Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi Arda hocam ben sim oyunu oynuyorum diyorsan tekrar söylüyorum boş iş haa GT benim tarzıma bana daha uygun dersin o zaman eyvallah zaten ilk mesajlarımdada yazdım tercih meselesi

@GT_55
    Uğur abi sen biliyon beni accık forza oynadım sonra gt5 e geçtim ama aklımda oluşan fikiri sildiğim imzama yazmıştım benim için forza 1 adım öndeydi..... Ama İracing den sonra hakatten sim adı altında gt yada malum diğer oyun boş... Gerçek hayatta gayet güzel sakin ve güvenli yolda arabayı sonuna kadar zorlayabilin ve limitlerini bilen bir sürücüyüm şüphen olmasın

Konuya giriş amacım eleman toplamak değil benim amacım benim ve benim gibilerin başı konsol simleriyle yıllarca yandı başkası yanmasın gelecektede yanmayın .....

• quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

@arda_tirmas
    Vallahi Arda hocam ben sim oyunu oynuyorum diyorsan tekrar söylüyorum boş iş haa GT benim tarzıma bana daha uygun dersin o zaman eyvallah zaten ilk mesajlarımdada yazdım tercih meselesi

@GT_55
    Uğur abi sen biliyon beni accık forza oynadım sonra gt5 e geçtim ama aklımda oluşan fikiri sildiğim imzama yazmıştım benim için forza 1 adım öndeydi..... Ama İracing den sonra hakatten sim adı altında gt yada malum diğer oyun boş... Gerçek hayatta gayet güzel sakin ve güvenli yolda arabayı sonuna kadar zorlayabilin ve limitlerini bilen bir sürücüyüm şüphen olmasın

Konuya giriş amacım eleman toplamak değil benim amacım benim ve benim gibilerin başı konsol simleriyle yıllarca yandı başkası yanmasın gelecektede yanmayın .....

HE.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

bilmeyen varsa da daha fazla bilgi yazman gerekiyor yazdıkların yeterli değil, sadece iyi yanlarını değil olumsuz yanlarını da yazmalısın tabiki

GT5 in olumsuz yanları nelerdir bir soylermisin arda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mero_gts -- 21 Temmuz 2012; 20:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mero_gts

quote:

bilmeyen varsa da daha fazla bilgi yazman gerekiyor yazdıkların yeterli değil, sadece iyi yanlarını değil olumsuz yanlarını da yazmalısın tabiki

Ayrıntıya girersek çok fazla var, en önemlileri her zaman yazdığımız şeyler

standart araçlar (kişiye göre değişir bence sorun değil )
    bazı motor seslerinin zayıf olması
    her pistte hava şartları olmaması
    ranking sisteminin yeterli olmaması
    kariyer sisteminin b-spec ile birleşik olmaması
    online drift yarışı olmaması (bence en büyük eksik)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mero_gts

quote:

Ayrıntıya girersek çok fazla var, en önemlileri her zaman yazdığımız şeyler

standart araçlar (kişiye göre değişir bence sorun değil )
    bazı motor seslerinin zayıf olması
    her pistte hava şartları olmaması
    ranking sisteminin yeterli olmaması
    kariyer sisteminin b-spec ile birleşik olmaması
    online drift yarışı olmaması (bence en büyük eksik)

Arda hocam Standart araçlar hariç diğerlerine katılıyorum ama diğer araba simülatörlerine göre çokta büyük sorunları yok.

Standart araçlara gelecek olursak. Ben kesinlikle standart araçların da olmasından yanayım. Çünkü gerçek hayatta kullandığım aracımı ancak burada bulabiliyorum. Kazu istese koymazdı ama bonus olsun diye koymuş yani fazla mal göz çıkarmaz. Zaten yeteri kadar premium araç yapmış birde isteyen bu araçlarla da yarışsın diye fazladan standartlarıda koymuş ne var yani bunda, koymasa dahamı iyi olurdu. Gündelik hayatta kullandığımız araçları ancak bu şekilde bulabiliyoruz. Hem 2. el galeri falan ayrı bir hava katıyor oyuna, resmen gerçek araba alıyormuş gibi hesap kitap yaparak 2. el galeride çevrimiçi galeride geziniyorum. Güzel oluyor hocam hiç yoktan iyidir. Şimdi kaldırılsa çok ararız valla

Arda hocam benim en çok rahatsız olduğum hatalar ise şunlar.

Online yarışlarda diğer araçlara çarparken her zaman içinde geçmeli, bazen geçiyor bazen geçmiyor. Öndeki bilerek ani fren yapıyor arkadaki buruyor cezayı arkadaki alıyor. Dirt 3 de böyle değil mesela yarışta baştan ayarladımı çarpma ne olursa olsun kapalı. Her zaman içinde geçiyorsunuz. Ama Gran Turismo bu konuda kararsız kalıyor. Tam anlamıyla başaramıyor bu özelliği. Bazen hayalet gözüken araca bile küt diye çarptığım oluyor.

Rahatsız olduğum diğer bir sıkıntı ise bence en önemli sıkıntı;
    Online yarışlarda bazen yarıştakilerin tamamını göremiyorsunuz. 10 kişiyse siz 5 kişi görüyorsunuz. Onlar ayrı evrende siz ayrı evrende yarışıyorsunuz. Bu muhtemelen bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor. Bir kişinin bile bağlantısı sıkıntılı olsa bir çok kişiyi etkileyebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Arda hocam benim en çok rahatsız olduğum hatalar ise şunlar.

Online yarışlarda diğer araçlara çarparken her zaman içinde geçmeli, bazen geçiyor bazen geçmiyor. Öndeki bilerek ani fren yapıyor arkadaki buruyor cezayı arkadaki alıyor. Dirt 3 de böyle değil mesela yarışta baştan ayarladımı çarpma ne olursa olsun kapalı. Her zaman içinde geçiyorsunuz. Ama Gran Turismo bu konuda kararsız kalıyor. Tam anlamıyla başaramıyor bu özelliği. Bazen hayalet gözüken araca bile küt diye çarptığım oluyor.

Rahatsız olduğum diğer bir sıkıntı ise bence en önemli sıkıntı;
    Online yarışlarda bazen yarıştakilerin tamamını göremiyorsunuz. 10 kişiyse siz 5 kişi görüyorsunuz. Onlar ayrı evrende siz ayrı evrende yarışıyorsunuz. Bu muhtemelen bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor. Bir kişinin bile bağlantısı sıkıntılı olsa bir çok kişiyi etkileyebiliyor.

Standart araçlar için ben de aynı görüşteyim, bazılarını elden geçirdiler yarış içinde premium gibi görünüyor zaten. Hayalet modu ayarı iyi olabilir ama ben tercih etmem çarpan arkadaşlarla oynamıyoruz sonuçta, bağlantı sorunları bizim internet kalitesinden kaynaklanıyor, bağlantısı kötü olanların odaya girmemesi için bir ayar var, istersek nat3 bağlantılı olanlar odaya giremiyor ama yine de sorun çok yabancılar full kalite ses açık lag sız oynuyorlar

• Beyler sayfalardir mesajlarinizi okuyorum ama birincisi konu ile alakasi olmayan bir konu tartisiliyor, ikincisi ise tartisma bu boyuta geldiyse bikac bisey sormak istiyorum

- Milyonlarin tercih ettigi , gercege en yakin olarak dunyanin kabul ettigi birsey hakkinda nasil tartisabiliyorsunuz ?

- Hayat sartlariniz altinda hayatinizi insanlardan farkli sekilde surdurebilirsiniz saygim var ama bunun daha dogru oldugunu ve daha iyi oldugunu nasil iddaa edebilirsiniz ?

- Farkli olacam diye , bazi mukemmelliklerle yetinmeyip baska tadlar arayip göz göre göre nasil kabul ediyorsunuz?

- Daha iyisi yokken , yenisinin gelmesini sabredemezken, arti ozellikleri baska oyunlarda olmamasina ragmen , nasil olabiliyorda dalga gecebiliyorsunuz ?

- Kisacasi , Siz Gran Turismo'yu nasil baskalari ile kiyasliyorsunuz ?

Biz gercege en yakindayiz , sacma sapan gazlamaktan zevk almak istiyorsaniz gidip Need For Speed'te 250 ile viraja girin.!

Gereksiz tartisma , ama..

Saygilar

• konuyu unutmayalım gelışmeler ne alemde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

konuyu unutmayalım gelışmeler ne alemde acaba

Suan icin pek fazla gelisme yok tum gelismeler ilk sayfada paylasilacak ;)

• e3 2013'te tanıtılacak 2014 başında yada 2013 sonunda çıkacaktır en erken. Yeni ps3 slim modelinin çıkmasıda GT6'nın PS3'e geleceğine işaret.
  • garantısı bıten ps3 umu sattım gt5 save ım duruyor olmadı doner yenı cıkan super slım kasadan alırım artık eger kı gt6 ps3 e cıkarsa

• Konu ne olmuş yaw . Bakalım bu gece birşeyler çıkacak mı ? . Kazu güzel bir tech demo ile iştah kabartır diyorum .
  • "Ps4 ve GT6" daha ne olsun
  • Gözümüz aydın arkadaşlar;

Playstation 4'ün duyurusunda sonra Sony'nin bütün gelecek planlarını bu konsol üzerine yaptığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz; çünkü Gran Turismo 6'nin Playstation 3 için hazırlandığı yetkililer tarafından açıklandı.

Sony Computer Entertainment Europe’'un Worldwide Studios başkan yardımcısı Michael Denny açıklamasında The Last of Us, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6 gibi birinci parti oyunlar ile Assassin's Creed, GTA V gibi yapımların PS3'ü ayakta tutacağını söyledi.

Sayılan isimlerin arasında Gran Turismo 6'nın geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Henüz resmi duyuru yapılmasa da Michael Denny'nin bu açıklaması bizim için yeterli. Playstation 4 için Drive Club'ın duyurulması da Gran Turismo 6'nın PS3'e gelme ihtimalini yükseltiyor.

BSC

Bu haber süper oldu, bence PS4 çıksada önemli değil artık. Nasıl olsa GT6 PS3 de

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Gözümüz aydın arkadaşlar;

Playstation 4'ün duyurusunda sonra Sony'nin bütün gelecek planlarını bu konsol üzerine yaptığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz; çünkü Gran Turismo 6'nin Playstation 3 için hazırlandığı yetkililer tarafından açıklandı.

Sony Computer Entertainment Europe’'un Worldwide Studios başkan yardımcısı Michael Denny açıklamasında The Last of Us, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6 gibi birinci parti oyunlar ile Assassin's Creed, GTA V gibi yapımların PS3'ü ayakta tutacağını söyledi.

Sayılan isimlerin arasında Gran Turismo 6'nın geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Henüz resmi duyuru yapılmasa da Michael Denny'nin bu açıklaması bizim için yeterli. Playstation 4 için Drive Club'ın duyurulması da Gran Turismo 6'nın PS3'e gelme ihtimalini yükseltiyor.

BSC

Bu haber süper oldu, bence PS4 çıksada önemli değil artık. Nasıl olsa GT6 PS3 de

sana katılıyorum dostum ben playstation bölümündede gt6 ps3 çıkacak deyince adamlar benle dalga geçtiler yok abi ps3 bu kadar çabuk olmez ölemez adamlar daha yeni kasa super slım çıkardılar planları daha çok bence ps 3 için zaman gösterecek bence herşeyi beklemekten başka birşey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Gözümüz aydın arkadaşlar;

BSC

Açıkçası yeni oyunun PS4 çıkması beklerdim

• Bana kalırsa Kazunori Yamauchi San oyunun PS4'e çıkmasını istemiştir çünkü hepimiz biliyoruz ki Polyphony'nin niyeti olabildiğince gerçekçi ve yoğun grafik kullanımının olduğu bir GT yaratmak. Ancak Sony PS3'ü erken öldürmek istemediğinden baskı yapmıştır Polyphony'ye. gt6 PS4'te harika görünebilirdi ama PS3'te gt'yi daha ötesine nasıl taşıyacaklarını merak ediyorum herkes gibi.
  • herkes ps4 e beklerken büyük bi sürpriz oldu.gt5 den çok büyük bi farkı olmayacak bence görsel açıdan.zaten çıkışı gt5 kadar uzamaz.üzerinden 3 yıl geçti nerdeyse oyunun.büyük bi bölümü hazırdır şimdiye.e3 de duyursalar ortalama 1 yıl içerisinde çıkar oyun.

oyundaki standart premium ayrımı kalkmalı

saçma sapan 1000+ araç yerine hepsi premium 600 civarında japon çılgınlığı olmadan araçlar olmalı(özellikle avrupa araçlar)

oyun süresi uzatılmalı gt5 çok kısaydı hemen bitti

gt6 da bunlar olsa yeterli olur
  • her konsola 2 GT serisi geleneği bozulmayacak gibi gözüküyor. Bakalım kazu neler yapacak. GT5 ten ders almıştır herhalde. Birkaç tane noktaya el atarsa yine güzel bir iş çıkaracağına eminim

Sesler
    Hasar modellemesi
    Araç ayarları
    Tüm pist ve araçlar premium seviyesinde pistler gece gündüz döngülü .Araç listesi daha güncel ve beklenen araçlar eklenmeli .

Bunları yaparsa bence tüm kitleyi tekrar GT ye çekmeyi başaracakır diye düşünüyorum

Ayrıca grafik konusunda GT5 son nokta diyenleri Kazu tekrar şaşırtacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.