Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paspas konusu gene birinci gündem.
  • Arkadaşlar biz pahalı fiyattan alanlara bir önerim var, artık fiyat konusunu yeni alacaklara bırakalım olan oldu. Bizler araçla ilgili konulara odaklanalım.
    Aracı kullanan arkadaşlara bir sorum var; solda ekran aydınlatma ışık ayarının yanındaki antipatinaj düğmesine basınca bende herhangi bir ışık yanmıyor bu hepinizde böylemi? Daha önceki araçlarımda devreden çıktığını gösteren bir uyarı ışığı olurdu.
    Bir de dün telefon araçta sisteme bağlı iken aracı stop edip telefonu almadan araçtan ayrıldım 10m uzaklaşmama rağmen araç kilitlenmedi kumanda ile kilitledim, bazen kilitleme mekanızması çalışmayabiliyor bu konuda kontrolü elden bırakmamanızı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orto -- 16 Aralık 2009; 10:05:20 >
  • günaydınlar

camoka 73; yazdıklarına katılıyorum tabiki biz bu araba 60.000 tl olsun bizde kar ettik demek düşüncesinde değiliz , tam aksine uygun fiyatlarla satılsın ki kullanıcısı artsın aramıza yeni arkadaşlar katılsın düşüncesindeyiz. sonuçta lansmanı yeni yapılmış br aracın satış rakamlarının artması o marka ve modelin başarasını gösterecektir. tabi dediğiniz gibi burda ince bir çizgi var, satış yapmak için fiyat kırmak ne kadar doğru tartışılır bence hak ettiği fiyattan doğru satış stratejisi ve reklamasyon ile bu grafiği arttırmak daha doğru gibi geliyor. bizim bu araçları almamızdaki en büyük etken yurtdışı fiyatları oldu. yurtddışı fiyatlarının Türkiye fiyatlarından yüksek olması kararımızda büyük rol oynadı. neyse alınmış alınmıştır demek lazım :))

Bu arada bayiye gelen aracı alıyormusun ? vazgeçmiştin diye hatırlıoyrum mtv için.
  • Orto belki biliyorsundur ama ben yinede tekrar edeyim yanlızca antipatinaj değil aynı zamanda esp düğmesi o kapatırsan esp ve asr devre dışı kalıyor ve tft ekranda kısa süreliğine yazı belirip kapanıyor.Aracı kontaktan kapattığında iptal ettiğin esp ve asr tekrar devreye giriyor yeni kullanımda tekrara esp li ve asr li başlamış oluyorsun.
  • Teşekkürler Iamnotsuperman ben sürekli bir ışık beklediğimden sanırım çıkan yazı gözümden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orto -- 16 Aralık 2009; 10:26:42 >
  • Haklısın orto bu fiyat işi sıktı artık ama piyasayı takip etmekte yarar var diye düşünüyorum her ne kadar bizi üzsede :)

orto; asr düğmesi haraket halindeyken basarsan işik olarak değilde uyarı ekranında ikaz veriyor yanlış hatırlamıyorsam ASR on/off gibi yada enable /disable gibi bişeydi

eller serbest modunda bende bir kere cep telefonu ile kart aynı elimde üst üste iken kapatmadı . muhtmelen telefonun dalgaları etkiledi diye düşündüm. onun haricinde bir sorunla karşılaşmadım.
  • ıamnotsuperman ben yazana kadar yazmış bile cevabı en doğru şekilde :) su nickindeki "ıamnot" ibaresini kaldır istersen :))
  • Forumda okadar çok superman var ki ben onlara gönderme yapmak için kullanıyorum bu nicki.Aynı şekilde de hayatımda da aynı felsefeyi benimsemeye çalışıyorum çalışıyorum diyorum her zaman olmuyor.Özelikle benim meslekte herseyi bilme süper avukat olma imkanın yok hergun bir kanun değişiyor hergün mevzuat değişiyor uygulama değişiyor ama bu gerçeği unutanları ve herşeyi bildiğini sananları dışardan izlemekde ayrıca zevkli oluyor.Bir örnek vereyim size Cem Uzanın 3 avukatı ile bir toplantıya katıldık hepsi bütün dağları ben yarattım havasında toplantıda cem uzanda var yabancı bir şirket ile ortak olma şirket satınalma konusu görüşülüyor ve ben gerek giyim gerek tavır olarak sönük kalıyorum arada patlatacağım bir bomba var onun zamanını bekliyorum ilkin konuya giriş yapmak için bir soru sordum bu ihtimal olursa ne yapmayı düşünüyorsunuz diye ve bu arada cem uzan çok ama çok zeki ve bir çok avukattan çok hukuk bilen biri olarak uyandı durumu ve toplantıya ara verdi avukatları ile çekildi odasına döndüğünde tek başına katıldı toplantıya kendinin fark ettiği riski avukatlarının görememesine o kadar bozul muş ki hepsinin işine son vermiş toplantı bittikten sonraki herşeyi ben yarattım havasında olan avukatları görmek 100 bin tl kazanmaya bedeldi demem o ki mütevazi olup ummadık taş olmak keyiflidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 16 Aralık 2009; 11:11:19 >

• Araç benim için istedikleri fakat sonradan sorup sattıkları araç. Benim teslimat hala ocakbaşı :)
    Previllage full hiç görmedim bu yüzden görmek istedim.
  • Esp ve asr nin ekran görüntüsü ve devreye girnce nerde gözüktüğü ile ilgili foto Kadranın ortasındaki küçük yarım dairenin içindede esp devreye girince sarı ile turuncu arası bir renk ile uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 16 Aralık 2009; 19:27:58 >
  • gördüm gördüm en sonunda bir grand scenic gördüm :) otobanda ters istikamette çayırova civarında sol şeritten kapatmış gidiyodu sürati yüksekti baya, moka 34 GE plaka camları film yapmış , gündüz farları açık, muhteşem görünüyordu bakayım derken orta refüje giriyordum az daha...
  • herkese selamlar... 2 gündür işlerimin yoğunluğu nedeni ile hem burayı hem de aracımı ihmal ettim :) burada olamadığın zaman insan merak ediyor,acaba neyi tartışıyor diye :) bir bağımlılık durumumu söz konusu acaba? :)

Huey,imnotsupermen; fiyat konusuna takılmanıza hak veriyorm, ama olan olmuş bir kere,otomatik gelince almayacakmıyız? takas durumunda intikam almaya çalışabiliriz, illaki kopartılır bir şeyler.... şimdilik arabamızın keyfini sürelim, paralar nerelere gitmior ki,canımız sağolsun.....

Aramıza yeni katılanlara da hayırlı olsun,kazasız belasız kullansınlar diyorum. Acaba nufus kaç oldu? Mitoz bölünmeyle çoğalıyor görünüyor,bence reno tahmininden çok bu araçtan satacak, ileride kaç kişi olursak olalım, forumun bu bebek hali ile konuşmalarımızın tadı başka olacak.

Daha önceden de bahsettiğimiz gibi bu aracı kendine uygun görenler aynı düşüncelere sahip,hayattan beklentileri birbirine yakın kişiler bence.... bu da keyifi ve kaliteyi arttırıyor.

Bir fun clup kurulmuş gibi, buradan daha çok sular akar....

• Yağmurlu havalarda, ve otobanda giderken her daim farlarım açıktır,görmek değil görülmek daha önemli derim,sakın gülmeyin, bu zenonların bir ömürü var değilmi, bilmem kaç bin saat diye :) erkenden bitemi acaba,yakmasak mı :))))
  • Yanlış hatırlamoyorsam 10000 saat ömürleri var 10 bin saate biz 3. arabalarımızı almış oluruz yakalaım gitsin bence
  • Gunduz farlari yaniyorken arka ledlerin yanmamasi buyuk eksiklik bence Amac gormek degil gorunmekse arka ledler gunduz fari modunda neden yanmaz anlayamadim bu arada 9 gun aradan sonra , biraz once yagmurda biraz gezdim arabayla yok hocam verdigimiz parayi hakediyo bence ;) e5 -tem biraz zorladim kavsaklarda arabayi savurmak istedim beceremedim boynum yamuldu duz Yolda bastim biraz, yagisli hava gorus ve surus hakimiyeti mukemmel arabada tek olunca yaptim tabi bunlari yolcu varken yapmiyoruz:)
  • İşte aracın fot.
    Bana çok prestijli geldi. Toyota nın üstüne tam bir teknoloji harikası.

• Günaydın.......

yakalım o zaman her koşulda :) s.m.

Gündüz farları fonksiyonu bana anlamsız geliyor,ne işe yarayacağını çözemedim,
    ön tarafta yanan cılız ışığın ne faydası var? Bu nedenle o fonksiyonu kullanmıyorum bile, arka sileceği geri vitesteyken çalıştırmadığım gibi.

Evet, araç gerçekten keyifli,ıslak zeminde yinede dikkatli olalım huey....

Evet camoka Bizler kadar prestijli duruyor :)
  • Günaydın,
    Slogan bu olsun '' Sizin kadar prestijli'' :)
    İrlanda da yapılmış bir test sürüşühttp://cars.ie.msn.com/NewCars/Articles.aspx?articleid=1108
  • günaydınlar

gündüz farı cılız durmuyor bence . parklardan daha güçlü . normal farlar kadar olmasada amacına uygun bence ; oystergrey dediğniz gibi görmekten ziyade gösteriyor kendini :) ıslak zemin uyarınız için teşekkürler amacım aracın limitlerini öğrenmekti öğrendiğim kadarı yetti zaten:)

camoka 73 bu fotoları 3 ay önce koysaydın buraya eminin hiç birimiz bu hali ile bu aracın markasını bilemezdik :) koruyucu bantlar kapatmış her yerini :))
  • Arkadaslar aracınız hayırlı olsun. Gule gule kullanın. Servis, araclarınızı alırken, "motorini şu firmadan alacaksınız" gibi bir şart koşuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.