Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abimizsin ben 35 yaşındayım hürmetler bu arada
  • 3 müzden 1 adam çıkıyor galiba (şaka,şaka,şaka...)
  • fransadan gelen maildeki slogan doğru sanırım.
    Bir araba alarak hayatıma yeni arkadaşlar ekleyebileceğim aklıma gelmezdi.Grandscenic aldım yanında bonus olarak yeni dostluklar kazanmaya başladım e daha ne güzeellllll....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 18 Aralık 2009; 16:50:02 >
  • Estağfrullah! :) yardımcı olabileceğim her ne olursa elimden geleni yaparım,sizlerinde aynı düşündüğünüzü biliyorum. En içten teşekkürler Iamnotsuperman; bu forumu açtığın için!... Renocular halt etmiş :)
  • bencede forumu açan ve bizlerin tanışmasına vesle olan sensin ıamnotsuperman. en büyük alkış sana. işte slogan " Yeni Grand Scenic yeni dostluklara yelken açan otomobil" :)
  • Formu açmak önemli deği iki dakkada 10 tane forum açılır esas sizler sayesinde içi dolu dolu bir forum oluyor ben buna seviniyorum üşenmeden yazan bilgisini paylaşan herkese teşekkürler.
  • Evet huey; ben de bunu demek istedim, bir önceki msgı yazarken Iamnotsuperman ın msgını okumamıştım. Önce sen,sonra renocular.......
  • Ha birde kaliteli hizmet almak adına ilerde toplu hareket edebilirsek bu forum tadından yenmez hale gelecek.
  • oystergrey abi iznin olursa ben cıkayım var mı izin :)
  • :)))) yapmayın böyle, müsade sizin!.... ben de çıkacağım, yaş konusunu açma nedenim, misafirimsiniz,misafiriniz,misafirleriz gibi durumlara el koymak içindi... konuşuruz ,iyi akşamlar ......
  • Takılıyoruz ya herkese iyi tatiller kalın sağlıcakla (trt anonsu gibi oldu)
  • huey; kaliteli hizmet almak zaten doğal hakkımız, ancak memleketimde "hamili kart yakinimdir" ya da bağırıp çağırınca istediğini kabul ettirme şansın oluyor maalesef, bu konuda umutlu değilim :( umarım senin dediğin kadar hassastırlar, hala bir paspas muamması sürüyor, fransızın yadığı gibi mailime henüz cevap yok... kızak konusunda başarılılar ama,haklarını da yemeyelim :) iyiyiz böyle,Allah bozmasın!....
  • iyi akşamlar yarın öğleden sonra serviste olacağım sormak istediğniz bişey olursa arayabilirsinz arkadaşlar.
  • Sanırım en büyüğünüz benim 61 doğumluyum İzmir Bayındır da ortopedi uzmanıyım.
  • Ne guzel her meslekten ve yastan arkadaslar var aramizda ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orto

Sanırım en büyüğünüz benim 61 doğumluyum İzmir Bayındır da ortopedi uzmanıyım.

Orto sanırım en büyügümüz sensin iznin olursa saygı anlamında sana dede lakabını uygun gördüm.35 megane bürütüs ben göbeklisüperman yada yanlızca göbeklide olabilir diğerlerinede buluruz bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey
    huey; kaliteli hizmet almak zaten doğal hakkımız, ancak memleketimde "hamili kart yakinimdir" ya da bağırıp çağırınca istediğini kabul ettirme şansın oluyor maalesef, bu konuda umutlu değilim :( umarım senin dediğin kadar hassastırlar, hala bir paspas muamması sürüyor, fransızın yadığı gibi mailime henüz cevap yok... kızak konusunda başarılılar ama,haklarını da yemeyelim :) iyiyiz böyle,Allah bozmasın!....

Abi kaliteli hizmet konusunu Ben yazmamistim AMA olsun ;)) Amac hepimizi bilgilendirmek
  • Geçen sayfada araç fiyatları yazıyorduk bu sayfada yaşlarımızı yazıyoruz. Bende 65 doğumluyum. Şimdi anahtar için yıpranmaması için bir formül buldum. çünki anahtar yada para çizmesin diye bir kaç foto.

• 2.resim

• Bu cep telefonu kılıfı 6500S nokia yazıyor üzerinde İzmir Çankayada 1 TL. ye satılıyor tam oldu. Çantada nasıl olsa, çıkarmadığımız için boşuna ses yapmıyor ve çizilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.