Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 HEDİYE ARAÇ LİSTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
18.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aspec laguna seca:lexus concept coupe 06
    Aspec indianapolis: jaguar xj13 race car 66 veriyor bugun kendim aldım bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

Aspec laguna seca:lexus concept coupe 06
    Aspec indianapolis: jaguar xj13 race car 66 veriyor bugun kendim aldım bilginize

Jaguar ile Dream Race trophysini alabilirsin hocam.
  • süper bilgiler teşekkür ederim
  • arkadaşlar bana fiat bravo lazım.grand tourismo da nasıl alabilirim.mantık olarak olması gerekiyor bu aracın sanırım.
  • hangi seviyede bitirirseniz o aracı mı veriyor? yoksa altın alınca 3 araç birden mi veriyor?

örneğin bana pickup lazım, IC'yi bronzla bitirmek zorunda mıyım? altınla bitirsem dodge ram alamaz mıyım?

takip etmedim şu ana kadar biraz saçma bir soru ama cevaplarsanız sevinirim. o kadar yarış bitirdin bilmiyor musun demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hangi seviyede bitirirseniz o aracı mı veriyor? yoksa altın alınca 3 araç birden mi veriyor?

örneğin bana pickup lazım, IC'yi bronzla bitirmek zorunda mıyım? altınla bitirsem dodge ram alamaz mıyım?

takip etmedim şu ana kadar biraz saçma bir soru ama cevaplarsanız sevinirim. o kadar yarış bitirdin bilmiyor musun demeyin

altın alırsan 3 aracı birden veriyor dostum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

hangi seviyede bitirirseniz o aracı mı veriyor? yoksa altın alınca 3 araç birden mi veriyor?

altın alırsan 3 aracı birden veriyor dostum ;)

teşekkürler rahat rahat basayım gaza

• ben bu oyuna yeni basladim oynamaya ama audi s4 98 modele bitiyorum ilk basladigimda ikince elde gormustum ama para yoktu alamadim hediye olarak geliyomu hic biyerde yazmiyo hangi yarisi bitirdiginde hediye geldini, yardim eden olursa sevinirim
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.