Şimdi Ara

Grand Punto Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
36.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim ben 2010 Punto evo 1.4 benzin sahibiyim.ic ve dis donanimda bazi farklar var onemli olmayan degisiklikler var evoda.Grande punto o sinifin en iyi araci. hicbir eksi si yok.130 km/h dan sonra ancak D sinifi aracta ses yok digerleri B sinif ister Fiat ister hepsi 130-140 km/h dan sonra ses duyabilirsiniz.hem sehir ici hem de acik yolda cok iyi ma 1.4 benzinli motoru tavsiye ederim.dizel le ekonomik acisindan arasinda cok kucuk bi fark var ama genelinde benzinli olmasi cok daha performansli ve daha sessiz. grande punto yu tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forzajuvegss

Arkadasim ben 2010 Punto evo 1.4 benzin sahibiyim.ic ve dis donanimda bazi farklar var onemli olmayan degisiklikler var evoda.Grande punto o sinifin en iyi araci. hicbir eksi si yok.130 km/h dan sonra ancak D sinifi aracta ses yok digerleri B sinif ister Fiat ister hepsi 130-140 km/h dan sonra ses duyabilirsiniz.hem sehir ici hem de acik yolda cok iyi ma 1.4 benzinli motoru tavsiye ederim.dizel le ekonomik acisindan arasinda cok kucuk bi fark var ama genelinde benzinli olmasi cok daha performansli ve daha sessiz. grande punto yu tavsiye ederim

bu yoruma aynen katılıyorum 1.4 punto evo kulllanıcısıyım

• Grande punto dizel kullanıcısı olarak bende olumlu görüş beyan ediyorum. Araç sınıfına göre oldukça ferah bir iç mekana sahip. Kullanımı rahat. Yan aynalardan arkadan akan trafiği kör nokta olmadan izleyebilirsiniz. Dinamik modelinde dijiatl klima, mp3 çalar, deri direksiyon ve vites topuzu gibi donanımlara sahip.

Olumsuz yönü b sütunu yüzünden virajlarda biraz sıkıntı yaşatabiliyor. Direksiyonunu kontrol ettirmeden almamakta fayda var.
  • ben de punto bakıyordum.Ancak deneme sürüşünde aradığım konforu bulamadım ve 2008 corsa cdti enjoy aldım araçta hız sabitleyici dahil var çok ta kaliteli.
    Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 9 Mart 2012; 19:27:29 >
  • bence her araba güzeldir. arabadan ne beklediğin önemlidir.25 bine punto alacağına vs. vs. vs. alabilirsin diyenler elbet olucak.
  • Bugun bir tane buldum 2008 model 20bin'e sadece bagaj japısı boyalı ama içine baktık pek içimize sinmedi bizde vaz geçtik. Sonra peugeot un 206+ gözümüze çarptı sıfırda baya uygun o nasıl bir araba kulanan va rmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

yardımcı olmak için döndüm, bu konuya başka cevap yazmayacağım. karar sizin.

Corsa,Clio,Polo sevmediğim için öneremem. pek de araştırmadım kendime araba alırken. dönem dönem başkasının aracına çok bindim, çok sürdüm, bir türlü içime sinmedi.

getz ile gp yi kıyaslayıp, getz genel itibarı ile getz daha iyi diyen, ve hatta hatta corsa, clio, polo yu içine sindiremeyip colt'u beğenen bir insan bir daha da bu konuya yorum yapmasın zaten.

arkadaşım punto iyidir sen takma kafana herkesin cümlelerini ben aldım, kullandım ve sattım. ikinci el aldığım punto'yu satıp 0km clio aldım ancak punto'dan aldığım keyfi clio'dan alamadım. ikisi de dizeldi. punto 90'lık clio 85'lik.

bütçene uygun benzinli dizel punto bulabilirsin model ve km farkı olur sadece güzek bir expertizden sonra gönül rahatlığı ile alıp binebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelhurricane -- 10 Mart 2012; 22:41:03 >

• slm 2 gün önce fiat grandpunto fire fon a pazarlık attım kişi aracı tanıttı tanıtırken de söyledigi birşey dikkatimi çekti bunun yedek lastigi yok orjinalinde diye sadece bir kompürösör var diyo jelli bagajda şişiriyorsun devam ediyorsun diyo doğruluk değeri nedir acaba kullanan arkadaşlardan rica etsem
  • hort olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: %HAKAN

slm 2 gün önce fiat grandpunto fire fon a pazarlık attım kişi aracı tanıttı tanıtırken de söyledigi birşey dikkatimi çekti bunun yedek lastigi yok orjinalinde diye sadece bir kompürösör var diyo jelli bagajda şişiriyorsun devam ediyorsun diyo doğruluk değeri nedir acaba kullanan arkadaşlardan rica etsem

Fabrika çıkışı LPG uygulamasının bir sonucu bu. Renault Symbol lerde de aynısını yapıyorlar. Stepne yerine LPG tankı koyup lastik tamir kitiyle geçiştiriyorlar. Aslında onun yerine küçük boy stepne koysalar ya acep iyi olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

almak isteyen gider alır. herkes bir alem olmuş. üniversite hocasına liseli diyenler bile var forumda. 3 aydır takıldığınız mekanda bilip bilmeden konuşmayın derim. tıkla profilime oku.

getz f/p olarak daha iyi GP'den. aldım, bindim, sattım. tüm B sınıfı araçları bir süre kullandım. sınıfın en iyi aracı parası olana, bagaj isteyene Jazz, iç mekan isteyene,daha ucuz olsun diyene Colt. ötekiler göreceli olarak değerlendirilir. kimseye "ben otoriteyim" de demedim. benim fikrim budur. beğenmeyen okur geçer.

GP'nin konsoluna elinizi bir sürün, sonra Colt'un konsoluna dokunun. hayatınızda bindiğiniz tek araç tofaş ise GP çok güzel gelir tabi.

foruma konu açıyorsanız isteyen istediği cevabı yazar. saygı sınırları içerisinde.

quote:

arjen553
    quote:

Janjan
    quote:

Phantoka
    quote:

husam74
    üst üste hortlatmayın şu konuları. tarihe bakın önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 14 Ocak 2013; 18:00:06 >

• Bence punto konfor olarak berbat..bi defa görüş kısıtlı,oturdugunuzda aracın önünü göremıyorsunuz ( emin olun alayı patlıcak kaza rekoru kıracak ) tavan alçak başınız tavana deyecek nerdeyse,dizleriniz direksyonun alt bolumune temaz edıyor nerdeyse,torpido kötü malzemeden yapılmış,dreksiyon ise kullanımdan dolayı talaş gibi dökülmeye başlıyor.

bence GETZ daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranca

Bence punto konfor olarak berbat..bi defa görüş kısıtlı,oturdugunuzda aracın önünü göremıyorsunuz ( emin olun alayı patlıcak kaza rekoru kıracak ) tavan alçak başınız tavana deyecek nerdeyse,dizleriniz direksyonun alt bolumune temaz edıyor nerdeyse,torpido kötü malzemeden yapılmış,dreksiyon ise kullanımdan dolayı talaş gibi dökülmeye başlıyor.

bence GETZ daha mantıklı.

1.80 boyundayım koltuk en altta direksiyon da en altta, bacaklarıma değmeyi bırak yüksek olmasından şikayetçiyim rahat edemiyorum. O dediğinin olması için bence 150 kilo olman Lazım ki bacakların direksiyona deysin. Araba 60.000km'de direksiyonda herhangi bir soyulma yok. Plastiklerin çok kaliteli olmadığı doğrudur ama rezalet değil. Yol sesini biraz fazla alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler hort ama acil punto alacam 2008 2009 dizelmi benzinmi lpg uyumu nasıl.araç çok küçükse linea alayım 110kiloyum çok küçük araba sevmem boy 174

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    dizel daha mantıklı 90 hp bulursan iyi olur 75 lik ölü eşşek gibi 2000 devir öncesi araba yok 4. viteste 1300 1400 gibi gaza bastığınızda aracın ivmelenmesi 10 sn yi buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

dizel daha mantıklı 90 hp bulursan iyi olur 75 lik ölü eşşek gibi 2000 devir öncesi araba yok 4. viteste 1300 1400 gibi gaza bastığınızda aracın ivmelenmesi 10 sn yi buluyor

O kadar da değil da, vurunca öldürüyonuz

90lıklar kasa hafif olduğu için 75'e göre fark ettirir elbet. Yalan yok, 90 punto hiç kullanmadım, 75 mjet punto ve doblo ile 90lık dobloyu devamlı kullanıyorum. İçlerinde en hantalı bariz 90lık doblo. Puntonunda 90lığı ablak olmasın sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Beyler hort ama acil punto alacam 2008 2009 dizelmi benzinmi lpg uyumu nasıl.araç çok küçükse linea alayım 110kiloyum çok küçük araba sevmem boy 174

Yapılan yorumlara istinaden, 90lık tabiki daha iyi olacaktır güç adına ama forumları aratın 90lık olanların parçaları daha pahalı oluyor diye kullanıcı yorumu göreceksiniz. 75lik alıp (piyasada daha fazla bulunmasını da göz önüne alın, yedek parça, piyasa canlılığı..) yazılım ile tatminkar bir hale gelecektir araç. Bu forumda yalan yanlış yorum yapan çok(söz meclisten dışarı) almak istediğiniz arabanın forumununa üye olun çok daha yararlı yorumlar ce tavsiyeler alırsınız, city ve arka kapı gıcırtısını araştırın. googlede arattığınızda çıkacaktır siteler

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dün aracın koltuguna oturdum bu kadar küçük oldugunu bagajının ufak oldugunu görünce vazgeçtim ya 1.3multi linea yada symbol 1.5dc ikiside 2009 kasalara bakıorum syboller internette daha 100binde 120binde kmsi satılıyor Kazasız hemde linea birazdaha yüksek 1-2milyar ama sebebini ustama sordum bu araçların tam satılma zamanı diyor o şimdi arıza vermeye ve değeri düşmeye başlayacagı için sahibi satıyor diyor ve inan bi 50binde sen yap o aracı zararına satarsın dedi. Bana focus 2003 ve corolla 2001 falan önerdi ne yapsam bilemedim

• Up

• Updateman kullanıcısına yanıt
    Sen o ustayı değiştir, 2009 linea yerine 2001 corolla öneren adama usta demem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.