Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar doğru düzgün kulüp yok mu sürekli yarış düzenlenen ?
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten oyun Türkiye'de ölü dogdu. Bizim forumun grubu vardı ama sinak avlayınca işin gazı bir ay sürdü. Boşta 25-30 üyesi ile duruyor esasında güzel planlarım vardı ama giren az olunca suya düştü. Ama GT Türk yıldızları diye gir grup var facebook grupları var sanırım GT de de grupları vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genellikle GT500 araçları ile yarışıyorlar ve profosyonel olmuşlar yetişeceğim diye canım çıkıyor, hata affetmiyor yarışları tabi yoksa birden fasrk olmuş 20sn.
    Onların yarışlarına katılabilirsiniz samimi bir ortamları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun amerika, japonya kadar tutmadı. Belki kültürel belki hayat şartları. Bende mesela akşam 7 de evde oluyorum online sürem çok düşük oluyor. Uykumdan feda ediyorum çoğu zaman. Gruba bakacağım teşekkür ederim. Sizi de eklerim psn'den, ben yeni başladım bu işlere pek arkadaşım yok
  • vedkum kullanıcısına yanıt
    Hocam buradaki çoğunluk da çok vakit bulamıyor yoksa bu iş için ciddi ciddi servetdömkenler. Bu arada bizim klube ekliyeyim diyeceğim ama klup mayınlı areazi ne kadar kalabalıksa o kadar kalabalık olduğu için bir manası kalmayacak haliyle ama ciddi yarış istiyorsanız Gt Türk yıldızları çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar doğru düzgün kulüp yok mu sürekli yarış düzenlenen ?

Cuma cumartesi bizde uykudan feda edip yarışıyoruz online. Ekle bizi katılırsınız sizde

• Tamamdır takipteyim, bu akşam eklerim.
  • Yasin online a gelmiyorsun. Ömer ve bir kaç arkadaş yarışıyoruz hafta sonları

• quote:

Orijinalden alıntı: jajabo

Yasin online a gelmiyorsun. Ömer ve bir kaç arkadaş yarışıyoruz hafta sonları

.

• slm lar herkese yillardir takip ediyorum burayı gt 1 den en son oyuna kadar oynadik ps4 cikinca ihanet ettik pismanim cikar dedik 2 yılda çıkmadı.simdi ps3 kurdum v 6.0 da kalmışız yenisi 22 sabırla kurup aşkıma kavusacam aktif oynayan varsa kurusasan psn

• otomobil tutkunu bir ihtiyar olarak ps4 projekt cars aldik ama 2 tur attıktan sonra direk ps4 kapatiyorum tamam çoğu şey gt de gormek istedigimiz ama sakat doğmuş çocuk yada komşunun çocuğu gibi gt ise 6 çocuğumuz olmuş da çocukların hatrına boşanmazsınız onun gibi değişik bir aşk

• Arkadaşlar bazı platformlarda oyun 45 lira falan ama kargo vs beklemeden 69 dan psn uzerinden alayim diyorum. Sizce bu saatten sonra da hala almaya değer mi?/online durumları nasil? GT 5 var ama online etkinlikler kapandığı için giresim gelmiyor haliyle. Oyun 5 in üzerine neler katmis? Kisa bir özet rica etsem :)

• Nidoran N kullanıcısına yanıt
    Millet Gt5.5 diyor ama tek sebebi PS4 için değil PS3 için çıkması yoksa fizikler konusunda ciddi gelişme var. Online oyuncu sayısı gayet yerinde. İçerikler fena değil. Ama 70lira vermeyin, disk alın hem 2.bölge olmuş olur hem de bu saatten sonra 70 lira da verilmez. Zİra oyun 30 liraya kadar düşmüştü.

• Aynen disk alın.Zaten sipariş vermişseniz bugün yarın gelir :)
  • Dediğiniz gibi yaptim
    Oyun elime ulaştı ikinci bölge. Şimdi güncellemeleri yapiyorum. 5' i çıkartıp yerine kardeşini taktim Geç oldu ama olsun.

Edit: evet, güncelleme ekranında kaldım 450 dakika falan diyor Sanırım kronikleşmiş bir problem Benimde basıma geldi. Forumlardan pek bir şey bulamadım herkes başka şey yazmış Bir fikri olan?

Edit 2: Hallettim. 4-5 saatte kurulumu tamamladi. Oyun çok güzel 5 e gore sade bir arayuzu var. Artık bütün araçlar galeride sanırım. Böyle daha iyi olmuş. Güzel bir koleksiyon yapılabilir. B spec sadece bir seçenek olarak kalmış. Yemek falan yerken diğerlerine gore kuvvetli bir aracınız varsa kullanisli. Komutlar da anlık değil 3 kademeli tüm surec boyunca geçerli Çok iyi olmuş ( anlık komutta var tabi ) 5 de bir turlu öndeki aracı gecemezdi bunda zorla denilince surekli fırsat kolluyor cok güzel.

A spectede araç daha tepkili ve dönüşler daha rahat gibi hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 10 Şubat 2016; 11:49:23 >

• Merhaba. Uzun zamandır gt6 uğramıyordum gecen bi baktım belkı bırkac araba gelmıstır hesabı sezonluk guncellemelerden baska bısey yok tek gelısme ödül olarak araba vermeye başlamış online'da da kimseyi göremedım, sanırım g27 yı toplama zamanı gelmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_x -- 22 Şubat 2016; 0:25:45 >
  • en_x kullanıcısına yanıt
    Merhaba Enis, normalde her hafta olduğu gibi yine online a girecektim ama bu hafta biraz yorgunluk üstüne de canım pek istemedi girmedim. Normalde Fatih giriyordu cumartesileri. Ama polyphony digital de kafayı gts ye verdi belli ki Gt6 için aylardır düzenleme yok.

• işten güçten başımızı kaldıramıyoruz ömerim gayet mormal bu durum, ama yapalım bı hafta sonu güzel eğlenıyorduk @Ö1f1
  • en_x kullanıcısına yanıt
    Vallahi kaza bela gelmesinde yine yaparız haftasonu. Bu arada İnşallah Allah kolaylık, bol kazanç nasip eder işinde herkese.

• Arkadaşlar merhaba,
    Özellikle yılbaşından bu yana, GT6'da PSN sıkıntısı çekiyoruz.
    Gerek açık odalarda, gerekse kulüp odalarında odaya girememe,
    düşme, birbirini görememe sıkıntısı hat safhaya ulaştı.
    Bu konunun neden kaynaklandığını bilen var mı?
    Konuyu mükerrer olarak dile getirdiysem kusura bakmayın.

İyi yarışlar
  • CSSSES kullanıcısına yanıt
    Hocam tasdik etme maksadıyla yazıyorum. Çok haklısınız, ve bir de ping sorunu var hiçbir zaman GT de ping sorunu yaşamamış olsam da genellikle yurtdışı kullanıcılar ki özellikle de farklı kıtalarda olan kullanıcılar ciddi pong sorunu yaşıyorlar ve bunun sonucunda sizin ping değerleriniz çok iyi olsa da başkaları yüzünden, örneğin sollama yaptığınız araç ping yapıyor ve hemen sizin önünüze fırlıyor, bundan başka mesela siz düzgün düzgün viraja girmeye hazırlanırken arkadaki ping canavarı bir fırlıyor ve size arkadan çarpıyor (aslında çarpmadan çok fırlatmak daha uygun kalacak) ve afedersiniz ama yarışın içine edilmiş oluyor. GT de bir Sony oyunu olduğu için ki SEN(sony ent. Network) sunucularının ne halde olduğu ortada işte sonuç...

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.