Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
16.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanı !!!

Evet Değerli "Playstation ve Gran Turismo Fanları" Hepiniz (Gran Turismo 5 Resim ve Video Paylaşım Alanına) Hoş Geldiniz
    Bu Alanda Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Kaliteli Simulasyon Oyunu , Yani Bir SONY Klasiği Olan Gran Turismo 5'in Resim ve Videolarını Paylaşacağız

Not 1: Bu Alanda Oyun İçi , Resim Modu , Video Modu vs... Şeklinde Farklı Kategorilerden Resimler Paylaşabiliriz , Unutmayın Ki Sayfamızı Provake Edenler Olacaktır , Piyasada Boyutlandırılmış , Kırık Hale Getirilmiş , Bulanık Hale Getirlmiş Sırf Çamur Atmak Amacı ile "Direct Feed - Oyun İçi" adı altında Bin Tane "PhotoShop Hilesi !" İle Piyasada Sahte Resimler Dönmektedir , Biz Bu Konuda Uyanık Olacağız Ve Gereken Şikayetleri Değerli Mod Arkadaşlarımıza Şikayet Butonlarını Kullanarak İleteceğiz

Not 2 : Unutmayın Ki Gran Turismo 5 de Gt4 den Alınma Standart Araçlar Var ! Bunları Provake Amaçlı Kullananlar Olacaktır . Herkes Bilsin Bu Araçlar Bir Çeşit Hediye Gibi Bizlere Konulamayabilir di de ! Bu Bizi Hiç İlgilendirmemeli , Bu Oyunu Alan Bir Sürü Araba Aşığı İnsan Var Ve Hepsi Bizim Gibi GRAFİK GRAFİK Diye Bir Yerlerini Yırtmıyor Alıyor Oynuyor Çünki O Simulasyon Oynuyor . TAKLİTLER HER ZAMAN ASILLARINI YAŞATIR BUNU SAKIN UNUTMAYIN UNUTTURMAYIN

İlk Paylaşımlar Benden Gelsin - Başlığımız Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 11:39:19 >

• mrb silim ben oyunu alıcamdahttp://www.youtube.com/watch?v=af55W5rlo8o&feature=player_embedded#at=21 bu vidyodaki tırtıkları görünce moralim bozuldu birde verdigin resimlerın bu vidyodakılerle alakası yok ya hangı grafiklere ınanıcaz bilemeddikki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

mrb silim ben oyunu alıcamdahttp://www.youtube.com/watch?v=af55W5rlo8o&feature=player_embedded#at=21 bu vidyodaki tırtıkları görünce moralim bozuldu birde verdigin resimlerın bu vidyodakılerle alakası yok ya hangı grafiklere ınanıcaz bilemeddikki
    Çünkü bunlar photomode..Oyunla uzaktan yakından alakası olmayan resimler. Türlü şekil render, processing işlemlerden geçiyor.
    Oyun içi resimlerin paylaşılması daha dogru olur

• quote:

mrb silim ben oyunu alıcamdahttp://www.youtube.com/watch?v=af55W5rlo8o&feature=player_embedded#at=21 bu vidyodaki tırtıkları görünce moralim bozuldu birde verdigin resimlerın bu vidyodakılerle alakası yok ya hangı grafiklere ınanıcaz bilemeddikki

Ben size direkt geçekleri yazayım : GT5 Prologue yani bir önceki demo gibi olanda arabanın arkasına baktığınızda hafif sizin tırtık dediğiniz AA eksikliği vardı sonra GT5 ara beta gibi bişey çıkardı GT5 Akademi !!! Bu oyunda grafiklerin araba poligon ve AA nın kusursuz olduğunu katılıp indirenler gördü ! Şimdi GT5 de AA eksikliği yoktur ama Gölgeler SOft Shadow değildir normal gölgedir YALNIZ ! Gölgelerdeki Tırtık arralık ve büyüklük bir önceki GT5 Prologue a göre daha ince hale gelmiş araba içç gölgelerde bilhassa daha kötüydü önceden . Yakında büyük bir update ile düzltmeye de gidilicek diye haberler var ama sanırım sadece hasar ağarlıklı ve Stabil çalışma ile ilgili olur gölgeleriş bu update Soft Shadow yapacak hali yokturç Forza yı oynamış biri olarak söylim varsa yürekli bir xbox fanıda bana katılacaktrı Forza 3 Forza 2 ye göre geri gitti sebebi 2 de 30 fps ve kokpit yoktu 3 de 60 fps yapıcam diye AA eksikliği görülü Tırtık ve kokpitte 60 değil 30 Fps oyun . Siz siz olun bu söylediklerime inanın bende yalan dolan olmaz bakın gölgeleriş de söyledim . İçiniz rahat olsun SONY daha iyisini yapana kadar en iyisi bu O KADAR Konudan sapmamak için resim ekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

quote:

Ben size direkt geçekleri yazayım : GT5 Prologue yani bir önceki demo gibi olanda arabanın arkasına baktığınızda hafif sizin tırtık dediğiniz AA eksikliği vardı sonra GT5 ara beta gibi bişey çıkardı GT5 Akademi !!! Bu oyunda grafiklerin araba poligon ve AA nın kusursuz olduğunu katılıp indirenler gördü ! Şimdi GT5 de AA eksikliği yoktur ama Gölgeler SOft Shadow değildir normal gölgedir YALNIZ ! Gölgelerdeki Tırtık arralık ve büyüklük bir önceki GT5 Prologue a göre daha ince hale gelmiş araba içç gölgelerde bilhassa daha kötüydü önceden . Yakında büyük bir update ile düzltmeye de gidilicek diye haberler var ama sanırım sadece hasar ağarlıklı ve Stabil çalışma ile ilgili olur gölgeleriş bu update Soft Shadow yapacak hali yokturç Forza yı oynamış biri olarak söylim varsa yürekli bir xbox fanıda bana katılacaktrı Forza 3 Forza 2 ye göre geri gitti sebebi 2 de 30 fps ve kokpit yoktu 3 de 60 fps yapıcam diye AA eksikliği görülü Tırtık ve kokpitte 60 değil 30 Fps oyun . Siz siz olun bu söylediklerime inanın bende yalan dolan olmaz bakın gölgeleriş de söyledim . İçiniz rahat olsun SONY daha iyisini yapana kadar en iyisi bu O KADAR Konudan sapmamak için resim ekliyorum

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Şu Oyun İçi Grafiğe Bakın Hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 14:41:49 >

• quote:

Şu Oyun İçi Grafiğe Bakın Hele

Alıntıları Göster
    oyun içinde nasıl resim alıyoruz yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

oyun içinde nasıl resim alıyoruz yardım edin

Alıntıları Göster
    Aman Sabahlar Olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 14:40:35 >

• quote:

Aman Sabahlar Olmasın

Alıntıları Göster
    %100000 OYUN İÇİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 27 Kasım 2010; 14:36:42 >

• quote:

Gölgelereni kurban olduğumun oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Kasım 2010; 15:28:31 >
  • quote:

%100000 OYUN İÇİ

Zaten heryerlerinden belli..Üstteki photomodelarla aradaki fark anormal...

Gölge sorununu updatele düzeltemeyeceklerini söyledi Kazu...Oyunda AA eksikliği var, yok deme. Tearing var, fps stabil degil...FM3 de stabil 60fps dir. Çevre grafikleri filanda daha iyi durur. Araçlar 400 kusur tane ve hepsi kokpitli modellenmiştir. 200 tane degil...Ve 1.5 sene öncesinin oyunudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

%100000 OYUN İÇİ

Gölge sorununu updatele düzeltemeyeceklerini söyledi Kazu...Oyunda AA eksikliği var, yok deme. Tearing var, fps stabil degil...FM3 de stabil 60fps dir. Çevre grafikleri filanda daha iyi durur. Araçlar 400 kusur tane ve hepsi kokpitli modellenmiştir. 200 tane degil...Ve 1.5 sene öncesinin oyunudur

Alıntıları Göster
    Premium araçlardaki kalite inanılmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

%100000 OYUN İÇİ

Alıntıları Göster
    arkadaslar sızden rıcam turkce video paylasırmısızınız bu ılerı gerı dıyen bayandan baska

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2399

arkadaslar sızden rıcam turkce video paylasırmısızınız bu ılerı gerı dıyen bayandan baska

Alıntıları Göster
    fotoları ps3den çekıp pc ye nasıl aktarıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

fotoları ps3den çekıp pc ye nasıl aktarıyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    Ağzım açık kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Premium araçlardaki kalite inanılmaz!

• quote:

Ağzım açık kaldı

Muhteşem

• quote:

quote:

Ağzım açık kaldı

Muhteşem

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    slim bneım izledıgım viddyodaki gibi degil senın oyun içindeki resimlerinbiraz rahatladım bide arabanın arkasından foto çekebilirmiyiz slim acaba arabanın içinden değilde arkasından çekersen sevinirim
  • quote:

slim bneım izledıgım viddyodaki gibi degil senın oyun içindeki resimlerinbiraz rahatladım bide arabanın arkasından foto çekebilirmiyiz slim acaba arabanın içinden değilde arkasından çekersen sevinirim

onlar oyun için resim değil dikkat edin. tuzağa düşmeyin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.