Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Signature Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: can87

quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

vay arkadaş şu anda öyle bir durumdayım ki
    alırsam ya Signature Edition alacam ya da hiç alamayacam
    sağol dostum bilgi için

benimde ilk başta niyetim s.e'dı ama alamadım..bence tam koleksyoncu işi..imkanın varsa kaçırma fiyat cok iyi..

vallahi çok fena çok pis zamana geldi arkadaş bu kadar olmaz o derece diyorum
    alınacak birkaç eşya var

lan beee ya

neyse bir şey soracam bu kampanya ne zamana kadar geçerli bir bilgin var mı???

• quote:

quote:

quote:

vay arkadaş şu anda öyle bir durumdayım ki
    alırsam ya Signature Edition alacam ya da hiç alamayacam
    sağol dostum bilgi için

benimde ilk başta niyetim s.e'dı ama alamadım..bence tam koleksyoncu işi..imkanın varsa kaçırma fiyat cok iyi..

vallahi çok fena çok pis zamana geldi arkadaş bu kadar olmaz o derece diyorum
    alınacak birkaç eşya var

lan beee ya

neyse bir şey soracam bu kampanya ne zamana kadar geçerli bir bilgin var mı???

süresi hakkında bilgim yok ama arayıp bilgi alabilirsin..çalısanları gayet kibar ve pozitif..

• arkadaşlar signature alayım dedim ben de ama kafama takılan bi olay var. Signature ile oynamaya başlarsam eski savelerimi kullanabilir miyim yoksa en baştan mı başlama gerekecek oyuna? İçindeki oyun bluray'i normal versiyondan farklı mı? Bana acilen cevap yazabilen olursa çok iyi olur, beklemedeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

arkadaşlar signature alayım dedim ben de ama kafama takılan bi olay var. Signature ile oynamaya başlarsam eski savelerimi kullanabilir miyim yoksa en baştan mı başlama gerekecek oyuna? İçindeki oyun bluray'i normal versiyondan farklı mı? Bana acilen cevap yazabilen olursa çok iyi olur, beklemedeyim...

bu durum benim de aklıma takıldı.Ama signature edition alıcağım.Bu arada eski GT5 oyunumu 50 tl ye satıyorum.
  • yok mu fikri olan arkadaşlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

arkadaşlar signature alayım dedim ben de ama kafama takılan bi olay var. Signature ile oynamaya başlarsam eski savelerimi kullanabilir miyim yoksa en baştan mı başlama gerekecek oyuna? İçindeki oyun bluray'i normal versiyondan farklı mı? Bana acilen cevap yazabilen olursa çok iyi olur, beklemedeyim...

gördüğüm kadarıyla kutusu dışında oyunda pakete özel bir durum yok..öyle bişey olcağını sanmam eski saveden devam edebilirsin bence..
  • Yalniz ben unboxing videosu izledim signature edition un. Adamin apex kitapciginda butun arabalari kapsayan bir araba listesi vardi, ancak benim turkce kitapcikta yok bu liste?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

Yalniz ben unboxing videosu izledim signature edition un. Adamin apex kitapciginda butun arabalari kapsayan bir araba listesi vardi, ancak benim turkce kitapcikta yok bu liste?

Turkce apex kitapciginda oyunda olan otomobillerin detayli bilgisi yok. Amerikan versiyon collectors edition icinde cikan apex de bu aradigin detay var ve sayfa sayisi daha fazla. Ebay de var sadece kitapcik 10 pound civari. Bende dusunuyorum.
  • quote:

hepsiburada'da s.e. indirimde 160 lira..son 4 ürün kalmış..

http://www.hepsiburada.com/Liste/gran-turismo-5-signature-edition/ProductDetails.aspx?productId=oyunakm113287&categoryId=1200412

can87 bilgilendirme için çok sağol.Hepsiburada'dan signature edition sipariş ettim ve son 3 ürün kaldı yazsada bunlar bazen ürün sayısını artırıyor Nintendo Wii alırken başıma gelmişti son 2 ürün yazıyordu hemen aldım ertesi gün baktım son 10 ürün olmuş Hepsiburada Yapı Kredi worldcard sahiplerine alışverişinin %10'u kadar puan hediye ediyor (kampanya 1-19 eylül arası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 9 Eylül 2011; 7:37:06 >

• quote:

hepsiburada'da s.e. indirimde 160 lira..son 4 ürün kalmış..

http://www.hepsiburada.com/Liste/gran-turismo-5-signature-edition/ProductDetails.aspx?productId=oyunakm113287&categoryId=1200412

Birini de ben aldım, teşekkürler bilgilendirme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 9 Eylül 2011; 18:11:17 >

• @theadramelech
    @jack_sparrow_82

rica ederim..hayırlı olsun..
  • arkadaşlar sipariş verdiğim gran turismo 5 signature edition elime ulaştı ve resimleri aşağıya ekledim, almayı düşünen arkadaşlara fikir olabilir.Eski GT5 oyunum ile yaptığım save dosyasından devam etti, herhangi bi sorun olmadı bu konuda.Paket içerisinden GT5 oyunu, apex kitapçığı, model otomobil, GT5 sanat kitabı, deri cüzdan , anahtarlık,usb bellek (4 gb lık),6+5 toplamda 11 adet özel otomobil ve GT5 dynamic theme ye sahip olmak için voucher code çıkıyor.

Gran Turismo 5 Signature Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Eylül 2011; 19:25:16 >

• Arkadaşlar ve bu oyunu almak isteyen arkadaş;

İsterseniz ortak alabiliriz. Açıkçası ben sadece Cüzdan , Anahtarlık , USB , Oyun ve Kutuları istiyorum...

Yani Maket , Dergi , Kitap ve Oyunun içinden çıkan PSN eklentilerini (arabaları temaları) istemiyorum. Düşünen arkadaş varsa beraber alabiliriz.
    Aslında ben oyunu almasam da olabilir. Oyunuda başka türlü edinebilirim:)

bu fiyat kaçmaz ankaradan alalım diyen varsa hiç durmadan bi beraberlik yapalım alalım. Yada alan arkadaşlar bu saydıklarımı bana satabilirler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

Arkadaşlar ve bu oyunu almak isteyen arkadaş;

İsterseniz ortak alabiliriz. Açıkçası ben sadece Cüzdan , Anahtarlık , USB , Oyun ve Kutuları istiyorum...

Yani Maket , Dergi , Kitap ve Oyunun içinden çıkan PSN eklentilerini (arabaları temaları) istemiyorum. Düşünen arkadaş varsa beraber alabiliriz.
    Aslında ben oyunu almasam da olabilir. Oyunuda başka türlü edinebilirim:)

bu fiyat kaçmaz ankaradan alalım diyen varsa hiç durmadan bi beraberlik yapalım alalım. Yada alan arkadaşlar bu saydıklarımı bana satabilirler:)

Bende aldım =)

tavsiye eden arkadaşlar için teşekkür ederim =)

bu psn eklentilerini nasıl kullanacağız? biri yazabilir mi?

bu arada Mikininfifisi sana pm attım.

• Konuyu hortlatmış gibi oldum ama konuyu başlatan arkadaşa teşekkür etmek istedim. Gt5'i çok sevmeme rağmen Signature Edition'dan haberim yoktu görür görmez siparişini verdim. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • vay geç kalmışsın hocam ama kesinlikle pişman olmayacaksın. ben daha oyunu elektronik markette dfgt ile denedikten sonra öğrendim bütün içeriğini falan ps3 ü yeni aldım hatta onu almadan signature edition elimdeydi hepsiburada nın büyük indirimi saolasun 160 liraya aldım ve verdiğim her kuruşa fazlasıyla değdi ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.