Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kızdım biraz önce ; bana yedek parçanın cevap mailini forwardlamış. stokta olmadığına dair. bende bir daha paspas la ilgili bişey sormayacağımı gelince haberdar etmesini "nazik" bir şekilde söyledim.

eninde sonunda alırız nasıl olsa , acelye luzum yok zaten bugun düşündüm 8 gündür arabama binmemişim :))
  • Alın size bir kolaylık daha Grandscenicte katladığınız koltuğu arabanızdan çıkarabilirsiniz böylelikle tamamen düz bir arka bölüm sahibi olabilirsiniz ister birini ister ikisini isterseniz hepsini çıkarmak size kalmış..

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f56362d2f1990d8d12181852589567ed500e9ed6808c94613ad28fd80949c5cb00c314caa3b0658218123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 14 Aralık 2009; 17:12:59 >
  • aha oldu sana panelvan :) ticari düşünenlere duyrulur. güzel özellik bence büyük hacmli, değerli ev eşyası (lcd tv vb. taşınabilir) kolaylıkla...
  • Yazın uzun yolculuklarda bir tanesini çıkar ser oraya bir yatak yada şişir bir şişme yatak yavrucuk uyusun annesi arkada ilgilensin iki yavrun varsa ikisini çıkar iki kişilik yatak annede sağ arkada otursun sağ ön koltukda yarısını öne katla annede ayklarını oraya uzatsın ohhhhh deyme keyfine
    Aarka koltuk çıktıktan sonra sürücü koltuğu ile bagaj kapağı arası mesafe tam 1.90 metre çocuk değil büyük adamda yatar uyur uzun yolculuklarda bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 14 Aralık 2009; 17:26:24 >
  • ıamnotsuperman süper bir reklam filmi olurdu yazdıklarından , Renault böyle bi reklam yapsa satışları katlar valla :)))
  • Burayı takip etseler renocular onlarda kapacak birşeyler ama nerde....Bu arada reklam filmi gece olacak bol yıldızlı temiz bir yaz akşamı cam tavandan yıldızlar seyredilecek hatta bir yıldız kayacak senaryo işine mi girsek huey :)
  • ofisten yatak linkini açamadadım,eve gidince bakacağım. sağ ön koltuk için sökme takma yatırma durumları var mı? kataloğundan boylu boyunca yerleştirilmiş bir yükleme fotoğrafı hatırlar gibiyim.....
  • Sağ ön koltuk sökülmüyor yanlızca sırt kısmı katlanıp oturma kısmının üstüne geliyor bizim hatun arka sağ geçip ön koltuğu bu şekilde katlıyor uzatıyor aykları valla kavga edesim geliyor al bizrazda sen kullan diye ama düz vites ben kullanamam diye kurtuluyor uyanık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 14 Aralık 2009; 17:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

3.viteste 160 yapmayan kadranda240 gormeyen 100 kmde 3.2 lt benzin yakmayanlarin paylasim platformu olarak gelecek vaat ediyoruz

Scenic almak için bir sebep daha
  • Yukarıdaki mesajfa verdiğim link açılmıyor ben size kolaylık olsun diye ktunnele girip hazırlamıştım ama olmadı aşağıdaki youtube linklerini ilk öncewww.ktunnel.com adresine girip sonra copy paste ile aşagıdaki linkleri yerleştirebilirsiniz.

1- Koltuk katlama

http://www.youtube.com/watch?v=_oFH_DG0iPg&feature=PlayList&p=9117E7A869CF98C2&playnext=1&playnext_from=PL&index=4

2- Koltuğu arabadan çıkarma

http://www.youtube.com/watch?v=VGBPLSyGbzA&feature=PlayList&p=9117E7A869CF98C2&playnext=1&playnext_from=PL&index=6

3-Koltuğu Geri yerleştirme

http://www.youtube.com/watch?v=jh5sT4NJ0_0&feature=PlayList&p=9117E7A869CF98C2&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

• Günaydın,

Benim mevcut arabadan sonra bu araba isviçre çakısı gibi Koltuk ları katla çıkar, çekmeceler vs. Bandrol sevdasına 1 ay beklemek bana koymaya başladı. İşin kötüsü arabayı alınca bütün forumu baştan okumak zorunda kalacağım şu neydi bu nasıldı diye.
    Dün bayii aradı sizin arabayı başkasına satabilirmiyiz nasıl olsa ocak ilk hafta alacaksın diye. Bende 'peki' dedim. İstediğim zaman alma imkanım da ortadan kalktı.
    Kartal - Gebze arasında yollarda deseniz bir tane bile yok. Bütün scenic sahibi arkadaşlara sahil yolunu kullanmasını öneriyorum.
  • Günaydın,

Her işte bir hayır vardır....... bandrol ücreti ne kadar tutuyor?
  • Günaydınlar

mtv ilk taksidi 314-tl tutuyor. bende yollarda hiç görmedim. bayramda ankaraya gittim geldim , her gün istanbul -gebze otoyoldan gidip geliyorum daha bitane GrandScenic göremedim. Sadece ıamnotsuperman in arabasını gördüm oda sözleştiğimiz için. :))
  • Nerde bu arabalar?
    Anladığım kadarıyla herkes bu böyle a buda oluyor bak bu nasıl derken kullanmaya fırsat mı olmuyor ne:)
    Hepinize kazasız zevkli seyirler.

Mevcut arabamı takasa vermeden kendim satacağım bu yüzden 2. bir MTV ödemeden iktisat yapayım istedim.
    Aslında neden böyle düşündüm bilmiyorum nasılsa ödediğimiz vergiler bize yol otopark alt yapı vb olarak geri dönmüyor mu. Bi cepten çıkıp öbürüne giriyor.
  • dönüyor dönüyor içimiz rahat ben kazandığım her 100 liranın 68 ni devlete veriyorum cebime bile girmeden geri kalan 32 lirasını harcarkende kdv ötv bilmemne diye kesiyor devlete çalışıyorum aslında
  • bütün scenic alanlara hayırlı olsun. bende önümüzdeki yıl içinde almayı düşünüyorum hayırlısıyla,arabayı gördüm ve çok hoşuma gitti.Bebekte olunca artık böyle geniş bir araba ihtiyacı oluyor,hele uzun yolda.Ben sağlık personeliyim,şuanda 2006 307 hdi kullanıyorum.Bizim sağlık grup başkanımızda 2008 honda civici vardı ve sattı,scenic aldı.bugün geliyor.K.maraş bayisiyle anlaşamadı,Adana kozan bayinden aldı,full(navigasyon,açılır tavan,xenon far,privilige paket)48.500tl anlaştılar.Maraşta 49000 TL fiyat verdi.
  • süper fiyat, yıl sonu yaklaştıkça satış kotasını dolduramayan bayiler bu tip extra indirimler yapabiliyor. olan bize oldu
  • Huey benim forumdaki misyonum bitmiştir dahada olsa gelmemmmmmmmmm........ Bu nasıl fiyatlar kendimi gerçekten çok kötü hisediyorum aralık ayında bir kampanya olacağını bilerek aldım ama kampanya ile bu kadar ucuz satılan bir arabanın daha da aşağıya indirmeyeceklerini düşünmüştüm bu ne ya bu ne ya 1 ayda 2500 tl fazla verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 16:35:57 >
  • bozma moralini hocam :) vardır bu iştede bir hayır. daha çok misyonun olacak bu forumda kurucu olarak .
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.