Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 e çıkacağı söylenen GT6'nın GT5 den pek farkı olmayacak zaten DLC ler ile yeni pistler geldi birkaç yeni gerçek dünya pisti ve eski oyunlarda yer alan orjinal pistleri eklerler yeniden piyasaya sürerler
    Maksat PS3'e iki adet Gran Turismo çıkarmak ve PS3'ün ömrünü uzatmak

http://www.gtplanet.net/sony-executive-suggests-gran-turismo-6-may-come-to-ps3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

her konsola 2 GT serisi geleneği bozulmayacak gibi gözüküyor. Bakalım kazu neler yapacak. GT5 ten ders almıştır herhalde. Birkaç tane noktaya el atarsa yine güzel bir iş çıkaracağına eminim

Sesler
    Hasar modellemesi
    Araç ayarları
    Tüm pist ve araçlar premium seviyesinde pistler gece gündüz döngülü .Araç listesi daha güncel ve beklenen araçlar eklenmeli .

Bunları yaparsa bence tüm kitleyi tekrar GT ye çekmeyi başaracakır diye düşünüyorum

Ayrıca grafik konusunda GT5 son nokta diyenleri Kazu tekrar şaşırtacaktır.

GT3 çıktığında Kazu en iyisini yaptığını söylemişti o zaman da ama GT4 ile bizleri şaşırtmıştı
    Umarın GT6'da PS3'ün gücünden sonuna kadar yararlanır ve güzel bir oyun çıkarırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

her konsola 2 GT serisi geleneği bozulmayacak gibi gözüküyor. Bakalım kazu neler yapacak. GT5 ten ders almıştır herhalde. Birkaç tane noktaya el atarsa yine güzel bir iş çıkaracağına eminim

Sesler
    Hasar modellemesi
    Araç ayarları
    Tüm pist ve araçlar premium seviyesinde pistler gece gündüz döngülü .Araç listesi daha güncel ve beklenen araçlar eklenmeli .

Bunları yaparsa bence tüm kitleyi tekrar GT ye çekmeyi başaracakır diye düşünüyorum

Ayrıca grafik konusunda GT5 son nokta diyenleri Kazu tekrar şaşırtacaktır.

Dedigin gibi gt5 grafik konusunda zaten eksiksizdi ama yeni nesilde illa ki bir ilerleme ve iyileştirme olacaktır. Grafiksel olarak; lastikten duman ciktigi sirada oluşan mozaiklesmeyi duzeltmeleri yeterli olacaktir bence.

Onun disinda en büyük beklenti motor sesleri ki; yapilan bir iyileştirme alinan keyfi kat kat artıracaktır.

Diger ufak hatalar zaten giderilecektir. Herkesin oldugu gibi benim de gt6 dan beklentim hayli yüksek. Umarım beklediğimiz gibi ve daha iyi bir araba listesi ile karsimiza cikar gt6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fd_exelero -- 25 Şubat 2013; 16:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata-ozkan

Arkadaşlar bu daha önce tartışıldı mı bilmiyorum ama bugün killzone'dan paylaşılan şöyle bir resim var:
     Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

Resimde gördüğümüz üzere eleman killzone oynarken oyunu durdurup psn'e bağlanıyor ve de psn'de gran turismo 6'nın reklamı var! Sony kıdemli abisi bence yanlış bilgi verdi veya oyun aynı anda hem 3'e hem de 4'e çıkacak. Bu resim başlı başına gran turismo 6'nı playstation 4'e geleceğinin kanıtıdır.

Ayrıca orda most wanted video: gt6 volkswagen battle diyor. Yani gt6 da oyun içi video paylaşımı yapaılabilecek. Hatırlarsanız kazu bunu gt5 için istemişti ancak donanım yetersizliğinden getirememişti.

Çok gerçekçi olacağını düşünmüyorum. Shop bile olabilir. İçerik olarak baktığınızda herşey GT5 ten alınma . Sadece 5 yerine 6 yazmışlar.

• Aferim kazu ama biraz daha hızlı yap şu işleri

Benim güncel araçlardan çok, şu eski rally araçlarını, hatta şöyle diyeyim; GT5 deki araçları Premium görmek çok iyi olur. Eski Rally 206 alıyorsun araç çok tatlı ama modelleme çok kötü ve kabin içi simsiyah. Bunu düzelt kazu

Bir de BMW nin araç sayısı artsın. Özellikle GT2 araçları olsun.

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 12 Mart 2013; 10:22:31 >

• Görünen o ki Xbox 360'ı satıp ikinci el bi ps3 veya ps4'ün ps3 oyun desteği olacaksa bir ps4 alarak eski turnuva ortamımıza katılmak güzel olacak.
    Tabii ki inşallah aynı abilerim ve kardeşlerim de katılacaksa, ortam hakkaten güzeldi Bu sözlerimden de anlayacağınız gibi artık online moddan gerisi beni sarmıyor. Gt6 ile %75 online mod ağırlıklı bir sisteme geçmeleri şart bence. Kalan %25 kısımla da eski arkade usulu bir sistem yaratsınlar, yüzeysel takılacaklar orada kendini tatmin etsin.

Aynı konsol gücü ile GT5'ten ne farkı olacak bakalım merak konusu.
    Şahsen ps4'e yapmalarını isterdim, kazu'dan kesin bir açıklama gelmediğine göre hala umudum var.

Bir arkadaşın bahsettiği gibi gt serisi her zaman grafiksel devrim niteliğinde olmuştur (gt5'teki gölge ve karelenme sıkıntıları haricinde). Diğer konuları tartışmaya da gerek yok, neticede konsol oyunu. Güzel yarışların yapılmasındaki en önemli faktör yarışmasını bilen bilinçli yarışçıların varlığıdır. Yarışılan platformun ne olduğu pek önemli değildir (kalite beklentisi kişiden kişiye değiştiği için), sonuçta herkes eşit şartlarda mücadele ediyor. Umarım insanlar gt5'e bir konsol simi olarak bakıp turnuva yarışlarında birbirlerine bam güm atak yapmazlar. Bu nedenden dolayı benim gt6'da isteyeceğim tek şey; insanları çömez yarışçılıktan alıp ne yapması gerektiğini bilen yarışçılar haline getirecek yeni bir ehliyet/yetkinlik sistemi yaratmaları.

Bu sistemin benzer örnekleri pc simlerinde mevcut, şöyle ki:

- Alınan ehliyetler zaman içerisindeki kötü kullanım ile kaybedilebiliyor, gt5'te ise bir kez alındı mı kaybedilmiyor, mevcut ehliyet sistemi cansız. Bu sistemi canlı hale getirmeleri gerekiyor. Yarışçıları her daim zinde ve tetikte tutabilmeliler (en azından sim kısmında takılanları).
    - Gt5'te çime çıkıldığında, araca temas edildiğinde veya tam spin atıldığında ehliyeti etkileyen herhangi bir ceza sistemi yok. Bu ceza sistemi kurulmalı ve ehliyet ile doğrudan ilişkilendirilmeli. Belirli bir ehliyet ve temiz yarışma puanına sahip olmayanlar her yarışa alınmamalı. Ezelden beri kullanılan klasik ehliyet alma sisteminden vazgeçip her daim düşen veya yükselen bir dinamik ehliyet sistemine geçmeliler. Dolayısı ile yarışçıların her hamlelerine dikkat etmelerini sağlamalılar.

Kısacası gt6 sadece grafiksel anlamda gelişecekse bu devir için yeterli bir gelişme olmaz diye düşünüyorum. Artık online moda daha çok yönelmeleri ve radikal değişikliklere giderek kapsamlı bir online modu oluşturmaları gerekiyor. Gt serisi gibi dünaydaki birsürü köklü platform (Call of Duty, Battlefield vb.) artık single modu geçti ve online mode için çalışıyorlar. Gt6 da aynı şeyi yapmalı artık.

Umarım pc simlerinden aldığım online keyfi gt6'dan da alabilirim.
    Aranıza dönebilmek dileği ile,

Saygılar.

• Bulunsun.
  • Evet dinamik ehliyet olayı çok güzel olur. Online yarış kalitesi artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

bu gt6, ps4 için çıkar. bu grafiklerde kandırmaca.

gt6yı ps4 ile birlikte çıkartıp, yeni xboxa karşı birleşik satarak rekabet yapacaklar gibi geliyor bana.

replaylerde grafikler süper ancak oyunda o kadar iyi değil. arada az bir fark var. oynarken yolda vs resmen köşeleri görebiliyorsunuz.

ps4 2015de çıkıyor. şimdi 2012deyiz. ve xbox kinect forza derken gelişiyor ve pazara kendi adını yazıyor. aynı samsung galaksi s2 gibi. rekabet yenilikleri getirir. ps bundan sonra daha hızlı gelişir sonuçta bu ipneler para için yapıyor bunu. xbox 2015den önce yenilenir ve forza daha önce çıkarsa herkes gider onu alır yamakuçi kazuro mudur neyse ismi cins adamda avcunu yalar. sen daha g25-g27 ayarlarını gt5e koyma, porsche gibi safkan yarış markasını oyuna koyma. 3 tane 80model ruf adı altında itele bize, standart premium diye saçmala....

taa 3 eylül 2011de böyle demişim. aynen ps4 geliyor daha çabuk çıkarıyorlar rekabet işte erken gelişen erken yol almaya başlar ve başı çeker. ve gt6 ps4 te çıkacak gibi. öngörümün sonucunu beklemekteyim.... ebayde ps4 ön siparişleri alınmaya başladı 500$

• PC'ye çıksa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

PC'ye çıksa keşke

Çıktığı gece torrent den indirilsin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

PC'ye çıksa keşke

Orjinal oyun koleksiyonumun resmini çekip atardım ama neyse benim için diyorsan insanları yargılama genel olarak diyorsan

• quote:

quote:

quote:

PC'ye çıksa keşke

Orjinal oyun koleksiyonumun resmini çekip atardım ama neyse benim için diyorsan insanları yargılama genel olarak diyorsan

Genel olarak

• quote:

quote:

PC'ye çıksa keşke

torrente daha çabuk düşüyor xbox360'dan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazu GT5 çıktığında ps3'ün sınırlarını sonuna kadar kullandıklarını söylemişti.
    Bence GT6 iki konsola birden gelecek.Arada görüntü olarak ciddi farklar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 5 Mayıs 2013; 23:51:03 >
  • PS3 versiyonun dan çok umutlu değilim. PS3 ün 256MB RAM ve AA olmayan GPU su ile yapabilecekleri belli, bu saatten sonra bu makineyi daha fazla zorlarlarsa arkasından kara duman atacak, Her şeyi 8 çekirdekli Cell işlemcisi idare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 9 Mayıs 2013; 11:11:35 >
  • Hocam zaten her halükârda PS3 versiyonu GT5 ve Forza 4'ten iyi olur.Zaten bu iki oyunda grafik konusunda yeterli diye düşünüyorum.Yani grafikte pek bir fark olmasa da ben iştahla oynarım.

Tüm araçlar premium olsa,pist sayısı artırılsa (Road America,Road Atlanta,Bernese Alps gibi pistlerin GT5 de olmamasına çok üzülmüştüm.),Forza'da olduğu gibi güzel bi vinly setup olayı olsa ve araç dışı kamera daha düzgün bir hale getirilse yeter bence.
  •  Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.