arkadaşın gittgidiyor dükkanından almıştım, incelemeni tavsiye ederim

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/gran-turismo-5-academy-edition-turkce-ps3-sifir-85508295

sağol dostum hemen aldım. aranıza katılırım yakında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugay Yavuz

quote:

quote:

Ek paket hocam.

sağol dostum hemen aldım. aranıza katılırım yakında

hayırlı olsun, bende daha hiç online oynamadım öyle kendi halimde takılıyorum biri nasıl oynayacağımızı tarif ederse bende katılmak isterim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UgurKRN

Arkadaşlar merhaba, dün kardeşim için aldığım ps3'te Gran Turismo'ya merak sardım, satın almayı düşünüyorum. Araştırıyorum ama ps3te yeni olduğum pek birşey anlamadım, birçok paket var hangisini tavsiye edersiniz ve şu linkteki uygun mudur?
    http://www.hepsiburada.com/liste/gran-turismo-5-academy-edition-turkce-ps3/productDetails.aspx?productId=oyunsony1049&categoryId=1200412&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d33000018%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3doyunsony1049%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsony%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60003054_2147483602_33000018%257d%26fh_refview%3dlister

http://www.hepsisony.com/?urun-5429-sony-ps3-gran-turismo-5-academy-edition aynı oyun burada 5 tl daha ucuz ve kargosu hızlı. Buradan almanızı tavsiye ederim. Ama yine de fiyat araştırması yapın, belki daha da uygun fiyata bulabilirsiniz. Oyun olarak academy edition paketini tavsiye ederim, dlc'lerin bir kısmı dahil

• 
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.