Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1736. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17341735173617371738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evomania

Özellikle ilanınıza yazmıyorum bozulmayın diye ama dünyanın parasını istemişsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-playseat-komple-takim-124818923/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-logitech-g27-yaris-direksiyonu-ve-playseat-oyun-koltugu-117608790/detay

Darılmaca gücenmece yok.

Arkadaşlar Playseats + Logitech G25 setimi satmaktayım ilana buradan :http://forum.donanimhaber.com/m_75763755/tm.htm bakabilirsiniz.İlgilenen arkadaşlar PM den iletişime gecebiliriz herkese bol GT'li günler :)

Yok kardeş niye darılayım ben piyasayı pek araştırmadım uçuk fiyat yazmamışım zaten dediğim gibi yeni set aldığım için bunu işine yarayan bi arkadaşa vermek istiyorum piyasası neyse hallederiz bi şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Nürburgring şeklinde yazılır.NöRbugring şeklinde okunur.(Büyük R'yi yutarak söylüyorsun.)

O nereden çıktı? Öyle bir şey yok.
    Doğru okunuşu öğrenmek istiyorsan tıkla
  • quote:

Nürburgring şeklinde yazılır.NöRbugring şeklinde okunur.(Büyük R'yi yutarak söylüyorsun.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 30 Mayıs 2013; 18:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksfno1

quote:

Canımın içi;senin verdiğin Almanca okunuşu,benim anlattığım İngilizce okunuşu.

• quote:

quote:

quote:

İyi de güzel kardeşim sen neden orijinali Almanca olan bir şeyi İngilizce okumak için uğraşıyorsun ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de güzel kardeşim sen neden orijinali Almanca olan bir şeyi İngilizce okumak için uğraşıyorsun ki?

İngilizce evrensel bir dil olduğu için.

• Arkadaşlar Benim asıl hesabım US Kayıtlı fakat ordan Scion Fr-s indirmiştim kullanamadım. İndirilebilir içeriklere gelmedi bende yeni user ve PSN açtım ordan indirdim eski PSN'li Userime girdim oyuna geldi ondan sonra kredi kartı İle Car Pack 3 aldım sırf aventador ve vosvos için şimdi sormak istediğim şu ben pist paketi ve boya paketinide alıcam duyduğuma göre boya paketi sadece aldığımız psn'de kullanabiliyormuşuz. Araç paketi aynı makineden 2 Hesapta kullanılabiliyordu. Ama boya paketi tek hesapta kullanılıyormuş öyle duydum eğer öyleyse US hesaptam almam gerek ama US hesaptan alıncada oyunda İndirilebilir içerikler bölümüne gelmiyor. Benim kafam karıştı bir yardımcı olurmusunuz. Eğer öyle değilse belirtirseniz sevinirim. Pist paketi'demi sadece aldığımız PSN'de kullanılabiliyor ? Pist Paketi Sırf X Route için alıyorum drag atıcamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetoCxCx

Arkadaşlar Benim asıl hesabım US Kayıtlı fakat ordan Scion Fr-s indirmiştim kullanamadım. İndirilebilir içeriklere gelmedi bende yeni user ve PSN açtım ordan indirdim eski PSN'li Userime girdim oyuna geldi ondan sonra kredi kartı İle Car Pack 3 aldım sırf aventador ve vosvos için şimdi sormak istediğim şu ben pist paketi ve boya paketinide alıcam duyduğuma göre boya paketi sadece aldığımız psn'de kullanabiliyormuşuz. Araç paketi aynı makineden 2 Hesapta kullanılabiliyordu. Ama boya paketi tek hesapta kullanılıyormuş öyle duydum eğer öyleyse US hesaptam almam gerek ama US hesaptan alıncada oyunda İndirilebilir içerikler bölümüne gelmiyor. Benim kafam karıştı bir yardımcı olurmusunuz. Eğer öyle değilse belirtirseniz sevinirim. Pist paketi'demi sadece aldığımız PSN'de kullanılabiliyor ? Pist Paketi Sırf X Route için alıyorum drag atıcamda.

Elindekini satıp Academy alsan daha ucuza gelir.Ben öyle yaptım.

• Gt5e girebilcek varmı gazlayalım biraz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Academy alırdım fakat savem eski oyunda kalıyor dimi ? Yani academy alınca sıfırdan başlıyoruz ?

Taner psn ekle Metto399 gelirim birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetoCxCx

Academy alırdım fakat savem eski oyunda kalıyor dimi ? Yani academy alınca sıfırdan başlıyoruz ?

Taner psn ekle Metto399 gelirim birazdan.

Sıfırdan başlama yok aynen devam,ben öyle yaptım
  • Oyle dewam ediyosu bende academiy alayim dlc yoktu bende iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Academy'nin farkı içinden çıkan kod.Save olayını kafaya takmayın
  • Bu oyunu almayı düşünüyorum ama gamepad ile oynamak mümkün müdür, direksiyon gerekiyorsa almayacağım.
  • tabiki ds3 ile oynayabilirsin.Direksiyon almak keyif işi
  • Teşekkürler.
    Ne bileyim PC' de bazı oyunlar var direksiyon olmadan işkence haline geliyor, bunu duyduğuma sevindim, en çok oynamak istediğim oyunlardan birisiydi.
  • Ben direksiyon alalı 3 hafta falan olucak daha alışamadım.Arada bir boşver direksiyonu diyesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-FouR

Ben direksiyon alalı 3 hafta falan olucak daha alışamadım.Arada bir boşver direksiyonu diyesim geliyor

• Belki 8 belki de 9 ay oldu oyunu oynamayalı bir takalım bakalım bu akşam ne olmuş. Zaten konuda o kadar ilerlememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Bu oyunu almayı düşünüyorum ama gamepad ile oynamak mümkün müdür, direksiyon gerekiyorsa almayacağım.

Hocam ben yıllardır Forza 4 ve GT5'i gamepad ile oynuyorum.Övünmek gibi olmasın,dünya sıralamasında bir çok pistte ilk 300 derecem var.Direksiyonu biraz fazla abartıyorlar anlayacağın.
  • 
Sayfa: önceki 17341735173617371738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.