Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash95

Evet

Fotğraf yükleyebilme şansınız var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ps3 almış bulunmaktayım hemen arkasindan psn hesabima girip gran turismo 6 indirdeyim dedim dün aksam 9 gibi başladi gece 00:30 gibi indirme bitti neyse birde oyun guncellemeleri vardi onu indirmeye başladi sabah 6:30 kalktim hala bitmemişti dondugunu dusunup kapattim sonra hata alinca sildim komple her seyi ....bu kadar uzun surmesi normalmi acaba

• birde ps3 de bi yavaşlik söz konusu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

arkadaşlar ps3 almış bulunmaktayım hemen arkasindan psn hesabima girip gran turismo 6 indirdeyim dedim dün aksam 9 gibi başladi gece 00:30 gibi indirme bitti neyse birde oyun guncellemeleri vardi onu indirmeye başladi sabah 6:30 kalktim hala bitmemişti dondugunu dusunup kapattim sonra hata alinca sildim komple her seyi ....bu kadar uzun surmesi normalmi acaba

Yasin klasik dns hatası ile karşılaşmışsın bu sorun 1.12 güncellemesinden sonra düzeldi tabi bu arada ne uğraştırdı çözüm yolunu bulana kadar

1.ps i mümkünse ethermt ike bağla
    2. İnternte bağlanan diğer cihazların internet bağlantısını kes (bilhassa windows7 li olanları)
    3.oyun sekmesinde en üstte oyun verilerine gir (saveler değil) gtý yı bul ve bozuk verileri sil
    4.İnternet ayarlarından Dns gir tavsiyen türk telekom dns (195.175.39.39 195.175.39.40)
    5.ayarlarda hdmi kontrolü açıksa kapat ki geceleyin kapanmasın ps3

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar ilk yaptigimda ethernet ile bagliydi aksam dan sabaha kadar sürdü ama sabah işe gitmek için uyandım bu durumdaydi

baktim bekliyor öylece çiktim tekrardan girdim guncellesin diye hata verdi kurulum yüklenemedi diye
    neyse öğlen 13:00 de ps3 ü kurup eski indirdigim g.turismo 6 yı hata verdigi icin sildim tekrar PSN hesabima girip indirme islemini baslattim tam 1 saat 30 dakika icinde indirdi sonra kurma islemi basladi tam 2 saat sürdü sonra oyuna girdim ekranda bu oyun için güncellemeler mevcut yazısı cikti mecbur okeyledik neyse guncellemeler bitti suan en ustteki resimdeki gibi ekrab bekliyorum bakalim ne olacak

• bu arada üstteki resmi cekeli 15 dk olmuş suan alttaki dolum çubuğu y harfini yenice gecmis bu kadar yavas olmasi normalmidir

• quote:

bu arada üstteki resmi cekeli 15 dk olmuş suan alttaki dolum çubuğu y harfini yenice gecmis bu kadar yavas olmasi normalmidir

Oradaki değer artar azalır önemli değil genellikle yarım saat içinde biter

• oyun yüklendi ama ne yazikkinkariyer modu baştan başliyor :( eski save dosyalarimi nasil alabilirim bilen varmi

garaj tam takır kuru bakır

• quote:

oyun yüklendi ama ne yazikkinkariyer modu baştan başliyor :( eski save dosyalarimi nasil alabilirim bilen varmi

Yasin eskiden gt6 oynarken plusın yoktu ise o saceler uçtu gitti ama hızl8 yarışlar ve redbull iyi opara veriyor
    Redbull 30dk da 1 m civarı
    Hızlı yarışlar %110 ile 40dk 1m %200 olursa deme keyfine tasalanacak tek şey ayarlar olacak onda da yapacak birşey yok.

Bu areada bilenlere sormak istiyorum @byen_x Enis anlıyorsun heralde sen bu araç ayarlarını kafana gföremi yapıyoruz yoksa bakılan bir yer mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

oyun yüklendi ama ne yazikkinkariyer modu baştan başliyor :( eski save dosyalarimi nasil alabilirim bilen varmi

Yasin eskiden gt6 oynarken plusın yoktu ise o saceler uçtu gitti ama hızl8 yarışlar ve redbull iyi opara veriyor
    Hızlı yarışlar %110 ile 40dk 1m %200 olursa deme keyfine tasalanacak tek şey ayarlar olacak onda da yapacak birşey yok.

Bu areada bilenlere sormak istiyorum @byen_x Enis anlıyorsun heralde sen bu araç ayarlarını kafana gföremi yapıyoruz yoksa bakılan bir yer mi var ?

neyseki ben 15. yil donumu paketi almisim zamaninda garaj doldu simdi hediye araclarla onlar isimi gorur ama ehliyetlerle ugrasicagim simdi o kötü oldu

• quote:

quote:

quote:

neyseki ben 15. yil donumu paketi almisim zamaninda garaj doldu simdi hediye araclarla onlar isimi gorur ama ehliyetlerle ugrasicagim simdi o kötü oldu

Vallahi Yasin S-4 ve S-5 lisansları eziyet gibiydi hele o bugatti yolu tutmuyor güçlü de neyse sana şimdiden hayırlı yarışlar bu arada direksyon varmıydı sende ?

direksiyon yok aynen biliyorum yaa sorma ...ama icabına bakarım ayarlarını biliyorum uzun sürmez.... direksiyon olsa çok rahat olur ama yok ne yazıkki direksiyonda virajlar ve gaz kontrolü daha rahat oluyor malum simülasyon oyunu sonuçta

hocam aklima gelmisken suanda psn plus a üye olsam bir faydası olmaz dimi save dosyalari yedeklenmemistir sanirim zamaninda oynarken o zamanlar plus hesabım yoktu

• quote:

hocam aklima gelmisken suanda psn plus a üye olsam bir faydası olmaz dimi save dosyalari yedeklenmemistir sanirim zamaninda oynarken o zamanlar plus hesabım yoktu

Bu saatten sonra faydası olmaz zaten iyice itibarsız bir hizmet oldu tamam hani ayda 10 lira cok para değil ama adamlar bizimle gerçekten alaydiyor gibi herneyse bu ayrı bir konu. Bu saatten sonra ps3 için direksiyon (dgft ge g serisi) alınmaz zaten zira seneye betası başlyascak 3-4 aya gtsportun bu sefer çöp olacak heralde en matıklı şuan thrusmaster t300 gerisi belli değil logitech zaten ayrı bir dünyayı yaşıyor.

• quote:

quote:

Bu saatten sonra faydası olmaz zaten iyice itibarsız bir hizmet oldu tamam hani ayda 10 lira cok para değil ama adamlar bizimle gerçekten alaydiyor gibi herneyse bu ayrı bir konu. Bu saatten sonra ps3 için direksiyon (dgft ge g serisi) alınmaz zaten zira seneye betası başlyascak 3-4 aya gtsportun bu sefer çöp olacak heralde en matıklı şuan thrusmaster t300 gerisi belli değil logitech zaten ayrı bir dünyayı yaşıyor.

psn plus olayini şundan sordum zamaninda üye olup yedekleme yapmadiğım için herhangi bir save dosyası yoktur yani psn plusta degilmi hani alabileceğim bir yolu olsa üye olucam yüzden diyordum :)

• quote:

quote:

quote:

psn plus olayini şundan sordum zamaninda üye olup yedekleme yapmadiğım için herhangi bir save dosyası yoktur yani psn plusta degilmi hani alabileceğim bir yolu olsa üye olucam yüzden diyordum :)

Yok anladım zaten ne kastedtiğin şimdi plus ın olayı şu dileyimeplus aldım ve gt6 savelerii ona yükledim sonra ps3 sattım ya daıfırladım o kayıtları tekrar indirebiliyorum.

• Arkadaşlar şu videoyu çevirebilecek olan var mı? Ne diyorlar

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel vs Thrustmaster T300RS - Full Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=r5bb-6QhdsI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar şu videoyu çevirebilecek olan var mı? Ne diyorlar

Logitech G29 Driving Force Racing Wheel vs Thrustmaster T300RS - Full Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=r5bb-6QhdsI

İngilizce bilmediğimden anlayamadım haliyle ama yorumlardan aladığım kadarıyla videoda g29 daha güçlü motora sahip denmiş heralde yorumlarda da buna kızmışlar ama en iyisi bu videoyu sim ekipmanları konusunda da paylaşmak zira burası sinek avlıyor.

• aynen yaa burası bitik durumda ....bende bırakmıştım konuyu ama gt6 ve makineyide satmıştım ama zaman içinde acayip özledim :) diğer oyunlara hic bulaşmadan geldim

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.