Arkadaşlar fiyat konusunda arştırmadan almayın.Ben cumartesi kayseri gülpardan privilige(full+NAVİGASYON,CAM TAVAVAN,XENON FAR)49000TL fiyat aldım.daha önce biliyorsunuz bizim sağlık grup başkanımız;adana kozan bayiinden 48500TL'ye aldı.aynı şekilde Maraş bayiide 49000tl fiyat vermişti.
quote:
Orijinalden alıntı: abl3832
Arkadaşlar fiyat konusunda arştırmadan almayın.Ben cumartesi kayseri gülpardan privilige(full+NAVİGASYON,CAM TAVAVAN,XENON FAR)49000TL fiyat aldım.daha önce biliyorsunuz bizim sağlık grup başkanımız;adana kozan bayiinden 48500TL'ye aldı.aynı şekilde Maraş bayiide 49000tl fiyat vermişti.
Merhaba, bu fiyat 5 mi yoksa 7 koltuklu için mi acaba?
Arkadaşlar ben 7 koltukluyu 09-11-2009 tarihinde 49500 e aldım ona göre pazarlıkta asılın . Fulll. Üstüne birde 2000 Tl. indirim geldi onu kaçırdım. Ermat tan.
o zaman şu an bu arabayı 47500 e almamız lazım, ermat bayi mi?
İzmir Gaziemirde yetkili kişi Hande hanım
Aradım, en son 49900 dediler
5 kişilik 49000 tl mal oldu.paspas siparişi dahil.Anadolu da oturanlar birkaç bölgeyi arayın ve fiyat alın.Size muhakkak aldığınız fiyat sorulacaktır.Sizde aldığınız fiyatı söyleyin ve size daha uygun bir fiyat vereceklerdir.Benim aldığım bayi enişte olduğumdan olabilecek fiyatı verdi.Ancak bayilerin fiyat kırma hakkı firmaya bağlı(renault ta)Yoksa hiçbir firma kazançından ödün vermez.Mersinden aldığım fiyat 49750 adana merkez 50000 gaziantep 49900 maraş 49000.ben 49000 mtv trfik sigortası ilk yardım çantası trafik seti ve megane paspas dahil aldım scenic paspası dahil ettirdim ve fiyat 490008 (5kişlilik).Şunu belirteyim bayiye gidip fiyat almaktansa telefonla fiyat almak çok daha makul çünkü uygunsa bayiye direkt gidiyor ve araçı alıyorsunuz.Ve araç alımında en uygun dönem aralık.Hurda indirimini duyan var mı.Arkadaşın biri bundan bahsediyordu.(yeni yıldan sonra)Neyse bence artık fiyatı bırakalım arabayı konuşalım.Üç aşağı beş yukarı fiyatlar 49000 civarı alınabilir.
Carminat tomtom harita sürümünü güncelemek istedim ancak en güncel harita güvencesini kullanamıyorum.bende 29.1 mb lik TR haritası var ama en güncel harita 45,6 mb.BU sorunu yaşayan var mı.
Huey ellerindeki en güncel harita paralı olan 50 euro istiyorlar public kullanım için en günceli elimizdekiler para verirsen daha detaylısı geliyor aslında cok para değil ama ben emin olamadım detayları konusunda
Parali versiyonu deneyen varmi sormak lazim ? Ne gibi detay farklari var? Ortak alalim dersen Ben varim
Birşeye benziyorsa alalım ama gecen mesajlarımdakı sıkıntılarımı anlattım yoksa gectiğim sokağın adını öğrenmek için almayalım derim
Aklima ne geldi? Sacma gelebilir AMA parali varsiyonda belki muzik bilgilerini gosteriyordur? ;) ozaman aliriz hemen
cok dusuk bir ihtimal ama keske olsa alırız valla
düşük ihtimal olduğuna katılıyorum..
huey de haklı, gözümüzün önünde kocaman bir lcd var ve biz bunu sadece navigasyon için kullanabiliyoruz, olayı biraz daha geliştirip internet amacı ile bile kullanabilmeli,bu yöndeki çalışmalara katılıyorum. Gerçi söylesek de şu tomtom a, hiç olmazsa günlük trafik bilgilerini görebilsek ve de kameraları. İngiltere de bu servisler var.....
bizim araçlardaki carminat tomtomun modeli neydi arkadaşlar hatırınızdamı? kullanma kılavuzu evde kaldı hatırlayamadım model kodunu?
quote:
Orijinalden alıntı: huey
bizim araçlardaki carminat tomtomun modeli neydi arkadaşlar hatırınızdamı? kullanma kılavuzu evde kaldı hatırlayamadım model kodunu?
Tom tomun Navcore'u 8.42 gibi hatırlıyorum rota seçerken ekranda sağ alt köşede görülebiliyordu.
orto sanırım versiyonu o ; model olarak kullanma kılavuzunda yazıyordu sanki diye hatırlıyorum neyse akşam bakarım artık:) açıp tomtoma soracaktım bu modelde müzik bilgileri görünüyormu nasıl yapılır diye .
arabam com aracın testini yapmış meraklılarına duyurulur...:)
quote:
Orijinalden alıntı: naklov26
arabam com aracın testini yapmış meraklılarına duyurulur...:)