Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hueycim bu foruma yazan herkes bu sayfanın kurucusudur bilgilerini üşenmeden paylaşan herkes sayfanın sahibidir bilgi paylaşmak için cumartesi demeden tatil demeden sd kart peşinde koşan sana ne demeli ...... ayrıca nasıl bir hayır var bu işte cok canım sıkılıyor cok .Tezcanlıyımdır ben onun kurbanı oldum adam gibi bekleseydım 3 hafta daha ne vardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 16:55:43 >
  • böyle olacağını biliyordum aslında ama bu kadar çabuk ve 50 bin altı fiyatları beklemiyordum açıkçası. düşse düşse 50 olur bin lirada çok üzmez diyodum ama şu an -2500 sonrasında daha fazlasını duyarsak üzülecez biraz :( ne yapalım birkaç paspas bagaj havuzu çeki demiri ne biliim vs bişeyler isteyelim ozaman acımızı hafifletsinler biraz :))
  • Bende aynen senın gibi düşündüm kampanyayı duyunca 50 olur bizde 51 e aldık kullandığıma sayarım dedim neyse yapacak bir şey yok artık isteyelim çeki demiri bağaj havuzu aklımıza ne geliyorsa hakketten (şaka milletde bizi çingene sanacak)
    Bu arada almaya niyeti olanlar fiyatlara bakın aklınızı başanıza toplayın daha fazla beklemeyin derim ben.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 17:12:01 >
  • Neyse ben fiyat yazmayacaktım ama fiyatlar bu kadar düşünce bende aldığım fiyatı yazayım bu 2 milyar furyası yokken 49500 e almıştım 7 koltuklu yazmadım alanların morali bozulmasın diye 48500 alan arkadaş üstüne 1 ooo tl. koltuk farkı koyarsa aynı benim fiyata gelir. Ben 11. ayda almıştım. Ben aldıktan sonra 1 hafta sonra indirim olmuştu. Vergi düştüğü için bu kampanyayı kaçırmıştım.
  • sende mi brütüs yaktın bizi :) Cidden kısmet ısı bunlar yapacak bir şey yok herkes nasibini yer biz takılıyoruz ucuza almak isterdik tabi ama ne yapalım eğlence yapıp geciyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 17:25:11 >
  • Vergisi yatmıştı onu kastettim. Ancak ben alırken fiyat full donanımlı listede 54540 tı. Sonra 1ooo tl.zam yapıp 2ooo tl. indirim yaptılar.
  • Tamam butun gercekleri açıklıyoruz huey de bende 51 bine almadık bizde 44500 aldık dimi huey dimi (huey destek çık abicim kuyruğu dik tutalım) 44.500 dimi huey
  • 35 megane bundan sonra sana brütüs desek olur mu? Cidden nickin bu olsun tatlı bir takılma olsun aramızda
  • yok hocam aslında bana 43 düze bıraktılarda söylemiyom :)) üst yönetimde tanıdıklar var :)) şaka bi yana iyi fiyata alan arkadaşlar yanlış anlamasın bizimkisi latife biraz tabiki bizde ucuza almak isterdik ama nasıip değilmiş. en azından foruma katkısı olan takip eden arkadaşlar alsın ki bizde onların adına sevinelim
  • Sesli alarm işi nasıl oluyordu bir kez rastgele araba açıkken çaldı ama nasıl oldu anlamadım. Test ettinizmi acaba nası oluyor.
  • araç kilitli iken kaputu açınca çalıyor diye biliyorum ama sizdeki nasıl oldu tam olarak?
  • merhabalar grand scenic 3 kullanıcıları..
    Bende bugün sizlerin arasına katıldım bulut gri, 5 koltuk Privilege ( xenon far, açılır tavan, navigasyon) aracımı 10 gün içinde teslim alacağım. bu arada izmir deki satıcılarda araç neredeyse yok. Bu da araca olan ilginin arttığını gösteriyor bence.Geniş iç hacimi, donanım zenginliği, ESP + ASR diğer güvenlik unsurları ve iç mekan kalitesi ile beni oldukca cezbeden aracımın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..
    Bu arada bu forumu açan ve görüşlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: huey

yok hocam aslında bana 43 düze bıraktılarda söylemiyom :)) üst yönetimde tanıdıklar var :)) şaka bi yana iyi fiyata alan arkadaşlar yanlış anlamasın bizimkisi latife biraz tabiki bizde ucuza almak isterdik ama nasıip değilmiş. en azından foruma katkısı olan takip eden arkadaşlar alsın ki bizde onların adına sevinelim

her kelimesine katılıyorum ellerine sağlık huey.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 21:37:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayk003

merhabalar grand scenic 3 kullanıcıları..
    Bende bugün sizlerin arasına katıldım bulut gri, 5 koltuk Privilege ( xenon far, açılır tavan, navigasyon) aracımı 10 gün içinde teslim alacağım. bu arada izmir deki satıcılarda araç neredeyse yok. Bu da araca olan ilginin arttığını gösteriyor bence.Geniş iç hacimi, donanım zenginliği, ESP + ASR diğer güvenlik unsurları ve iç mekan kalitesi ile beni oldukca cezbeden aracımın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..
    Bu arada bu forumu açan ve görüşlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..

Hayırlı olsun şu kampanya bitsin bir nüfus sayımı yapalım.Eminim alan herkes cok mutlu kalacak çoğaldıkça mutlu oluyorum........
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35megane

Sesli alarm işi nasıl oluyordu bir kez rastgele araba açıkken çaldı ama nasıl oldu anlamadım. Test ettinizmi acaba nası oluyor.

Esasında klasik alarm mantığı aracı normal olarak kilitledikten sonra anahtarsız olarak açmaya kalkarsan ötmeye baslıyor sizin ekstradan birşey yapmanıza gerek yok ayrıca bu özellik kataloglarda bahsedilmeyen bir özellik.Tam emin değilim ama kaputun acılması ile kapıların acılması farklı bir alarm sesi olabilir ben kilitledikten sonra kapıyı zorladım yanlıslıkla bayağı gür bir alarm sesi verdi ama kaputu acınca daha dusuk bir ses sanki ama bu anlattıklarım net bilgi değil.alarm olduğu kesin ama nerde nasıl ses verdiği konusunda yanılıyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 15 Aralık 2009; 21:24:48 >
  • Arkadaşlar bu arada çok yazıyor olabilirim kusuruma bakmayın.İlk mesajımda dediğim gibi ben araç alırken hiç bilgi bulamamıştım bu yüzden bu başlıkta olabildiğince bilgi paylaşmaya çalışıyorum benim yaşadıklarımı başkaları yaşamasın istiyorum.
  • Aracı alali 45 gün oldu daha alarm varmi yokmu bilemiyoruz bak :) saticiya ısrarla sordum yok sadece kaput için bir uyarı var dedi. Daha önce yazmistim bir keresinde kapılar acikken dandik paspaslarimizi yerlestirirken araç hafif ileri geri sallandı ozamanda bir ikaz sesiyle stop whicle yazmıştı. Var bişeyler ama nerde nasıl ???
  • Günaydın Arkadaşlar,

Ben biraz geriden geliyorum kusura bakmayın. Hepimiz fiyat fayda hesabı yaparak bu arabayı tercih ettik.
    Tercih sebebimiz arabanın markası değildi. Ancak Marka ürününü yönetecek. Bunun en güzel örneğini Doğuş yapıyor.
    Lansmanı yapılan arabalar hiçbir zaman aşağıya bir trend izlemiyor. Bu yüzden alan memnun. Ön panelinden artık mide
    bulantısı geçirmeye başladığım arabalar 4 sene önce çıkış fiyatından daha yüksek fiyatlı üstelik kriz en uç noktadayken de bu böyleydi.

Sakın yanlış anlaşılmasın araba fiyatları düşsün hepimiz en güzel arabalara en uygun fiyatlarla binelim.
    Reklamı hiç yapılmamış ve son çeyrekte çıkmış bir arabanın sene sonunda kota sıkıntısı çekmesi bence iyi yönetilmediğini gösterir. Burada adeleti sağlayacak olan ithalatçı firmadır.
    Scenic yeni yüzüyle bu sayfalardaki kullanıcılar tarafından yer bulmuştur. 50.000 ve 100.000 kmleri gene bu sayfalarda görecektir. Kullanımda ortaya çıkan sıkıntıları ve memnuniyeti gene burada bulacaktır. Bu sebeple memnuniyet devam ettirilmelidir.

Kafanızı şişirmek için yazmadım benzerini renaulta da göndereceğim. Bunu kampanyadan uygun fiyata araç almış biri olarak yazıyorum. Tepkim emek veren bütün arkadaşlar içindir.

• Nokia N95 telefondaki müzikçalar bluetoothla araç müzik sistemine başarılı bir biçimde bağlanıyor ve oldukça iyi kalitede ses veriyor ama ekranda sadece audio track yazısı görülüyor, acaba müzik bilgilerini ekranda görmek için belli bir ayar varmı? Ayrıca telefon rehberi senkronizasyonunda birkaç kez sistem hatası vermesine rağmen sonunda rehberi hafızaya aldı ama nasıl bir protokol kullanıyor anlayamadım, kayıtların hepsi telefon hafızsında olmasına rağmen arada bazılarını gösteremiyor. Ayrıca N96 telefonda da hiç senkronize edemedim sürekli hata veriyor. Bu konuda başarılı olmuş arkadaşların yorumlarını beklyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.