Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok tabii satış rakamının böyle olcacağı belli bizde sedan düşkünlüğü var ayrıca mpv sınıfının kıymetinin bilinmesi için daha erken bizim ülkemizde.Gerçi ülkem koşullarına göre çok az da değil ama dha fazla ssatılmayı hak eden bir araç benim üzüldüğüm bu aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 18 Aralık 2009; 15:40:52 >
  • Çavuş oldum!!!!

Iamnotsuperman ile huey i Paşa ilan ediyorum :)
  • Aslında sende paşasın sen ben ve huey götüyoruz bu formu ha bir de brütüs var :)
  • Teşekkürler sizlerin samimiyeti için!...Müsait birgünde arabalarımız ıslatalım! derim.......
  • Hah bak buna varım aslında bizim yakınlarda palmiye restaurant diye bir yer var sizi oraya davet ediyorum yemekleri güzeldir rakısı soğuktur :) servisi iyidir gelirseniz bu hafta olmaz ama haftaya cuma yada cumartesi benim misafirim olun sen ve huey
  • Damak tadına önem verenler MPV tercih ediyor demek! bu hafta bende müsait değilim,haftaya gerçekleştirmeye çalışalım, 3 scenic e park yeri ayarlasınlar :) Misafirperverlik için teşekkürler, ortak yaparız ayrıca portföyüm de lezzet durakları konusunda fena değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oystergrey -- 18 Aralık 2009; 16:00:33 >
  • Daha önce dedim ya şişmanın :) ama pişman değilim.Bu arada ortak olmaz ben davet ettim gelirseniz mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 18 Aralık 2009; 16:03:01 >
  • cellmo hoşgeldin . Beni de hatırladınız ya paşam ilerde bizde terfi ederiz inşl. Akşama bir iki orj. foto koyacağım biraz titizlik çağrıştırıyor gibi ama hoş. Bu arada bende 105 kg. ama yemeği ve rakıyı severim ancak İzmirdeyim.
  • Iamnotsuperman;
  • Bende aslen izmir ödemişliyim yazlığım karaburunda yani bir ayağım izmirde sen ve ortoyuda karaburunda balık ve rakıya davet ediyorum o zaman yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 18 Aralık 2009; 16:07:59 >
  • benim de göbeğim var :)

35megane; kim sevmez ki........ Eski Foça da barbun yerken sana da haber vereceğiz :)
  • Kötüsün Iamnotsuperman! Ben de o zaman B.oğlu nda mangala davet ediyorum sizleri......
  • Benimde Karaburunda Tarişbank sitesinde yazlık olayı var.Ne tesadüf. Sizinki nerede.
  • B.oğlu Beyoğlu gibi olmuş, Bayramoğlu olarak düzeltiyorum......

Bu arada yaş olarak en büyüğünüz benim galiba
  • rakıya sohbete herzaman varım nazik teklifleriniz için teşekkürler arkadaşlar; ozaman bu işi sıraya koyalım bende herekeye rakı-balık olayına davet ediyorum sizleri ,hereke uzak olur derseniz tuzla ,oda olmazsa küçükyalı :)

bu arada karaburun demişken ben şu an mesleğimi yapamasamda aslen inşaat mühendisiyim. Mordoğan yatlimanı-barınağın az emeğim geçmedi. o bölgeler muhteşem yerler, yazın arabalara atlar inşallah 35 megane ın yanına uğrar balığa gideriz :)
  • İşte Grandscenic alanlar ile aramızda böyle bir iletişim oluyor neden derseniz;
    Bu aracı tercih edenler genelde evli barklı aile babası mesleğinde belirli noktaya gelmiş bir çok araç duruken klasik tüketici kalıbını kırmış bu aracı tercih etmiş ileri görüşlü değişime açık insanlar olduğunu düşünüyorum.Kısacası aynı frekanslardayız anlaşmamız ve kaynaşmamız çok büyük ihtimal bende bütün bunları düşünüp hiç görmediğim insanlara davet götürebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35megane

Benimde Karaburunda Tarişbank sitesinde yazlık olayı var.Ne tesadüf. Sizinki nerede.

Jandarmanın hemen yanı kuyucağa doğru jandarmadan sonrakı bina
  • Yaş kaç oystergrey?

Yaş olarak sen büyüksün boy olark huey kilo olarak ben107kg oldum sanırım bu aralar
  • Ortak noktalar çok, aynı zihniyeti temsil ediyoruz, bizi scenic e,dolayısı ile buraya yönlendiren değerler,hatta muhabbetin düzeyi herşeyi ifade ediyor :)

Bu arada kimse yaşını söylemek istemiyor ama tahmin ediyorum en ehtiyar benim :) 65 doğumluyum.
  • ben 78 doğumluyum sanırım en küçük benim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.