Şimdi Ara

Grand Punto Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
36.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Ehliyeti yeni aldım. Araç olarak Grand Punto almayı düşünüyorum. Kulanan arkadaşlar varsa artı ve eksilerini yaza bilirmi? Örneğin konfor yakıt donanım vb.

• konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

alternatifi çok. bir getz, jazz, colt alınabilir bunun yerine. sıfır olacaksa aveo daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

alternatifi çok. bir getz, jazz, colt alınabilir bunun yerine. sıfır olacaksa aveo daha iyi olur.
    ŞÖYLE diyeyim en faz 25 bin TL verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edbytc

Alıntıları Göster
    kardeş 2 yıldır1.4 fire fun kullanıyorum çok memnunum.(dün akşam aracımı sattım. sözünü verdim haftaya gelip alacaklar.) aynı zamanda hyundai getz de kullanıyorum,inan getz konfor olarak gp nin yanından geçemez. ayrıca corsa,clio,polo,yaris de kullandım..şunu diyeyim b segmentinde konfor donanım ve fiyat performas olarak rakipsiz bir araç.velhasılı temiz az km li donanımlı bir gp veye evo tercih sebebidir. oturma pozisyonu ferahlık hissi city fonksiyonlu direksiyon ile keyifli sürüş verir. eksi yönleri ise 80-90 km hız dan sonra kabine gelen rüzgar sesi ,1.4 fire motorun düşük performansı diyebilirim.

• quote:

Alıntıları Göster
    2007 1,3 mj 5 kapılı dinamik modeli+konfor paketi almıştım,
    hala kullanıyorum.(93,000 km yaptım)
    genel manada memnunum.
    city direksiyon yumşaklığı, en küçük vergi dilimi, dizel olup az yakması(gerçi diğer dizellerde az yakıyor) dijital kliması, uzaktan kumandadan cam açması...vs güzel.
    eksi yönleri;
    aşırı yol sesi, emniyet kemeri yükseklik ayarı olmaması, kapı kapanma sesinin kötülüğü, city direksiyon arızası verme olasılığ..vs
    g*r*a*n*d*e*p*u*n*t*o*t*r diye arat, güzel bi siteleri var. orda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

2007 1,3 mj 5 kapılı dinamik modeli+konfor paketi almıştım,
    hala kullanıyorum.(93,000 km yaptım)
    genel manada memnunum.
    city direksiyon yumşaklığı, en küçük vergi dilimi, dizel olup az yakması(gerçi diğer dizellerde az yakıyor) dijital kliması, uzaktan kumandadan cam açması...vs güzel.
    eksi yönleri;
    aşırı yol sesi, emniyet kemeri yükseklik ayarı olmaması, kapı kapanma sesinin kötülüğü, city direksiyon arızası verme olasılığ..vs
    g*r*a*n*d*e*p*u*n*t*o*t*r diye arat, güzel bi siteleri var. orda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    f/p olarak gerçekten güzel bir araç.. Kullanıyorum tavsiye ederim..

• quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

B sinifi hangi araba icin konfor bir kriterdir?

Ayrica motor ve 110 km ye kadar ruzar sesi yok. Lastik sesi mevcut. O da puturlu asfaltta.

Ayrica aveo ya, getz e grande punto dan iyi diyen bir bir insan asla otorite olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

Ayrica motor ve 110 km ye kadar ruzar sesi yok. Lastik sesi mevcut. O da puturlu asfaltta.

Ayrica aveo ya, getz e grande punto dan iyi diyen bir bir insan asla otorite olamaz.

Önce güldüm sonra bastım eksiyi

• quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

merak ediyorum hayatında kaç tane araç sahibi oldunda konfor kalite sıfır diyebiliyorsun? yoksa hep D sınıfı araçlaramı bindin?

Şu liselileri otomobil genele sokmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

eksilik ne var panpa?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

eksilik ne var panpa?

Senin yoruma değil başkan, GP ile Getz'i aynı cümlede görünce bastım eksiyi..

• 2009 model 1.4 fire active dualogic aracim var. Eylulde 21500'e aldim. Boya degisen yok.48000 km.de almistim lpg taktirdim cokta memnunum. Bakim maliyetleri uygun kaskosu abartili degil ilcelerde bile servisi var.cok mantikli bir arac.kullanimi rahat ici ferah yol tutusu iyi tipide gayet guzel. Tabi biraz yol sesi aliyor.ama cok dert edilmez.son olarak plastik malzeme fazla kullanilmis diyebilirim.ama sonucta bmw almiyoruz.cok takilmaz diye dusunuyorum.25000tl.ye 100000km. ve uzeri 2004-2005 model polo jazz alinacagina 10000-20000km.de 2010-2011 g.punto bence daha akilci... Simdiden alacaginiz araba hayirli olsun...
  • quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

quote:

konfor kalite sıfır,

yakıt dizel ise güzel.

Alıntıları Göster
    almak isteyen gider alır. herkes bir alem olmuş. üniversite hocasına liseli diyenler bile var forumda. 3 aydır takıldığınız mekanda bilip bilmeden konuşmayın derim. tıkla profilime oku.

getz f/p olarak daha iyi GP'den. aldım, bindim, sattım. tüm B sınıfı araçları bir süre kullandım. sınıfın en iyi aracı parası olana, bagaj isteyene Jazz, iç mekan isteyene,daha ucuz olsun diyene Colt. ötekiler göreceli olarak değerlendirilir. kimseye "ben otoriteyim" de demedim. benim fikrim budur. beğenmeyen okur geçer.

GP'nin konsoluna elinizi bir sürün, sonra Colt'un konsoluna dokunun. hayatınızda bindiğiniz tek araç tofaş ise GP çok güzel gelir tabi.

foruma konu açıyorsanız isteyen istediği cevabı yazar. saygı sınırları içerisinde.

quote:

arjen553
    quote:

Janjan
    quote:

Phantoka
    quote:

husam74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 9 Mart 2012; 13:31:44 >

• quote:

almak isteyen gider alır. herkes bir alem olmuş. üniversite hocasına liseli diyenler bile var forumda. 3 aydır takıldığınız mekanda bilip bilmeden konuşmayın derim. tıkla profilime oku.

getz f/p olarak daha iyi GP'den. aldım, bindim, sattım. tüm B sınıfı araçları bir süre kullandım. sınıfın en iyi aracı parası olana, bagaj isteyene Jazz, iç mekan isteyene,daha ucuz olsun diyene Colt. ötekiler göreceli olarak değerlendirilir. kimseye "ben otoriteyim" de demedim. benim fikrim budur. beğenmeyen okur geçer.

GP'nin konsoluna elinizi bir sürün, sonra Colt'un konsoluna dokunun. hayatınızda bindiğiniz tek araç tofaş ise GP çok güzel gelir tabi.

foruma konu açıyorsanız isteyen istediği cevabı yazar. saygı sınırları içerisinde.

quote:

arjen553
    quote:

Janjan
    quote:

Phantoka
    quote:

husam74

Alıntıları Göster
    Konsola dokunarak kalite / konfor testi yapan otoriter liseli arkadaş . Kimse size bu ondan şu bundan iyidir demedi. Kıyaslama yapanda olmadı..Yorum yaptıkça komik duruma düşüyorsunuz.. Saklanacak şeyi olan profilini gizler .

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Konsola dokunarak kalite / konfor testi yapan otoriter liseli arkadaş . Kimse size bu ondan şu bundan iyidir demedi. Kıyaslama yapanda olmadı..Yorum yaptıkça komik duruma düşüyorsunuz.. Saklanacak şeyi olan profilini gizler .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar özellikle kullanan varsa artı ya da eksilerini yazar mı lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

Alıntıları Göster
    block.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 9 Mart 2012; 14:51:32 >
  • quote:

Bayilerde test araclari var.

Gidin deneyin.

Milletin lafiyla araba mi alcaksiniz?
  • quote:

quote:

Bayilerde test araclari var.

Gidin deneyin.

Milletin lafiyla araba mi alcaksiniz?

Alıntıları Göster
    ben yeni kjulanıcıyım haliyle 5-10 dakikalık test sürüşüyle anlamam ben arabadan. onun için kulannan varsa yardımcı olsun dedim.

• quote:

ben yeni kjulanıcıyım haliyle 5-10 dakikalık test sürüşüyle anlamam ben arabadan. onun için kulannan varsa yardımcı olsun dedim.

söyleyenden de yüz çeviriyorsun. kullandım, kuzende var. fiat "kalitesi" diye bir şey yok. dizel ve temiz bulabilirsen az yakar, masrafsız olur. motoru güzel. rakipleri fazla. GP'den 2-3 bin lira ucuza 2010 model dizel Getz alabilirsin. aynı fiyata benzinli otomatik full Jazz alabilirsin. LPG ile binersin. Hyundai ile Fiat arasında kalite farkı yok denecek kadar az. Kendi Getz'imi bu salı günü sattım. ondan önce Mitsubishi Colt'um vardı. fena bir araç değil ama Colt'a göre çok küçük iç hacmi.

çok uzatacak bir şey yok B sınıfı araç hepsi neticede. ancak f/p olarak Hyundai öne çıkar. Yol tutuşu, performans, konfor, iç mekan kalitesi olarak Colt çok çok iyi ancak Getz de alt devirlerde çok canlı.

bazı tip insanlar aracın "abartı eksoszszzs"una bakarak kalitesini anlıyor olabilir onlara lafım yok. ancak Getz ve GrandePunto'nun ön konsoluna, plastiğine dokunduğunda ZIMPARA gibi olduğunu, Colt'un yumuşak dokulu, kumaş kaplı, süngerli malzemesine dokununca farkı anlarsınız. Getz'imin deri direksiyonu leş gibi olmuş, aşınmıştı. GP'ninki taş gibi plastik zaten. ama Colt'un direksiyonu deri olmamasına rağmen hissi güzeldi. görünce anlarsınız.

Motor kalitesi olarak da eminim Fiat Mitsubishi'den, Honda'dan daha iyi derler

GrandePunto'ya çok para istiyorlar. o yüzden tavsiye etmiyorum. ancak Getz'de kafam sunroof'tan dışarı çıkıyordu, boyunuz uzunsa size de olmaz.

kısacası boyunuz 1.70-1.75 ise dizel Getz>GP. ikisinin bakımı da ucuz.

Colt ikinci elde zayıf derler, araba pazarında ilk günde adam aldı gitti arabamı. Getz'i 2 haftada sattım.

yardımcı olmak için döndüm, bu konuya başka cevap yazmayacağım. karar sizin.

Corsa,Clio,Polo sevmediğim için öneremem. pek de araştırmadım kendime araba alırken. dönem dönem başkasının aracına çok bindim, çok sürdüm, bir türlü içime sinmedi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.