Şimdi Ara

grand scenic gorusleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gösterge panelinin ortada olması ilk başta yadırgansa da,alışınca pek problem olmuyor.TFT ekranın okunabilirliği çok iyi.navigasyonu kullanışsız.Direksiyon arkasındaki müzik sistemi kumandası bana pek kullanışlı gelmedi.1.5 motor bu araç için yeterli.Aracın içi ferah,koltuklar rahat.Araç;motor sesini pek almıyor ancak yuksek hizlarda lastik sesi rahatsiz edebilir.Yakıt tüketimi şehiriçi 8.5-9 litre,şehirlerarası 5-5.5l arası değişiyor.(scenic 1.5 EDC için konusuyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü koltugunu, sanayiye gidip ortaya aldirin

• quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Gösterge panelinin ortada olması ilk başta yadırgansa da,alışınca pek problem olmuyor.TFT ekranın okunabilirliği çok iyi.navigasyonu kullanışsız.Direksiyon arkasındaki müzik sistemi kumandası bana pek kullanışlı gelmedi.1.5 motor bu araç için yeterli.Aracın içi ferah,koltuklar rahat.Araç;motor sesini pek almıyor ancak yuksek hizlarda lastik sesi rahatsiz edebilir.Yakıt tüketimi şehiriçi 8.5-9 litre,şehirlerarası 5-5.5l arası değişiyor.(scenic 1.5 EDC için konusuyorum.)

Bu yakıt değerleri dizel motor için ise çok çok kötü bence..

Kendi aracım 1.6 HDI. Boş ağırlık 1590kg. İstanbul şehir içi ortalama 35km hız ile şuanki depo ortalamam 5.5lt civarında..

Araç Citröen Grand Picasso. 2009 model. 115bin kmde.

• Yakın arkadaşlarımın çocukları oldu. Hatta kerttik şimdiden.
    Neyse , cocuk arabasıydı , pusetiydi , eşyalarıydı vs..

Clio 3 kesinlikle zayıf kalıyordur hacim olarak.

Scenic , MPV sınıfının yaratıcısıdır ve de başarılı bir araçtır. Ayrıca renault kullanıyorsunuz yabancılık da çekmezsiniz. Kronik bir sorununu ben hiç duymadım. Sadece yaşına göre iç mekandaki el ile dokunulan yerler hızlı yıpranıyor.

Aracın önceki sahibinin tanıdık olması ise ayrıca bir avantaj.

Ufaklığa selamlar

• Teşekkürler...
    Ortalama yakıtı 5 kusur dedi satıcı arkadaş...
    Yarın öğlen bir inceleme yapacağım. Hem arkadaş da benim araca bakacak. Anlasirsak gerisi kolay. Tanıdık olmak 2. El de bence çok önemli...

• Aracı bugün aldım, gerçekten çok dolu çok hoş bir araç. 66000 km de ortalama yakıtı 6.4 gostergeye zamanla alisiriz.
    Yorum yapan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrar tskkurler...

• Hayırlı olsun. Bu sınıf araçlara çok baktım, oturma pozisyonu vs. en iyi iki araç scenic ve c-max gibi geldi bana. Ben c-max denk geldiği için onu aldım fakat bu araçtan denk gelse bunu da alırdım. Başlarda park etmesi, dönmesi biraz değişik gelir ama ona da alışınca çok rahat arabalar.
  • Gercektedne bu araçların yaratıcısıı Reno Scenıc tır mımarlarıı bendede Cmax vardı Ford 2005 güzel araç lakın mazot cok bırde dızel ses yalıtımı Ford da ıyı degıl motorun cok uğultusunu alıyoordum
  • dediğiniz gibi dönüşler falan biraz sıkıntı cıkarabilir ama alısana kadar.
    göstergelerin ortada olması bastan sorun gibi gelse de alısılamayacak değil. bayram sonra İst. dan Çanakkale ye dönerken uzun yol deneyımım olacak.
  • Aracınız hayırlı olsun. Sizden güzel bir inceleme tavsiye bekliyorum. Baktığım araçlardan biri 2012 / 2013 grand
  • TAlhagezer kusura bakma çok çok geç oldu. Naptin araç bakıyorum yazmıştım aldın mi?

• Arkadaşlar ilandaki araç 7 kişilik mi, nasıl anlaşılır? Telefonda sordum müşteri arabası bilmiyoruz diyolar...
    Ayrıca fiyat nasıl alınır mı sizce?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-scenic-1.5-dci-privilage-hatasiz-40.000km-192778359/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evt grand scenic. Yani 7 kisilik bir arac. Alina bilir bir arac. Bence gidip araci bir inceleyin derim.

• sem1023 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki nasıl anladınız 7 kişilik olduğunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabam 2012 grand scenic ve 5 kişilik yani bagajda extra 2 koltuk yok, ilgilerinize sunayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında 0 grand scenic 1.5 dci privilege cam tavan bi-xenon navigasyon paket almıştım.

çocuk olduktan sonra tabut gibi gelmeye başlayan 2006 e90 320 yi sattıktan sonra geniş ferah koca bagajlı araç arayışım sonucu grand scenic e geçiş yaptım.

fazla dayanamadım, 6500 km de ilana koydum, 8000 km civarı sattım, 2.5 ay sürdü

memnun kalmadığım hususlar ;

- motorun kasaya zayıf kalması, alt devirlerin çok cansız kalması, turbonun soluğunun hemen kesilmesi, dolayısıyla şehir içi sıkıntılı sürüş deneyimi

- ortadaki dijital gösterge

- soyulan direksiyon ve vites topuzu

- hissiz direksiyon

- cam tavan perdesinin takılıp kalması deforme olması

- bagaj tarafından gelen uğultu şeklindeki sesler

- bagajın neredeyse çoğu zaman yarı boş gezmesi

bunların dışında oldukça ferah, rahat, donanımlı ve konforlu bir araçtır

umarım memnun kalır, keyifle kullanırsınız

hayırlı olsun

• merhaba, ikizler olunca bende grand scenic ve picassoya bakıyorum. Genelde motorun fazla yaktığından şikayet edilmiş. Türkiyeye gelen G.sceniclerde koltuk ısıtma, elektrikli-hafızalı koltuk opsiyonu varmı?
    sem1023, yorumlarınız önemli bizim için, olumlu-olumsuz...
  • ya ısıtmalı koltuk ve hafızalı koltuk var mı bilmiyom ama gerçekten kullanıslı ve cok rahat bir araç. bende de clio 3 vardı cocuk olunca hiç düşünmeden grand scenic aldım. hem bagaj hem konfor mukemmel araç.

şimdi birkaç eklenti yaptırcam hız kadranının yanıda lcd ekran yok. konsolu değiştirip lcd ekranlı konsol taktırcam, geri gorus kamerası en park sensoru taktırcam. xenon far ilave ettircem.

ayrıca bu konuda bana da yardımcı olabilecek arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.