Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada ben bunları analamıyorum o kadar cok detay verebılırlerkı ama hep basma kalıp şeyler soylenıyor bu tv programlarında.programı yapan kısı bır ıkı gun onceden bılgılenmeye calıssa ne guzel olacak ama yok bırısı gelır abı bugun tanıtıp yaoacağın araba bu bak soyle ıkı ozelıgı var bunları soyle der adamda cıkar bunları soyler alsana program oldu bıttı.

Abıcım kolcak sıstemınden bahsetsene kolcak sıstemının tamamen ılerı kaydığı geri geldiğini devas bır hacmı olduğunu soylesene bu ısın patentı renoda bunu soylesene arkadakı masadan ekstra gozlerden bahsetsene cam tavanı bır acıp kapasana yok
    bugun ızleyeceğimiz aracında 4 tekerı var hattta dıreksıyonuda varmıs bakalım evet bundada vıtes kolu var demekten oteye gecemıyorlar buda komık oluyor....
  • Haklısın göbeklisüpermen; söyledikleri doğru ama yetersiz, aracın bir çok özelliğinden bahsetmedi bile saymakla bitmez, biz bunlardan daha işe yararız, bir de para alıyorlar bu işten. Örnekler mi? ördekler mi? belli değil,önce kemerlerini taksınlar
  • Paspasi yarin soralim bakalim gerci yilsonu baya yogunlar araba yetistiremiyoruz diyodu ;) cam filmini arabalari otomatik 130 bg olanla degistiriz diye bekletiyodm AMA o araclarin kisa vadede gelmesi zor sanirim onumuzdeki hafta Sonu programa alalim derim Ben . Yaptirmak isteyen olursa bostancida cam kapi sokmeden yapan biyer bulduk G.S ve Ben orda yaptiracaz

Oystergrey abi video yolladiniz sanirm iphonedan goremyiom birazdan pc den bakayim

G.S kardesinin toreni hayirli olsun hayirli teskereler simdiden . Ne zaman uygun olursa gideriz Sen baslangici yap ki bunu geleneksel hale getirelim "1. geleneksel grand scenic kullanicilari yemegi&bulusmasi" ;) devaminida bizler getiririz
  • Versonun dashboardunu gördünüzmü yolcu tarafının havalandırması müzik sisteminin yanında bir ızgara var ama sürücü tarafında yok simetri bozukluğu olmus ben olsam sırf bu yuzden almazdım koymayı unutmuslar gıbı gelırdı sogurdum arabadan.bahsetmıstım bır ara grande puntom vardı 8. ayında 8 bınde 8 bınlara zararla sattım garıp olacak ama satma sebeplerımden bırı sıleceklerı calıstırdınız bır kere sildi kapattınız sonra surucu tarafından bir damla tam camın ortasından asagı ınıyordu ne yaparsan yap temızledıgın sandığın camın ortasından koca bır damla su ınıyordu bende kıl oldum ve sattım tabı baska memnuniyetsızlıklerde vardı ama buda etkendı.

Donelım verso ıle kıyaslamaya versoya bınen sunucular o kdar etkılenmıslerkı verso hakkında bır sey soylemelerı gerekırken grand scenıc hakkında konusmaya devam edıyorlar dıkkatınızı cektımı cok etkılenmısler.Grand scenıcten sonra verso basıt kalmıs....
    Bunları gorunce doğru secım yapmıs olmanın mutluluğu sarıyor benı ıyıkı gs almısız akıllımıyız neyız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Aralık 2009; 20:59:19 >

• Yok ypalım tabı ama ınanın hesapya yoktu daha 15 gun oldu bu ne yemın torenı analamadımbızım zamanımızda yoktu boyle seyler yanı suprız oldu bugun ortaya cıktı kusuruma bakmayın sakında camura yattığımı dusunmeyın olur mu
  • Olurmu hic estafurullah . Oyle sey dusunmek bile ayip.
  • Beyler alın artık şu paspasınızı, scenicleri ıslattıktan sonra paspaslarıda ıslatalım,benim ki 1 haftada geldi.... Gerçi ayakkabım sürttükce gacur gucur sesler geliyor ama olsun,ıslak şemsiyeyi üzarine atıp 1 hafta bekletebiliyorum.

Huey, videoyu izleyince verso da neye imreneceğini biliyorum, scenicde alasını yapmışlar ama getirmemişler, videosunu izlemiş olabilirsin,renault küçük sitelerinde var diye hatırlıyorum.

göbeklisüpermen;aramızda çamur durumları olamaz buna herkes emin,için rahat olsun,hayırlısı ile gidip gelin,kardeşinin dağıtım yeri de iyi bir yer olur umarım, yapabileceğim bir şeyler olursa çekinmeden söyleyin. evet scenic etkilemiş oldukça,verso kullanırken bile scenic den bahsettiler,bizim bilmediğimiz bir şeyler söyleyemediler :)

Geleneksel yemek fikri süper,ancak gırtlak durumumuzdan senede 1 yetmeyebilir,geliştirebiliriz konsepti, 4.uykuluk partisi,7.rakı&balık festivali, çıtır tekir barbun ızgaraya karşı v.s....

huey, filmleri yaptırıverin ben de bakacağım, bunu da kutlayacağız mı?

• iyi secim yapmisiz gercekten tekrar izledim videoyu bizim gs bi baska yaw
  • gerçktende bizim GS miz farklı; çok araştırdım çok. Aracımı yılbaşından sonra teslim alacaktım ama herhalde gelir gelmez alacağım.
  • Ne demek abi islatiriz tabi, paspas,film, ilk 5000km ilk 10000 ...;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey
    Huey;http://www.youtube.com/watch?v=0YN5PAUj4hs&feature=related

Abi anladim.. sen calis getirt diyorsun su on parksensoru ve gerigorus camerasini ;)) valla Bari bunu halledelim ya
  • Arkadaşlar merhaba,
    11 sayfayı dikkatlice okuduktan sonra acayip iştahım kabardı. :)
    İzmir'de GS stok ve fiyat durumu nedir acaba? Bir de, Expression+Smart Pakt alan olmadımı hiç?

• Çalışmaya devam huey, hep birlikte.....

Bugün satın aldığım bayiden ellerinde sadece 1 tane moka olduğunu, başka yerden de bulunamayacağını söylediler bana...... Beklenecek biraz,jetta nın gelmesi 1 ayı geçmişti sanırım :)

big_planner; bildiğim kafarı ile arada 4000 Tl fark var, olanak varsa expression u unut derim!

isterseniz gs demeyin 4 tekerlek var bunda :))))) stepne dahil 5 oluyor :))))
  • Expression modelini ekim ayında izmir bornova mais te incelemiştim, bana biraz sönük gelmişti priv. yanında. İzmir Maislerde teşhirde araç yok yanılmıyorsam, Menemen Nazar Renault da 7 koltuk düz priv. vardı 10 gün kadar önce. Benim görüşüm imkanlarınızı zorlayıp ful modelini almanızda.
    2005 Model Megane 2 diesel Dinamik aracımı satarken de bunu yaşadım :) tam donanım bilinci toplumumuzda yerleşti bana kalırsa ve yine yetkili satıcıların, galerilerin görüşleri de bu tür araçların tam dolularının alınması yönünde...
  • Hayırlısı bakalım. Cumartesi bir fiyat alayım. Bakalım neler bulabilecez. 48binlere bulabilirsek ani bir karar da verebilirim :)
    Tabi kredi oranları da önemli, sonuçta borç ile alınacak.
  • Ah be abimm 6 tekerlekli olsaydi olurdu AMA dimi :)) kurtulamadik su 6 meselesinden yahu:((
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.