Bildirim
Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (357. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Yasin eskiden gt6 oynarken plusın yoktu ise o saceler uçtu gitti ama hızl8 yarışlar ve redbull iyi opara veriyor
Redbull 30dk da 1 m civarı
Hızlı yarışlar %110 ile 40dk 1m %200 olursa deme keyfine tasalanacak tek şey ayarlar olacak onda da yapacak birşey yok.
Bu areada bilenlere sormak istiyorum @byen_x Enis anlıyorsun heralde sen bu araç ayarlarını kafana gföremi yapıyoruz yoksa bakılan bir yer mi var ?
Ömer merhaba, uzun zamandır gorusemıyoruz nasılsın. Kusuruma bakma cvp dönememişim sana
G27 kullanıyorum biliyorsun arabalarımın genelının suspansıyonunu sert ayarlarım dıfransıyal ayarlarını de yıne sert yaparım yanı hızlanma ve frenleme değerlerı yuksek olur. kullanırken nasıl kullanmak ıstedığımızle alakanı yanı
aracın ayarları aracın cıddı anlamda karakterını etkıledığı ıcın bılınclı değısıklık gerekıyor. @
Ö1f1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_x -- 26 Aralık 2015; 14:16:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: en_x
quote:
Orijinalden alıntı: Ö1f1
Yasin eskiden gt6 oynarken plusın yoktu ise o saceler uçtu gitti ama hızl8 yarışlar ve redbull iyi opara veriyor
Redbull 30dk da 1 m civarı
Hızlı yarışlar %110 ile 40dk 1m %200 olursa deme keyfine tasalanacak tek şey ayarlar olacak onda da yapacak birşey yok.
Bu areada bilenlere sormak istiyorum @byen_x Enis anlıyorsun heralde sen bu araç ayarlarını kafana gföremi yapıyoruz yoksa bakılan bir yer mi var ?
Ömer merhaba, uzun zamandır gorusemıyoruz nasılsın. Kusuruma bakma cvp dönememişim sana
G27 kullanıyorum biliyorsun arabalarımın genelının suspansıyonunu sert ayarlarım dıfransıyal ayarlarını de yıne sert yaparım yanı hızlanma ve frenleme değerlerı yuksek olur. kullanırken nasıl kullanmak ıstedığımızle alakanı yanı
aracın ayarları aracın cıddı anlamda karakterını etkıledığı ıcın bılınclı değısıklık gerekıyor. @
Ö1f1
Merhaba Enis bir aydan fazla olmuş görmeyeli forumda. Sanırım yeni araba almışsın imzanda yazıyor hayırlı olsun güle güle kullan çok seviyordun BMW yi yanlış hatırlamıyorsam.
Ayar konusuna gelince sert ayarlayınca da bir takım olumsuzluklar oluyor hani mount panaromadaki inişte zigzag çizdiğimiz viraj varya orada süspansiyon tam temas ettirmiyor tekeri yere
Sonra mesela garajımsa sert ayarlı rx7 var cok iyi yol tutuyor ama bir sınır geç hemen 2 teker havada gidiyor.
Ustaca hem çalıśma aralığı makul hem de sert bir ayar bulmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selamlar gran turismoyu tekrardan aldım güncelemeri yukledim sonra cd ingilizce oldugundan geri verip türkçesini aldım cd taktım ama güncellemeri görmüyor ne yapmam gerekir bilen varmıdır? -
sezonluk etkinliklerde 1500 kredi veren ve gillet marka yarıs otomobili hediyesi veren nurburgring yarışını tamamladım 5000 üzerinde bir kredi verdi :) süre olarak 7:30 istiyor 550/pp 7:27 de tamamladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah herkezın gönlüne göre versin. daha önceden konusmustuk araba mevzularını uzun uzun, temız coupe arayıslarımız sonuc verdi cok şükür istediğim temizlikte ful bı araç aldım, çok teşekkurler.
pıstlerın fızıksel durumuna gore tabıkı ayarlarda değısıklıkler gerekıyor ama genel olarak kendı kullanma şeklıme gore butun arabalarımı setupladım. benım yaptığım ayarlarda arac şayet kopmalar yapıyorsa bır ıkı tık arka tekerleklerı yumuşatmam yeterlı oluyor dıfransıyalde lsd nın standart ayarları zaten genelde her aracda ıyı sonuc verıyor @
Ö1f1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_x -- 27 Aralık 2015; 21:11:14 > -
Merhaba,
Sezonluk etkinliklerde altın kupanın ödül kredisi 1,5milyon olan bütün yarışların kredisi %200 ile 5,5milyon veriyor.
Bronz kupa kredisinin %200'ü + gümüş kupa kredisinin %200'ü + altın kupa kredisinin %200'ü toplam 5,5 milyonu buluyor. Sadece bir kere bu kredi veriliyor. İkinciye yarışıp altın alındığında hiç bir şey vermiyor. :( -
quote:
Orijinalden alıntı: GT 6
Merhaba,
Sezonluk etkinliklerde altın kupanın ödül kredisi 1,5milyon olan bütün yarışların kredisi %200 ile 5,5milyon veriyor.
Bronz kupa kredisinin %200'ü + gümüş kupa kredisinin %200'ü + altın kupa kredisinin %200'ü toplam 5,5 milyonu buluyor. Sadece bir kere bu kredi veriliyor. İkinciye yarışıp altın alındığında hiç bir şey vermiyor. :(
aynen drift hariç aldım ordaki kresilerin hepsini :)) saglam para verdi
-
Oyunu bugün cd li aldım kurdum güncellemeler falan derken 10 saati buldu şimdi de kuruluyor diyor fakat sürekli 5 dk kaldı yazıyor üstelik 2 saat oldu normal mi bu durum ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cngzhn20
Oyunu bugün cd li aldım kurdum güncellemeler falan derken 10 saati buldu şimdi de kuruluyor diyor fakat sürekli 5 dk kaldı yazıyor üstelik 2 saat oldu normal mi bu durum ?
normal hocam sakın kapatmayın aynı seyi yaşadım bi kaç saat sürüyor açık kalsın işlem bitince rahatça oyununuzu oynayabilirsiniz biraz sabırlı bir süreç :)
Hocam bazı konularda gördüm sonuna doğru hata falan veriyormuş içime kurt düşmüştü :) teşekkür ederim umarım sorun olmadan biter :D
uzun ve meşakketli biraz hocam sen 10/saat ile kurtarmışsın ben 16 saat civarında oyunla bağdaş kurabildim :)) o 5 dk yazısı bir kaç saat kalacak sonunda doluyor o kapatırsan her şey başa döner
tecrübe ile sabit :))
Ay başı olduğü için internet hızļıydı fakat yine yakalandik :) ilk başlarda 600 dk falan dedi 3 saate yaklaştı tamamdır artık geceye kadar bekliycem mecburen
O hatayı yanlıś hatırmalmıyoprsam konudaki hemen hemen herkes yaşamıştı deneye deneye čözümün7 bulmuştuk hala geçerli bu çözüm. Daha sonra sorunu güncellemeye çözmüşlerdi zaten. Ama sizin oyun daha 1.00 versiyon olduğu için hata verme ihtimali var.
Bi 15 saat daha beklemeye kalbim elvermez hocam :D
Büdüt:12 Saatlik sinir harbinden sonra oyun açılmıştır. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 4 Ocak 2016; 22:09:59 >
Hayırlı olsun keyifli gazlamalar.
Sağolasın hocam
Aylardir acmiyordum. Evlendik vs derken unuttuk cihazi.
Gecenlerde kurdum DS3 kayip.
Neyse dedim dun guncellemeleri vs yaptim sununla oynayayim dedim. Yaris basladigi anda devre disi kaliyor alet.
Ooooof offf.
Https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYwOE9TOHeUvwts0gMlUz0UgaQ9CWHtlUO-j5xR86LlR4B6a4SHA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 25 Ocak 2016; 0:21:04 >
Bu milletede ne ping var, online da rastladıklarımın neredeyse yarısı dehset ping ve lag yaşıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X