Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jajabo

quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Aynı sorun. Yalnız daha önceki mesajları bulmak zaman alıyor. Hemen bulamayabilirim bu arada. Ama bulunca yazacağım.

Tabi ki hocam musait olunc bakin acelem yok

Oyuna girmeden üstüne gel üçgene bas ordan günceleyi seç. Ben o şekilde yüklemeyi başardım

Hocam guncellemeyi o1f1 hocanin dedigi gibi yaptim simdi hic guncelleme yok diye gozukuyor.Benim sorunum kurulum hatasi vermesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm Gran Turismo severlerin kandili mübarek olsun.

• Sağol Ömer sanada

• Hallettttiiimmmm. Tek tek guncellemeleri oyun uzerinden ucgene tiklayip yaptim.Adim adim soyle ;
    1.Gran turismo nun uzerine gelin ve guncelleme denetle diyin.Ama bunu yapmadan once oyun verisinden gran turismo ile ilgili herseyi silin.
    2.sonra ende 22 tane guncelleme cikti ok dedim.Guncelleme indi kurdu ve diger guncellemeye gecerken iptal dedim ve oyuna girdim.Basta playstation networka girsin mi diyor onu yuvarlakla iptal diyerek oyuna giriyoruz.Sonra bazi guncellrmelrrde kurulum da yapiyor oyun icinden.Sonra oyunun ana menusune girdikten sonra ps tusuna basip oyundan cik diyoruz ve 22 tane guncellemeyi boyle tek tek yapiyoruz.Bazen guncelleme indirirken takiliyor onu da iptal diyin yeniden yapin.Bunu ben kurulum hatasi aldigim icin yaptim :)

• Kusura bakmayın bizim de bilgilerimiz sorunu çözemedi. Bu sorun 1.12 den sonrq düzletildi (sürümü tam hatırlaıyor olabilirim.) bundan böyle sorun yok. Bu arada PSN'niniz nedir ? Paylaşırsanız onlineda bazen oda kuruyoruz iştirak edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

Hallettttiiimmmm. Tek tek guncellemeleri oyun uzerinden ucgene tiklayip yaptim.Adim adim soyle ;
    1.Gran turismo nun uzerine gelin ve guncelleme denetle diyin.Ama bunu yapmadan once oyun verisinden gran turismo ile ilgili herseyi silin.
    2.sonra ende 22 tane guncelleme cikti ok dedim.Guncelleme indi kurdu ve diger guncellemeye gecerken iptal dedim ve oyuna girdim.Basta playstation networka girsin mi diyor onu yuvarlakla iptal diyerek oyuna giriyoruz.Sonra bazi guncellrmelrrde kurulum da yapiyor oyun icinden.Sonra oyunun ana menusune girdikten sonra ps tusuna basip oyundan cik diyoruz ve 22 tane guncellemeyi boyle tek tek yapiyoruz.Bazen guncelleme indirirken takiliyor onu da iptal diyin yeniden yapin.Bunu ben kurulum hatasi aldigim icin yaptim :)

Aynen demiştim bende öyle yüklemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Kusura bakmayın bizim de bilgilerimiz sorunu çözemedi. Bu sorun 1.12 den sonrq düzletildi (sürümü tam hatırlaıyor olabilirim.) bundan böyle sorun yok. Bu arada PSN'niniz nedir ? Paylaşırsanız onlineda bazen oda kuruyoruz iştirak edersiniz.

Psn: HAMIkisi ps3 teyim :) Sizin dediklerinizi yapinca olmamisti ama ps foruma danistim orada soylediler :) Ayrica ben bastan kurdugum icin sikinti oluyordu.Tesekkurler yinede

• Merhaba arkadaşlar.
    Sezonluk etkinlerde numburgring yarışı harika. Pist %100 ıslak ve yağış var hava kapalı müthiş olmuş. Yarışmak çok zevkli.
    Highspeed ring'te en iyi kredi yarışı. %200 ile devamlı 640 bin veriyor.
    Yarış ortalama 4dakika 30 saniye sürüyor. Bu değerlerde en kısa sürede en çok kredi veren yarış yapıyor. Dakikda 140 bin kredi. Pahalı arabaları alabilmek için en iyi fırsat.
  • GT 6 kullanıcısına yanıt
    Sadece bir kez vermiyor mu parayı

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sezonluk etkinliklerde acemi,orta,uzman seviyeli yarış otomobili mücadeleleri hep kredi verir. Diğerlerinde ödül kredisini bir kere alırsın birdaha kredi vermez.
    High speed ring 4 tur. Toplam 4dakika 30 saniyede %200 640 bin kredi :)
    2 haziran son gün. Bu gün gelene kadar dakikada 142 bin kredi kazanın. Galerideki bütün arabaları toplayın. Ben hep böyle yapıyorum. Özellikle 20 milyon kredilik arabaları.
  • Aksam gireyim özledim ne zamandır oynayamadık. Aksam musait olan varsa gelsin 11 gibi. Online da yaparız

• GT 6 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

• Kusura bakmayın geç oldu. Arkadaşlık yolladım.

• Nat uyuşmazlığı yüzünden doğru düzgün oynayamadık bu aksam. :(( Bazen oluyor öyle modem kapa aç makina kapa aç fayda ediyor ama bu aksam olmadı

Başka aksam artık Ömer yaparız

• jajabo kullanıcısına yanıt
    İnşallah.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sorun değil

• Arkadaşlar Playseat + Logitech G25 setimi satıyorum, ilan bölümünde bakmak isteyen arkadaşlar olursahttp://forum.donanimhaber.com/m_117082988//tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar.
    Büyük ünlü teknoloji marketlerinde ps3 ve diğer platform oyunları kampanyaya girmiş.
    1.Ps3 Mgs Phantom pain 80tl.
    2.Ps3 Splinter cell black list 30tl
    3.Ps3 Assasins Creed american saga creed3,liberation,black flag 3 oyun birarada 60tl
    4.Ps3 Pes 2016 90 tl
    5.Ps3 assasins creed Black flag ve rogue 2oyun bir arada 60tl.
    6.Ps3 Red dead redemption ve nightmere 2si bir arada 50tl
    7.Ps3 Tek red dead redemption 20tl
    8.Ps3 Devil may cry 30tl
    9.Ps3 Devil may cry 4 20tl
    10.Ps3 Beyond 70tl
    11.Ps3 Gta5 120tl
    12.Ps3 gran turismo 6 74tl
    13.Ps3 Fighting edition Tekken6,calibur5,tekken tournamaent 3oyun birarada 30tl

• Bir aralar 30 liralara kadar düşmüştü GT6

• Merhaba arkadaşlar.
    Mgs 5 Phantom pain forumu ölü arkadaşlar bu yüzden bu soruyu gt'culara soruyorum. Belki burda bu oyunu aynayan vardır.
    Türkiye den PAL 2.Bölge aldığımız bu mgs 5 phantom pain oyununu, hangi psn hesabında oynamak gerekir? Türkiye psn,avrupa İngiltere psn vs,asya japonya psn vs fark eder mi ?
    Tecrübeli ve bilgili arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.