Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alinti: Ö1f1

Ne gibi bir problem yasiyorsunuz dümenleme de mi ? Arkadan mi kopuyor önden mi ?

önden kayma var birde oyunun verdi?i araçlarda daha cesur sürüyorsun araç yere iyi oturuyor sürü? hissi çok iyi benim modifiye etti?im araçlarda virajlarda downforce kayby oluyor ne yapmak gerekir?
  • LSD ile difranseiyeli kontrol ederek aracı içeri sokmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilebilir süspansiyon ile de ayar yapbilirsiniz. Keza lastik de önemli bir de gtoto'da şası dayanımı güćlendirmesi yapabilirsiniz. Ayrıca bunları aldıktan sonra gt planet deki ayarları deneyebilirsiniz. Bunları yaptıysanız ve olmadı ise MoTeci2 verisi alırsanız okumayı bilen biri bulursak sorarız. Tabi bunları ben 15'th anniversary araçlarını kastediğinizi farz ederek diyorum. Eğer gt nin verdiği araç derken VGT leri kastettiyseniz zaten onlar konsept haliyle böyle bir durum olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 10 Nisan 2016; 11:56:59 >
  • Ps3 de gt6 yi yuklemeye calistim.Kurulum hatasi verdi. Ne yapayim
  • Oyunun multisi hala dolu mu?
  • ayarları kontrol ederim benim kastettıgım araclar ornegın toyota supra castrol aracı veya gtr 35 shulzmotors araclarıydı benim modıfıye ettıgım araclar boyle yol tutmuyor
  • GtrNismo kullanıcısına yanıt
    Hangi araçlara kıyasla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ornegın bmw m3 aldım modifiye ettim ama tuning ayarlarına dokunmadan bıraktım
    oyun verdıgı bmw gt ile benim bmw arasında dogal olarak fark olacak hangi ayarlarda bmw gt yaklasırım
  • Tamam belli oldu. Siz VGT lerden bahsediyorsunuz. Onlar konsept olduğu içim bırakın m3ü m3CSL ile bile onların performansına erişemezsiniz. Bmw VGT ile rekabet edebilecek bayiden alabileceğiniz şu BMW mağzasının son sayfasındaki 24saatlik m3gt ya da z4gt 250.000cr lik olan

------------------------
    @Kendomen

Multi hala dolu

------------------------
    @HamikisiOne
    Hata alıyorsanız uygulamanız gerekn adımlar var.
    1.Bozuk oyunu verisini silin (ama saveleri değil sakın)
    2.Ps3'ü mümkünse Ethernet ile bağlayın.
    3.Güncelleme sırasında mümkünse başka cihazla internete girmesin.(bilhassa windows7 olanlar.)
    4.DNS girin TT,Vodafone,Turksat için Türk Telekom DNS (195.175.39.39 - 195.175.39.40) girin. Turkcell için ise yine TTdns i kullanabilirsiniz ya da turkcell dns de kullanabilirsiniz.
    5.En baştan güncellemeleri yapacak (yaklaşık 15-20GB) bilginiz olsun.
    4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 10 Nisan 2016; 15:21:44 >

• ilginize tesekkur ederim benım demek ıstedıgım ben herhangı bir aracı modifiye ettiıgımde bahsettıgınız 24 h m3 gt nın yol tutusunu yakalıyamıyorum vision gt lerden bahsetmiyorum
  • GtrNismo kullanıcısına yanıt
    Bu aslında aracın sınırından kaynaklanıyor. Ki bu durum sadece yol tutuşta değil hızlanmadanda etki ediyor. Örnek verecek olursam rs6 modifiye ile 900 bg civarı oluyor ancak bir 650 bg lik lemans kadar hızlanwmıyor. Yol tutuşta da ne kadar modifiiye ederseniz edin bir yerden sonra performasn duruyor.

• teşekkür ederim şimdi anlaştık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Tamam belli oldu. Siz VGT lerden bahsediyorsunuz. Onlar konsept olduğu içim bırakın m3ü m3CSL ile bile onların performansına erişemezsiniz. Bmw VGT ile rekabet edebilecek bayiden alabileceğiniz şu BMW mağzasının son sayfasındaki 24saatlik m3gt ya da z4gt 250.000cr lik olan

------------------------
    @Kendomen

Multi hala dolu

------------------------
    @HamikisiOne
    Hata alıyorsanız uygulamanız gerekn adımlar var.
    1.Bozuk oyunu verisini silin (ama saveleri değil sakın)
    2.Ps3'ü mümkünse Ethernet ile bağlayın.
    3.Güncelleme sırasında mümkünse başka cihazla internete girmesin.(bilhassa windows7 olanlar.)
    4.DNS girin TT,Vodafone,Turksat için Türk Telekom DNS (195.175.39.39 - 195.175.39.40) girin. Turkcell için ise yine TTdns i kullanabilirsiniz ya da turkcell dns de kullanabilirsiniz.
    5.En baştan güncellemeleri yapacak (yaklaşık 15-20GB) bilginiz olsun.
    4

teşekkür ederim.Deneyeceğim şimdi :)

• Hocam tesekkur ederim yalniz olmadi.Dediklerinizi tek tek yaptim

• 1.10 sürümü ile gelen bir sorundu bu 1.12 sürümü ile giderildi. Hemen hemen hepimiz bu sorunla karşılaştık (geçmiş sayfalara göz atarsanız görebilirsiniz.) Deneye deneye bu yolu bulduk. Gt'nin sitesinde de aynı yöntem tavsiye edilmiş. Şimdi sorunun detayını sormadım ama sorun güncelleme kurulumunda hata olması lazım öyle mi ?
    Ayrıca kullandığız modemden ayrıca port ayarları yapabilirsiniz DMZ yi açabilirsiniz. Amw yine de ben eksik madde mi yazdım diye daha önceki mesajlarıma bakacağım. İnşallah çözebilirsiniz.

• Şu anda NTV de GT Academy var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.10 sürümü ile gelen bir sorundu bu 1.12 sürümü ile giderildi. Hemen hemen hepimiz bu sorunla karşılaştık (geçmiş sayfalara göz atarsanız görebilirsiniz.) Deneye deneye bu yolu bulduk. Gt'nin sitesinde de aynı yöntem tavsiye edilmiş. Şimdi sorunun detayını sormadım ama sorun güncelleme kurulumunda hata olması lazım öyle mi ?
    Ayrıca kullandığız modemden ayrıca port ayarları yapabilirsiniz DMZ yi açabilirsiniz. Amw yine de ben eksik madde mi yazdım diye daha önceki mesajlarıma bakacağım. İnşallah çözebilirsiniz.

Hocam ben port hep aciktir zaten birde hic pc yi dahi acmadim Guncelleme hazirligi devam ediyor diyor ve ortada mavi bir uzun ince cizgi var o doluyor.O cizginin tam ortasina gelmeden hata veriyor.Yinede tesekkur ederim

• Aynı sorun. Yalnız daha önceki mesajları bulmak zaman alıyor. Hemen bulamayabilirim bu arada. Ama bulunca yazacağım.

• quote:

Aynı sorun. Yalnız daha önceki mesajları bulmak zaman alıyor. Hemen bulamayabilirim bu arada. Ama bulunca yazacağım.

Tabi ki hocam musait olunc bakin acelem yok

• quote:

Nasıl bir yarışa düştüysek hem de yarış slsastikleriyle pist jilet gibi. Aynı yaz lastikleriyle kışın buzlu yolda kalmişlardan farkım kalmadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda günlerde yine keyifli zamanlar geçiririz.

Aynen Ömer felaketti :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

Aynı sorun. Yalnız daha önceki mesajları bulmak zaman alıyor. Hemen bulamayabilirim bu arada. Ama bulunca yazacağım.

Tabi ki hocam musait olunc bakin acelem yok

Oyuna girmeden üstüne gel üçgene bas ordan günceleyi seç. Ben o şekilde yüklemeyi başardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.