Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 mi, NFS Undercover mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox sahipleri genelde beğenmez GT5p'yi,normaldir
  • Soruya bak, atla öl .

Gran Turismo tabii ki de

NFS ne Midnight Club ne ?

Oyun mu bunlar, Flash player oyunu mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: weysex

walla ben geçenlerde forumdan bi arkadaş (UĞUR FB) ps3 ü getirdi inanın okadar heyecanla GT5P yi açtımki görünce şoke oldum bence hiç tarafsız oalrak söylüyorum forumda okadar yazılanlar yok gerçek gibi yok ayrıntılar müthiş falan fıstık hikaye resmen asfalt çok kalitesiz arabalar müthiş fakat gerisi yalan birde bana sanki araba gitmiyoda gerikalan asfalt çevre akıyomuş yol altında gidiyomuş havası verdi inanın PGR4 araç modellemesi olarak değilde diğer tüm faktörlerde 5 çeker zaten arkadaşım uğur ps3 sahibi oda aynı kanıda aldıktan 1 hafta sonra satmış sırf benim için bi arkadaşında getirmişti gerçi ps3 kullanıcısı isen ben olsam GRID denerdim ve aradan bikaç gün sonra UĞUR FB arkadaşımız xbox 360 sahibi oldu

Evet arkadaş çok doğru demiş. Bu kadar arkadaş bu kadar mesaj bu kadar sayfa yoldaki mıcırlar, havadaki kuşlar falan fişman için.

>>>GRAN TURISMO 5...THE REAL DRIVING SIMULATOR
    [Sayfa: 2 3 4 ... 115 116 117 ] SONY_55 7007 180423

• xbox360 sahibi olduğum için beğenmemezlik yapmadım ben yıllarca ps2 kullandım fan man değilim fakat kendileri fanlıktan öte su soğutma triplerine girmiş birkaç kişi okadar çok şişirdiki GT5P yi ben ne hayellerle açtım neyle karşılaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

walla ben geçenlerde forumdan bi arkadaş (UĞUR FB) ps3 ü getirdi inanın okadar heyecanla GT5P yi açtımki görünce şoke oldum bence hiç tarafsız oalrak söylüyorum forumda okadar yazılanlar yok gerçek gibi yok ayrıntılar müthiş falan fıstık hikaye resmen asfalt çok kalitesiz arabalar müthiş fakat gerisi yalan birde bana sanki araba gitmiyoda gerikalan asfalt çevre akıyomuş yol altında gidiyomuş havası verdi inanın PGR4 araç modellemesi olarak değilde diğer tüm faktörlerde 5 çeker zaten arkadaşım uğur ps3 sahibi oda aynı kanıda aldıktan 1 hafta sonra satmış sırf benim için bi arkadaşında getirmişti gerçi ps3 kullanıcısı isen ben olsam GRID denerdim ve aradan bikaç gün sonra UĞUR FB arkadaşımız xbox 360 sahibi oldu

Evet arkadaş çok doğru demiş. Bu kadar arkadaş bu kadar mesaj bu kadar sayfa yoldaki mıcırlar, havadaki kuşlar falan fişman için.

>>>GRAN TURISMO 5...THE REAL DRIVING SIMULATOR
    [Sayfa: 2 3 4 ... 115 116 117 ] SONY_55 7007 180423

@weysex

Yani Gt5'i beğenip beğenmemek kişisel zevke kalmış bir şey diyeceğim dilim varmıyor,çünkü Gt5 oyun değil oyun üstü bir oluşum ismi nedir bilemiyorum

Gt5 oyunsa diğerleri nedir,diğerleri oyunsa Gt5 nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 24 Aralık 2008; 13:47:08 >

• Arkadaşım bir oyunu överken başka bir oyuna hakaret etmek hoş değil. Başkasının zevklerine saygı gösterelim biraz. GT iyi bir simülasyan oyunu.. Burnout, MC:LA da NFS tarzı iyi birer arcade oyunu... Arkadaşın elindeki oyun arcade bir oyun ve ona göre arcade oyun öneriliyor haliyle... Bir oyunu överken diğerine flash oyunu dersen o oyunun sevenlerine hakaret etmiş olursun.. Ha gırgırına diyorsan o ayrı tabi de, öteki türlü küfürleşmeye varan, bitmeyen, kısır döngü tartışmalara neden oluyor böyle ibareler...
  • zaten bi ps3 fanında başka ne beklersinki gt5p oyunsa diğerleri ne yakışır bendende ozaman GT5P OKADAR mutlu oldunuzmu

bide işin farklı bi yönü var 100lira verip beğenmemek aşırıbi lüx olurdu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsOne -- 24 Aralık 2008; 13:54:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

Arkadaşım bir oyunu överken başka bir oyuna hakaret etmek hoş değil. Başkasının zevklerine saygı gösterelim biraz. GT iyi bir simülasyan oyunu.. Burnout, MC:LA da NFS tarzı iyi birer arcade oyunu... Arkadaşın elindeki oyun arcade bir oyun ve ona göre arcade oyun öneriliyor haliyle... Bir oyunu överken diğerine flash oyunu dersen o oyunun sevenlerine hakaret etmiş olursun.. Ha gırgırına diyorsan o ayrı tabi de, öteki türlü küfürleşmeye varan, bitmeyen, kısır döngü tartışmalara neden oluyor böyle ibareler...

Yok hocam gırgırına diyorum zaten, sorsana bana oynadınmı GT5 diye X360 sahibiyim zaten, diğer 2 oyunu oynadım. NFS daha çok seviyorum hatta ama işte GT5 hoşuma gittiği için söyledim burda tamamen gırgır zaten ya.

Yoksa 3 oyunda bomba oyunlar, sonuçta emek harcanılmış birşey.

• quote:

zaten bi ps3 fanında başka ne beklersinki gt5p oyunsa diğerleri ne yakışır bendende ozaman GT5P OKADAR mutlu oldunuzmu

bide işin farklı bi yönü var 100lira verip beğenmemek aşırıbi lüx olurdu heralde

oo yine orjinal oyun kullananları enayi yerine koymaya gidiyor konu neyse size backuplarla mutluluklar :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

zaten bi ps3 fanında başka ne beklersinki gt5p oyunsa diğerleri ne yakışır bendende ozaman GT5P OKADAR mutlu oldunuzmu

oo yine orjinal oyun kullananları enayi yerine koymaya gidiyor konu neyse size backuplarla mutluluklar :)

+ Bir oyuna 100 lira verip beğenmekle, beğendiğin için 100 lira vermek arasındaki farkı kavrayabilmesi lazım bu yorumu yapmadan önce...

• Dur bak daha nereye gidecek konuda farkında değil. Başladılar ufaktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

hem oyunu yeterince oynamamış hem de PS3 sahibi değil ama gran turismo gibi bir oyun hakkında yorum yapmaya mecbur hissediyorlar kendilerini, ilginç

• yaw ufakbi eleştiri bile kabullenemiyo bazı arkadaşlar insanoğlu böyle bi canlı işte millet forza2 yada pgr4 dü begenmiş begenmemiş .... umrumda değilde ben neden GT5P yi begenmeyince olay oluyo işte o zaman aklıma başka şeyler geliyo ya adamlar gerçekten iyi para verdikleri için savunuyolar yada kiminin gerçekten çok hoşuna gitmiştir yada kimi fancıklar kendini tatmin etmek için atıp tutuyo nedense ne dertleri varsa yada ne zorunlarına gidiyosa bukar savunulmazki yaw beğenmişsindir dersin geçersin ayriyetten beğenmek için PS3 sahibi olamak gerekiyosa zaten yukarda yazdığım gibi demekki para harcamak gerekiyoki beğenesin
  • quote:

yaw ufakbi eleştiri bile kabullenemiyo bazı arkadaşlar

Usta yazdıklarını okumadan mı gönderiyorsun yoksa ne yazdığının farkında değilmisin? "Ufak bir eleştiri" yahu neresi ufak sallayıp atmışsın oyunu.

quote:

forumda okadar yazılanlar yok gerçek gibi yok ayrıntılar müthiş falan fıstık hikaye resmen asfalt çok kalitesiz arabalar müthiş fakat gerisi yalan birde bana sanki araba gitmiyoda gerikalan asfalt çevre akıyomuş yol altında gidiyomuş havası verdi

edit:ayıp kelime yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 24 Aralık 2008; 14:51:37 >
  • bu kada saçma bir soru olamaz
  • Undercover ne ya.15 dk. zor dayanabildim
  • ne tür sevdiğine bağlı kardeş..
    arcade istiyorsan midnight uzun bir süre oyalar seni..
    simülasyon seviyorsan gt5 al demeye dilim varmıyo ..
    pistlerde yarışmak istiyorsan GRID al..
  • ne nfs i yatabiki gt5

• GT5 4 ever.
  • GT 5 oynamadım ama gördüğüm ss'lerden yola çıkarak GT5 diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.