Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
834.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba,

bunlar 5 kisilik versiyon fiyatlari midir?

C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI Dizel 39.251 TL
    C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI MCP Dizel 40.569 TL
  • Citroën Türkiye
    Citroën araçlarını inceleyin. Fiyat ve kampanyalardan haberdar olun.
    http://www.citroen.com.tr/?step=2&page_id=181

5 kişilik .

• Merhaba citroen severler

Forumda yazılanları okuyunca uzun süredir bu klasman araçlarda yaptığım araştırmalar sonucu hem teknik hem de donanım yönünden üstün özellikleri olan bu aracı dün satın aldım.Bundan sonra araçla ilgili yorumlarımı sizinle paylaşacam
  • Selam ona, hangi versiyonu ne kadara aldın?
  • Grand picasso 7 kişilik cam tavan 41.800 YTL ye aldım
  • ona öncelikle hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.

Ancak fiyat sitede belirtilenden çok iyi. Hangi bayiden aldın ?

Antalyada 7 kişilik cam tavana 45.000 istiyorlar.

Aldığınız uygun fiyatları yazarsanız birlikte paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutakar -- 19 Mart 2009; 10:16:48 >
  • Aykutakar arkadaşım

citroen için aldığım uygun fiyatlar istanbul için Kar-Topkapı 42,000YTL cam tavanlı,CTR 42,250 YTL cam tavanlı(pazarlıkla 42,000 YTL diyor) arabaların siyah ve vizon grisi bulunmaktadır.Bu araçların iç döşemeleri açık renktir.Kullanımı zor ama gerek ön panelin çift renk olması ve araca ayrı bir hava verdiği düşünüyorum.Ben ilk başta içi koyu döşeme aradım ama çift rengi görünce beni cezbetti ve vizon grisi aracı aldım.Şu anda zaten iç döşemesi koyu renk araç ist piyasasında yok

Ayrıva siyah ve vizon grinin direksiyonuderidir.cd değiştirici yoktur.Zaten mp3 çalar ve ayrıca cd değiştiriciye gerek olduğunu sanmıyorum yinede tercih meselesi

Daha önceden de belirttiğim gibi bu klasmanlardaki araçaları araştırdığımda bu donanıma sahip hiç araç yok.Arabanın iç ve dışında diğer araçlarda opsiyonla satılan veya opsiyonu bile olmayan ayrıntılar gizlidir.Araçta elektronik çok kullanılmış bu insanı korkutabilir ama araba birazda şans işi olduğunu düşünüyorum.Ben bir VW kullanıcısı olarak aracı ilk aldığım 3 ay süreyle Hava yastığı ışığı süreli yanıyordu ve 4 kez servise gittim.Sonuçta en kaliteli araçta bile elektronik sorun oluyor.

Araca baktığınızda iç donanımda ESP standart Dikiz aynasının üstüne arkadaki çoçukları kontrol etmeniz için 2. bir dikiz aynası mevcut, ayna katlanma özelliği, ford cmaxlerde bile manuel olan cam tavan iç sürgüsü otomatik, park durumunda yan aynanın aşağı tekeri göstermek amacıyla otomatik inmesi, park sensörü çalışınca müzik sesinin kısılması vb. gibi birçok ayrıntı.İnsanın olunca elektronik diyerek korkması, olmayıncada bunlar niye yok deyip üstüne para vererek almak istediği donanımlar.

Belki bende sorun yaşayacağım ama çok araştırarak ve severek aldığım bu mega aile aracımı çok sevdim

• hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız kullan.ben de vizon gri için bir bayi ile anlaştım gibi.ancak araç şu an gümrükteymiş.10 günü bulur dediler.işin garip tarafı bu indirimde picasso çok rağbet görüyor.ankara da hangi citroen bayisine gitsem picasso için pazarlık yapılıyordu.sonra da c5 geliyor.bir bayi bana 1 günde 7 picasso sattığını söyledi.tek korkum artık sıfır araçlarda dahi kazalı aracı boyatıp sattıkları yönünde aldığım duyumlar.inşallah problem çıkmaz da grandpicassoma sorunsuz kavuşurum.

sürüş deneyimlerini de paylaşmanı bekliyoruz.bu arada aracı test ettim.mükemmel diyebilirim.yalnız test sürüşüne benimli katılan servis elemanı 5 ile 7 kişilik arasnda süspansiyon ve motor gürültüsü farkı var dedi.5 kişilik daha yumuşak ve daha sessiz dedi.pek mantıklı gelmedi bana.bilgisi olan var mı bu konuda???
  • Yaklaşık 6 aydır incelediğim , bu forum sayesinde de çok bilgilendiğim Picasso' yu almak , ÖTV indiriminden sonra farz oldu. Şimdiye kadar düşüncede Opel Astra arabamı takasta kullanmak vardı , ama 2.el araçlarda otomatikman düşeceğinden , onu satmadan PİCASSO almak , böylece de kimseyle paylaşmak zorunda kalmamak daha mantıklı gelmeye başladı.
    Fiyat konusuna gelince Antalya 42.240 + cam tavan + aydınlatma + metalik boya = 45.000 TL.
    İstanbul Kar Otomotiv ile görüştüm , ama ellerinde araç kalmamış

Neyse acelem yok zaten daha 80 gün zamanım var nasıl olsa.
  • 7 kişilik model için verilen fiyat nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar, iyiki bu forum var diyorum. Bu sayede çok bilgilendim ve bir c4 picasso aldım. Siyah cam tavan 5 kişilik için balıkesir 41.000 teklif verdi, Sinem hanıma teşekkür ederim. Kocaeli Alper bey 40.700 verdi, onada gösterdiği alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Vee Edirne sevgili Altan bey 39.500 ile son teklifi verdi. Kendisine müteşekkirim. Citroen alacak arkadaşlar Gölcükten tayfun beyin selamıyla Metropol Otomotiv 0284 226 10 96 dan mutlaka teklif alsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_taysa

Merhaba arkadaşlar, iyiki bu forum var diyorum. Bu sayede çok bilgilendim ve bir c4 picasso aldım. Siyah cam tavan 5 kişilik için balıkesir 41.000 teklif verdi, Sinem hanıma teşekkür ederim. Kocaeli Alper bey 40.700 verdi, onada gösterdiği alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Vee Edirne sevgili Altan bey 39.500 ile son teklifi verdi. Kendisine müteşekkirim. Citroen alacak arkadaşlar Gölcükten tayfun beyin selamıyla Metropol Otomotiv 0284 226 10 96 dan mutlaka teklif alsınlar.

Daha farklı bilgiler için imzadaki adresede gelebilirsiniz...
    Saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROSEFALCON -- 21 Mart 2009; 16:10:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

ötv den sonraki fiyatlar :
    C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI Dizel 39.251 TL
    C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI MCP Dizel 40.569 TL
    fiyatlar gerçekten çok iyi alacak olanlar elini çabuk tutsun bence .

BISMILLAH nerden aldin bu fiyati ? kim satiyor ?

antalyada C4 PİCASSO SXPK 1.6 HDI MCP Dizel 43000TL istiyor

mp'den tel verirsen sevinirim

• Arkadaşlar ,

5 ve 7 kişilk modelleri karıştırmayalım lütfen. Forumda hangi model için fiyat aldığınızı belirtirseniz iyi olur.
  • merhaba..iyi günler.manisa dan doktor yücel ben...yarın insallah bence 5 kişilik picassomu teslim alıyorum... her kese iyi günler..kazasız iyi yolculuklar
  • Selam,

Benim derdim servis ikazı ile ilgili.
    Picassoda toplam kilometre sayacının bulunduğu yerde, kontak açıldığında 10 saniyeliğine bir sonraki bakıma kaç kilometre kaldığını belirtir bir servis ikazı vardır. 10 saniye sonra normal kilometreyi gösterir. Servis kilometresi veya zamanı dolduysa kaç kilometre geçtiği başında - ibaresi ile( örneğin ( - 200 gibi ) 10 saniyer yanar. Ayrıca kilometre sayacının üzerinde bakım zamanını geçtiğini gösteren kalıcı bir ingiliz anahtarı ikonu görülür.
    Haziran ayında 15 bin Km bakımını yaptırdım. Araba henüz 20 bin Km de ve bakım zamamını işaret eden anahtar resmi bir zamandır yanmaya başladı. Yaklaşık 250 km geçtiğini belirtiyor. Oysaki henüz ne 1 yıl doldu nede bir sonraki bakım kilometresi geldi.
    Acep ne yapmak gerek bilen varmı?
  • Merhabalar,

Bu sorun bende de olmuştu 15000 bakımından yaklaşık 2000 kilometre sonra bakım anahtarı çıktı. Servise götürdüm resetleyerek sorunu çözdüler.

Bu arada benim arabam 7 kişilik, işyerimdeki bir arkadaşta da 5 kişilik olanı var. Aralarında sertlik ya da süspansiyon sesi anlamında bir fark göremedim.

CD değiştiricinin mp3 çaları olan bir arabada olması ne kadar gerekli olduğu gerçekten tartışılır, ancak genede deri direksiyon yerine cd değiştiriciyi tercih ederim.

Yeni gelen arabalarda ekran dilleri arasında Türkçe olduğunu da okumuştum daha önce. Benim gibi 2007 de alıpta yeni yazılım yüklendiğinde Türkçe ekran dili edinen oldu mu acaba?
  • arkadaşşlar herkeze slm. picasso 5 kişilik alıp ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. kardeşime alıcaz ama hala karar veremedik. etrafımızde picasso kullanan pek yok. yücel bey ben fizyoterapistim sanırım enson siz aldınız aracı. numaramı yazıyorum ararsanız sevinirim. 5065854930
  • Herkese selam yeni alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun.
    Arabalarınızı alırken aman diyim 2. el sorumlusunu çağırtıp kaporta kontrol (turuncu renk olanı) cihazı ile kaporta checki yapın. Arabanızın hasar boyalı olup olmadığı öğrenip rahat edin. Çünki unutmayın ki 2 . el takasa gittiğinizde mutlaka aracınız takla atmış tavanda boya var diyip ölü fiyat vermeyi siyaset edinmiş bayiler malesef.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.