Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huey' e katılıyorum işlemler başlamadı yani ötv si yatmadıysa pazarlık yapın hatta iyi pazarlık yapın 49 a alanların olduğunu söyleyin
  • ötvsi yatmadı,onlar yatıracaklar,senet var 23000lik,banka kredisi onaylandı,burdan dönüş olmaz herhalde.
  • Kredinin onaylanmış olmasının bir önemi yok hatta geçerliliği bile yok aynı cep telefonu ile kredi onayı istemek gibi (reklamlarda varya).Kredinin hüküm doğurması için başvurunun yanında sözleşmeye imza atıp işlemleri başlatman lazım.Soyleyenecek şey basit 49 48 e alanlar varken benim bu fiyattan almam mumkun değil yazılı bir satış sözleşmeside yapılmamış ya banada adam aklllı bir fiyat verin yada ben bu işten vazgeçiyorum demek.Buradakı ıkıncı el aracınızı değerlendirecek olmanız pazarlık sansınızı azaltacaktır tabıııııı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Aralık 2009; 12:49:34 >
  • Bulut gri moka ya yaklaşıyor :) bugün iş için gebze ye gittim, gebze bayisinde 2 adet moka parıldıyordu, ilgilenenlere duyurulur.... scenic alırken sadece 2 seçenek var. ya zenon far+sunroof+navigasyon alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz :) bu üç özelliği ayrı ayrı seçme şansı yok, internet sayfası yanıltıyor insanları. navigasyonsuz modelde tft ekran tam ortada, bence navigasyonlu dashboard daha güzel duruyor 4000Tl fazla ya da az, başka seçenek yok maalesef,ileride olur belki.
  • Huey&g.s.man fiyat konusunu artık dert etmeyin lütfen, arabanızın keyfini çıkartın, böyle hayat daha güzel olacak....
  • Merhaba,

Yazılanları teker teker okudum, çok sempatik ve bilgilendirici bir ortam oluşturmuşsunuz. Ben de aracımı dün teslim aldım (Privilege+paket+7k+moka kahve) ayrıca boya koruma, yağmur itici ve koltuk koruma yaptırdım. Fiyatları görünce biraz moralim bozuldu ama aracı kullanınca bir arkadaşın dediği gibi tüm sıkıntılar uçuverdi.

Karar verme sürecinde okuduklarımın da etkili olduğunu da belirteyim.

PS: 85 kiloyum.

Sağlıcakla.
  • valla nediyeyim cumartesi belli olacak ben almaktan vazgectim dedim,onlar faturyı kestik yola koyduk,çıktı geliyor dediler.bu saatten sonra zor gibi ama 500-1000 arası indirm talep edeceğim.sözleşmede 7 kapı yazılıydı sonra bulamadık 5 verelim dediler.bakacaz artık anlaşmaya çalışcaz.teşekkürler göbekli desteğin için
  • oystergrey ; abi bende gebzedeyim buralara kadar gelmişsin bi alo deseydin en azından kahve ısmarlardım, fiyat konusunu aştık artık merak etmeyin. :) en azından yeni alacak arkadaşlara yol gösterelim istedim.

ftaski; aracınız hayırlı olsun yorumlarınızı ,katılımlarınızı bekleriz , siz nerden aldınız.? bu arada 100 kg atı Grand Scenic kullanıcısı olmaz sizlerinde +15 kg almanızı bekliyoruz :) (işin sakası)

ahmetsan hocam ; baskıya devam edin ne koparabilirseniz kar, bu arada trafik sigortasını dahil etmediyseniz onu ekletin bu fiyata. yada kasko yu onlara yaptırın. 1200-1500 arası tutuyor kasko. paspas bagaj havuzu vs de istenebilir nacizane aklıma gelenler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huey -- 24 Aralık 2009; 15:31:02 >
  • Huey;
    gerçektende niyetliydim uğramaya,areva daki görüşme uzayınca,bir de siemens e gitmek gerekince ıskalamak zorunda kaldım,ama söz bir gün mutlaka ,davetin için çok teşekkürler.

Fiyat konusun da dik durunuz,en kötü ihtimal ile başka bayiden alırsınız,huey doğru söylüyor.

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun ve hoş geldiniz diyorum!....
    ftaski, aile genişliyor.....
    s.man sayesin de :)

bugün bir tur atmam gerek kaç gündür binmiyorum......
  • yazımıda kolay olsun diye sizin için nick değiştirdim ama nickim şekilden şekile soktunuz ya
    göbekli olduk g.süpermen olduk süpermen olduk s.man olduk anlaşıldı siz kısaltacaksınız bu nicki bari GS diyin hem grand scenic ilk harfleri olsun hemde tuttuğum takım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Aralık 2009; 16:23:15 >
  • Bu arada aracıma cam filmi yaptıracağım için taktırmış olduğum ruzgarlıkları cıkarmam gerekecek yoksa film çizilecek isteyen arkadaş olursa ücretsiz vermek isterim.
  • G.S super oldu benimde takim cimbom ;)
  • canımsın benım demek bırazda bu yuzden kanım ısındı sana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Aralık 2009; 16:34:17 >
  • 2 haftaya yaklasıyor paspasları sorsak mı huey
  • Yok yok kısaltmadan ziyade açık hali daha iyi, ben almayayım :)

Yahu bu film olayı, zamanla çizilmiyor mu bunlar?
  • yok cizilmez de ruzgarlık camın arasına sıkıstırılan bir sistem( daha iyisi olabilirdi toyoada dısardan guzel bir sistem vardı) onun ıcın ıkısı bırlıkte olmayacak
  • Hımmm! Yaptırınca görmek isterim.
  • ya bu arada bızım yemek ısı var dı ya kardesımın yemın töreni için yarın bursaya gidme durumundan olmayacak.Sakın çamura yatıığımı düşünmeyin arzu ederseniz yeni yıldan önce salı yada çarşamba yapalım yada 2010 un baslarında sız ne zaman ıstersenız baslarında haftasonu yapalım olurmu
  • :) aman şimdiden hayırlı teskereler... yemeği her zaman yaparız, önemli olan gönüller bir olsun :) sizlerinde uygun olduğu bir gün ben hazırım!
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.