Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben denizbank dan kredi kullandım, sanırım reanault ile anlaşmaları var, oranı 0,86 ya da 0,82 diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk003

Expression modelini ekim ayında izmir bornova mais te incelemiştim, bana biraz sönük gelmişti priv. yanında. İzmir Maislerde teşhirde araç yok yanılmıyorsam, Menemen Nazar Renault da 7 koltuk düz priv. vardı 10 gün kadar önce. Benim görüşüm imkanlarınızı zorlayıp ful modelini almanızda.
    2005 Model Megane 2 diesel Dinamik aracımı satarken de bunu yaşadım :) tam donanım bilinci toplumumuzda yerleşti bana kalırsa ve yine yetkili satıcıların, galerilerin görüşleri de bu tür araçların tam dolularının alınması yönünde...

Doğru, mevcut aracım da Astra Elegance + IDSplus paket + Zenon paket. Yani şu andaki Astra serisi içinde nadir bulunan, en donanımlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey

ben denizbank dan kredi kullandım, sanırım reanault ile anlaşmaları var, oranı 0,86 ya da 0,82 diye hatırlıyorum.

Sormak ayıp olmayacaksa, o faizlerde ne kadar krediye ne kadar taksit ödeniyor?
  • Boş ver be huey; daha önemli konularımız var, şimdi gerçekten kafamı taktım ben, neden full olan araçları getirmezlerde kısır bir döngü içinde yaşatırlarki bizleri,sanırım satış kaygısı,ya da ne versek yerler durumu, uzak doğuya gittiğimde hayatımda görmediğim toyota modelleri gördüm ki ne den bunlar ülkemde yok dedim, halbuki Türk erkeği kendini ihmal eder arabasının bakımını kaçırmaz.
  • Neden ayıp olsun! :) 1 yıllık kullandım ben, ana paranın %6,56 sına gelmiş, yalnız 500TL dosya masrafı diye sapladılar(faizin neredeyse 1/3 ü),ayrıca 12 taksit için hesap işletim ücreti ayaklarında ay başına 4-5 TL gibi extradan öpüyorlar. Arada kredi kartı vermeye çalışıyorlar :) iyi ki hayat sigortası yapmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huey

quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey
    Huey;http://www.youtube.com/watch?v=0YN5PAUj4hs&feature=related

Abi anladim.. sen calis getirt diyorsun su on parksensoru ve gerigorus camerasini ;)) valla Bari bunu halledelim ya

huey kardeş kusura bakma bunu yazmak zorundayım sen paspasları ben bagaj havuzunu getirtemdim daha, bunu nasıl yapacağız

• Dogru valla ne diyim...;( , yok yok hallederiz malum yil sonu cogumuzun isleri yogun biraz rahatliym basliyacam operasyonlara
  • http://www.sahibinden.com/renault_bagaj_havuzu-50WQQaXQQ13172575WQQpXQQdisplayitem
    burdakı adam ile konustum ben yapacağız dedı kalıp alacaklardı yenı kasaya gore bugun yarın cıkar sanırım aslında bu sıteye bır kac scenıc kullanıcı mesaj atsa adam talep var dıye hemen cıkaracak bızde 300 tl bagaj havuzuna vermektense 70 tl ye sahıp olacağız
  • Bu arada bayilerin kar oranının ortalama %11 olduğunu öğrendim modelden modele değişiyor ama ortalaması buymus %5 pazarlık payı var geri kalan %6 yı cok sıkısmadıkca inmiyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Aralık 2009; 22:41:17 >
  • Atalım tabe, arz/talep ilişkisi....

Yıl sonu yoğunluk fena, evet yeni yılda herşey hepimiz için çok iyi olur umarım!...........
  • insallah 2009 u aratmasin.aldigim piyangolara buyuk ikramiye cikarsa ne yaparim diye dusune dusune uykuya geciyorum bu arala.En buyuk hayalim bir yelkenli almak ill isim bu olacak sonrada citcilil yaparim sanirim
  • Umarım hayaller gerçekleşir... şu Bizans ı terketmek insanın ömrünü uzatır sanırım.........
  • Selam Scenic sahipleri. ben sport tourer sahibiyim ve bizimde bi paylasım forumumuz var. fakat sizin kadar kalabalık degiliz simdilik. Sizin araclarınızla aynı motor kullanılıyor. bende ki de 105 bg. sizin tuketim degerleriniz nasıl arkadaslar? ben suan 350 km deyim. ortalamam 7.0 lt / 100 km. ortalama surat 35 km / saat. ayni motor farklı iki kasa tuketimlerinizi merak ettim.
    Hepinize keyifli saglikli surusler. gule gule kullanın araclarınızı.
  • Bu arada resmi web sitesinde donanım tablosunda kararan ayna özelliği yer almamış. Bilmiyorum, ben de kaçırmış olabilirim. Varmıdır bu özellik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Forumda okadar çok superman var ki ben onlara gönderme yapmak için kullanıyorum bu nicki.Aynı şekilde de hayatımda da aynı felsefeyi benimsemeye çalışıyorum çalışıyorum diyorum her zaman olmuyor.Özelikle benim meslekte herseyi bilme süper avukat olma imkanın yok hergun bir kanun değişiyor hergün mevzuat değişiyor uygulama değişiyor ama bu gerçeği unutanları ve herşeyi bildiğini sananları dışardan izlemekde ayrıca zevkli oluyor.Bir örnek vereyim size Cem Uzanın 3 avukatı ile bir toplantıya katıldık hepsi bütün dağları ben yarattım havasında toplantıda cem uzanda var yabancı bir şirket ile ortak olma şirket satınalma konusu görüşülüyor ve ben gerek giyim gerek tavır olarak sönük kalıyorum arada patlatacağım bir bomba var onun zamanını bekliyorum ilkin konuya giriş yapmak için bir soru sordum bu ihtimal olursa ne yapmayı düşünüyorsunuz diye ve bu arada cem uzan çok ama çok zeki ve bir çok avukattan çok hukuk bilen biri olarak uyandı durumu ve toplantıya ara verdi avukatları ile çekildi odasına döndüğünde tek başına katıldı toplantıya kendinin fark ettiği riski avukatlarının görememesine o kadar bozul muş ki hepsinin işine son vermiş toplantı bittikten sonraki herşeyi ben yarattım havasında olan avukatları görmek 100 bin tl kazanmaya bedeldi demem o ki mütevazi olup ummadık taş olmak keyiflidir....

Benim çalıştığım şirkete gel aynı olayları haftada en az 2 gün garanti ederim

bu arada aracınız hayırlı olsun,bir meslaktaşımızada bakıyoruz 7 kişilik ex veya pri donanım. ortalama fiyatlar ve bayiler konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: big_planner

Bu arada resmi web sitesinde donanım tablosunda kararan ayna özelliği yer almamış. Bilmiyorum, ben de kaçırmış olabilirim. Varmıdır bu özellik?

Vardır! oldukça başarılı üstelik, gün ışığında da çalışıyor.
  • Güzelmiş. Mevcut arabamda var, kaç senedir kullanıyorum, insan bir özelliğe alışınca geri adım atmak istemiyor. :)
    Peki Expression seviyesinde veya Smart Paket içinde varmı, yoksa Privilage versiyonda mı var sadece?
  • Grand Scenic 3 kullanıcıları; nerelerdesiniz, yorum göremedim dünden beri, benim aracım gelse de bende kavuşsam, yazacak konular açsam bol bol.
    Bu arada servisimde kopya cd ve mp3 lerin Grand Scenic 3 te açılmadığı şeklinde bilgi aktarıldı doğrumudur anlayamadım, sizlerin yorumlarında aksi bir haberle karşılaşmadım. Kuzenimin aldığı Skoda Superb kopya cd ve mp3 leri açmıyordu bu arada ondan dolayı merakım arttı. Herkese iyi akşamlar....
  • İyi akşamlar

Grand Scenic kullanıcıları haftasonu sebebiyle araçlarının keyfini çıkarıyorlar herhalde :) ben hariç :( çalışıyorum...!!

Benim aracımda kopya mp3 ve track cd çalıştı herhangi bir sorun olmadı. bu arada dün akşam sesli komut olayını rehbere tanıttım, harika bir olaymış. ses tanıma sağlıklı çalışıyor,araç kullanırken büyük rahatlık.

ayk003 ne zaman geliyor aracın tarih verdilermi? birda hangi bayiden almıştın?
  • Aracımın Pardon Grand Scenic 3 ümün Pazartesi veya salı günü için geleciğini söylediler; ben de MTV 1. taksitinin hemen geleceği düşüncesi ile yılbaşından sonra teslimini istedim :( Grand Scenic 3 ü İzmir Mais Çiğli şubeden çok sıkı pazarlıklar sonucunda aldım.....

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.