Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 HEDİYE ARAÇ LİSTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
18.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazandığınız arabaları satmayın devamlı yeni yarışlar geliyor lazım olabilir satanlar pişman olmaya başladı, para kazanmak için satacağınıza iyi para veren yarışları yapın hem daha fazla para hem de puan kazanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Kazandığınız arabaları satmayın devamlı yeni yarışlar geliyor lazım olabilir satanlar pişman olmaya başladı, para kazanmak için satacağınıza iyi para veren yarışları yapın hem daha fazla para hem de puan kazanırsınız

Bazı arabalardan 2 şer tane oldu aynı özelliklerde aynı renklerde bunları satayım istemiştim ama satılmıyor çoğu satılanıda para etmiyor zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

a-spec ve b-spec de tüm yarışları altınla kazanınca da araç veriyor..listede göremedim..
    bana bir tane concept opel geldi,kazanamadığım tüm yarışları uzak ara bitirdim..maks.350km civarı hız yapıyor

Bölümün hepsini altın yapınca verdiği hediye karttan farklı arabalar çıkıyor

@gamblerbarbo

Koleksiyon versiyonda model araba yok, 5 tane chromeline araba var, istersen ingilizce oynayabilirsin

saol arda aldim dun aksam bugun oynayacam ve gorucem.Ayrica ayrlardan mi yapiliyor ingilizce olayi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

saol arda aldim dun aksam bugun oynayacam ve gorucem.Ayrica ayrlardan mi yapiliyor ingilizce olayi?

Kurulum sırasında seçenek çıkıyor ama sonradan değiştirilemiyor galiba
  • ne saçma A lisansında bir bronz kupam var diye bronz arabası verdi. oysa diğerlerinin hepsi altın ve gümüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 6 Ocak 2011; 17:08:59 >
  • quote:

Kazandığınız arabaları satmayın devamlı yeni yarışlar geliyor lazım olabilir satanlar pişman olmaya başladı, para kazanmak için satacağınıza iyi para veren yarışları yapın hem daha fazla para hem de puan kazanırsınız

Pişman olanlardan biri benim.A Specteki Acemi ve Amatör yarışlarında kullandığım araçların hepsini sattım meğerse B Specte'e aynı yarışlar varmış boşa masraf
  • eline saglık solıdrock... cok yararlı oldu bu
  • zaten araçları satsakta o kadar iyi bi para vermıyor satmanın bi anlamı yok bence fazla araba iyidir
  • b spec yarislarinda yarisin hepsini izlemeden gecmenin kolay bi yolu var mi ? izlemek can sikiyo zaman zaman?
  • B-spec dayanıklılık'ta Tsubuka 9 saatlik yarışı bitirdim verdiği araba Amuse S2000 GT1 '04 standart araç premium bile değil ne büyük bir şaçmalıktır ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prostt -- 11 Ocak 2011; 16:36:41 >
  • bugattinin premiumu yokmu
  • arkadaşlar hediye araçlar nereye gidiyor bir sürü araç olması gerekirken garajımda 1 tane araç var 1 tane mitsubishim vardı satmadım başka aracı seçtim garaja baktım yok
  • garajdan standart araçlara bak belki ordalardır
  • Bugün GT5'i açar açmaz doğum günü hediyesi olarak Ferrari F40 hediye etti. Thanks Kazu
  • B-Spec 35. Seviye oluncada Redbull hediye ediyor. Bilginiz Olsn
  • arkadaşlar 24 saatlik yarışlar hangi araçları veriyor bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBburakFB

arkadaşlar 24 saatlik yarışlar hangi araçları veriyor bilgisi olan varmı?

A-spec
    Lemans 24
     GRAN TURISMO 5 HEDİYE ARAÇ LİSTESİ

Nürburgring 24

B-spec
    Lemans 24

Nürburgring 24

• quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

quote:

Orijinalden alıntı: FBburakFB

arkadaşlar 24 saatlik yarışlar hangi araçları veriyor bilgisi olan varmı?

A-spec
    Lemans 24

Nürburgring 24

B-spec
    Lemans 24

Nürburgring 24

tesekkürler üstad çok yardımcı olucak yavas yavas race car ları alıyorum hediye edilen bir aracı boşuna
    almak istemedim.

birde 24 saatlik uğraş sonucu mclaren vermesi kötü olmuş...

• köt mü benim mclaren mp4... 50000crlik modifiyeyle 830 beygir oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: healthsize

köt mü benim mclaren mp4... 50000crlik modifiyeyle 830 beygir oldu

Race Carların yerını tutamıyor ama hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.