Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanı !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
16.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmadı bu hiç olmadı dedim oyunun çıkış tarihi 24 ocak olsun diye midtermler başladı.Birde kanka bu resimleri koyunca iş işden çıktı ekrana kafa atıcam.Olmadı seni şikayet edicem

• o resimlerdeki grafik ps4te olurmu acaba ya o grafik olsa saten müthiş olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

o resimlerdeki grafik ps4te olurmu acaba ya o grafik olsa saten müthiş olurdu

ps4'te kesin olur sanıyorum artık. ps3'te de olabilir, bu iş donanımın yanında yazılıma da bakıyor. çok başarılı yazarlarsa bu grafiği ps3 de verebilir belli olmaz. gt6 belki de ps3'e çıkar. ps2'nin son dönemlerinde coşturulması gibi ps3'te daha fazla coşturulabilir. ayrıca grafikler photo modedaki gibi değil, yani buradaki verilenler gibi değil ama kötü de değil öyle bir düşünceye de kapılmayın. hatta bazı hataları dışında gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu grafiğini veriyor diyebiliriz. hatalar da her yerde yazan şeyler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

Olmadı bu hiç olmadı dedim oyunun çıkış tarihi 24 ocak olsun diye midtermler başladı.Birde kanka bu resimleri koyunca iş işden çıktı ekrana kafa atıcam.Olmadı seni şikayet edicem

Kanka senin işin çok zor dur sana yardım edim yaşasın kötülük

/>

•  Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanı !!!

Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 20:00:03 >

• Durmak Yok Yola Devam

• slim photomode degil oyun içi grafiklerini verebilirmisin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

o resimlerdeki grafik ps4te olurmu acaba ya o grafik olsa saten müthiş olurdu

ps4'te kesin olur sanıyorum artık. ps3'te de olabilir, bu iş donanımın yanında yazılıma da bakıyor. çok başarılı yazarlarsa bu grafiği ps3 de verebilir belli olmaz. gt6 belki de ps3'e çıkar. ps2'nin son dönemlerinde coşturulması gibi ps3'te daha fazla coşturulabilir. ayrıca grafikler photo modedaki gibi değil, yani buradaki verilenler gibi değil ama kötü de değil öyle bir düşünceye de kapılmayın. hatta bazı hataları dışında gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu grafiğini veriyor diyebiliriz. hatalar da her yerde yazan şeyler zaten.

keşke photomodeki grafikler oyun içi grafikleri olsada gt5 e laf edilmese :D

• quote:

slim photomode degil oyun içi grafiklerini verebilirmisin acaba

Yukarıda Verdim ya baştan bak yukarıdan Oyun İçi diye yazmışım başında şu anda ortaya karışık koyuyorum buldukça koyucam

Dur Buldum Bunlar PhotoModsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 20:09:50 >

• ewet onlara baktımda yani oyun oynarken arabanın içinden degilde dısından gösterene bakıcam yani arabanın arkasında cızırtılar varmı diye bakıcaktım
  • Bu Resme Çok Güldüm Hatırlayan Var mı Bunu ???

Şeytan Detayda Gizlidir

• slim pardon son verdigin resimleri görmemısım gayet iyi gözüküyor grafikler bu arada bende alıyım oyunu bari
  • OFFFFFF KARNIM

Adamı Nerden Bulmışlar Yine

• Yalnız Bu PhotoModaşmış bir olay Bu ne manyak bir şey CGI dan bile daha iyi

• slim işte bu oyun içi grafigi olsa var ya başka hiç birşey istemem valla
  • quote:

slim pardon son verdigin resimleri görmemısım gayet iyi gözüküyor grafikler bu arada bende alıyım oyunu bari

Şimdiden hayırlı olsun en fazla oyunda Standart araba almazsın çok Premium oynarsın çok sorun edenler var da sanki silah dayamışlar zorla oyna diye Şimdiden hayırlı olsun SONY shop da yine dene almdan önce kendin karar ver oynatan yerler var
  • quote:

slim işte bu oyun içi grafigi olsa var ya başka hiç birşey istemem valla

Ona da PS4 de İnşallah
  • slim ps4te gerçekten olurmu o grafikler ya öle olsun isterse 3milyar vereyim valla :D
  • %100 oyun içi...

not: her oyunda bug olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 27 Kasım 2010; 20:36:52 >

• quote:

slim ps4te gerçekten olurmu o grafikler ya öle olsun isterse 3milyar vereyim valla :D

SONY yaparsa Olacak

Oyun İçi Verelim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.