Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Huey; İspark! unutma! Söz sana bir mp3 cd yapılacak,beğenerek dinleyeceğine eminim :)

superman arkadaşım, Bursa ya selam!

Kaskomu aksigorta yaptılar bu kez,önceki allianz dı. 930 gibi bir rakam söylediler.Önceki aracımın 3-4 sene emin değilim hasarsızlığı vardı, bu indirimide kullanarak 685 gibi bir rakam oluştu. Benide keklediler galiba :)

Ahmetsan, ilk izlenimler önemli,paylaşırsan memnun olurum.
  • Abi bursa işini cuma günü hallettik dün akşamda tören için gelen aile bireylerini evlerine uğurladık evet arkadaşlar yeni alanlar bir gelsin bakalım memnunlar mı değiller mi yeni katılımlar ile kaç kişi olduk acaba?
  • Haydi hayırlısı......

Evet,nüfusu saymak gerek,çogalıyoruz..... evet ilk izlenimler ne olacak merak ediyorum....
  • Günaydın arkadaşlar.Tomtom ile ile ilgili kartta yüklü gelen harita eski versiyon 7 li.Ancak şuan da yeni versiyon var ve tomtom home ile en güncel harita güvencesini kullanarak en son sürümü yüklemeye çalıştım ancak en güncel haritayı kullanıyorsunuz diye bir uyarı çıkıyor.Harita ekle de ise son sürümü paralı olarak sunuyor 40 euro civarı.60 günlük güncelleme hakkımıza rağmen böyle olması?Bu sorunu yaşayan arkadaş var mı.
  • Bu her navigasyon sisteminde böyledir herkese standart haritayı yuklu yollarlar arada bu standart haritayı güncellerler ama daha detaylı kapsama alanı daha geniş harita her zaman paralıdır bu her markada böyledir standart haritanın en güncelini garanti ediyorlar ve su günlerde de bu harita en günceli demek tomtom her üç ayda bir standart haritasını günceller
  • ctesi tomtom güncellemesini yaptım, 8 li bir versiyon. ne değişti bilemiyorum :)

Araba üreticileri şu sıralar bir rekabet içerisindeler, sanırım bu yılı lider kapatma yarışındalar,belki de hedeflerini tutturmaya çalışıyorlar, bu nedenle bu dönem okazyon. Bundan sonra araba alırken bu dönemleri beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
  • Lutfen bu siteyi ziyaret edin.Eğer imkanınız varsa az çok demeden el uzatmaya bakın yada arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışırsanız sevinirim.

http://www.kalbimizsokaktaatiyor.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 28 Aralık 2009; 12:24:01 >
  • Sen çok iyi birisin göbeklisuperman! Elimden geleni yapıyorum, yapacağımda........
  • o sizin güzellliğiniz iyiliğiniz ostergrey İster insan ister hayvan olsun zor drumda olan herşey için üzülen yada düşünen herkes güzel insandır.Bu platformun amacı çok güzel bir barınak kurmaktı sezen aksu ve bir kaç sanatçı konser falan verdi ama ne yazıkki toplanan para o barınak için yetmedi o zaman dendiki eldeki parayla bari acil yardım hizmeti oluşturalım böyle bir şey ortaya çıktı inanın çok değerli insanlar topluluğu yardım edemeyecekseniz bile etrafınıza haber verin belki birisi yardım etmek ister....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 28 Aralık 2009; 18:08:43 >
  • link için teşekkürler süperman ,sayende haberim oldu böyle bir oluşumdan.

Eveet arkadaşlar forumumuz biraz ağırlaştı , yeni araç alan arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyoruz, süpermanim yoklama listesini bekliyoruz senden :) biraz haraket olsun bende gece çekilmiş bir dashboard resmi koyayım bari :)

Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • göbeklisüpermen; bu işin ilgilileri ile tanışmak isterim. (bu durum fena insan kendini frenleyemiyor, bu aralar biraz uzağım ama yine rahat duruyor sayılmam..)

huey,resmin güzel! navigasyonu güncelledin mi? ekran durumu eski gibi görünüyor. (ya da bana öyle geliyor) Resmi görmüşken aklıma geldi, ne zaman klimayı açsam sağ ve sol taraf derecelerini eşitlemem gerekiyor,sinir oluyorum buna bildiğiniz bir yöntemi var mı?
  • Yok abi guncel bildigm kadarıyla saat ve sıcaklık gösteriyor daha sonra degistimi bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oystergrey

göbeklisüpermen; bu işin ilgilileri ile tanışmak isterim. (bu durum fena insan kendini frenleyemiyor, bu aralar biraz uzağım ama yine rahat duruyor sayılmam..)

huey,resmin güzel! navigasyonu güncelledin mi? ekran durumu eski gibi görünüyor. (ya da bana öyle geliyor) Resmi görmüşken aklıma geldi, ne zaman klimayı açsam sağ ve sol taraf derecelerini eşitlemem gerekiyor,sinir oluyorum buna bildiğiniz bir yöntemi var mı?

Malesef yok bende bozuluyorum bir tuş ekleseler miş sürücü mono tuşu monoya basınca tüm klima tek bir klima gibi davransaymış çok güzel olacakmış puntoda vardı ayrıca puntoda surucu ve yolcu ayrı ayrı bölge seçimi yapıyordu yani sürücü yanlızca ayak ve cam tarafına hava üfletip yolcu ise ister kapatıyor yada isterse oda istediği bölgeyi çalıştırıyordu.Gerçi punto dışında pek göremedim ben bu özeliği sanırım mercedes ve bmw gibi üst sınıfta var bu özelikler.....

• Bu arada gs lerdeki otomatik el frenine o kadar alışmışım ki eşimin arabasını sabah park ettim ama el frenini çekmemişimdöndüğümde araba kaymış ve yolu kapatmış hem komik oldu hemde milletin yolunu kapattım bir ton özür dilemek zorunda kaldım allahtan hasar ve aksilik yok ama gs alışınca bazen zorlanıyorsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Aralık 2009; 11:10:05 >
  • son sayın şu şekildeydi:

1- ayk
    2- camoka73
    3- cellmo
    4- huey
    5- göbeklisüpermen
    6-orto
    7-oystergrey
    8- xsw
    9- 35 megane

yeni gelenleri bulup ekleyebiliriz ....
  • Arkadaşlar sunrofu açma düğmesi 4 kademeli çevir ve açılsın ancak o düğmenin ortasında basınca içe doğru gidiyor fonksiyonunu çözemedim ne olduğunu bilen var mı?
  • Bende bilmiyorum ama sanki bir yerde o düğmeyi çok kurcalamayın servis ayar yapmak için o şekilde işleme başlıyor falan denmişti ama emin değilim sallıyorum
  • sakın ha! megan da o düğme ile kızım oynamıştı, ve yağmurlu bir günde kapalı otopark aramak zorunda kalmıştım, çevirin,basmayın :)
  • kataloğunda manuel açıp kapama diyor diye hatırlıyorum. Sunroof arızalı olduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbeklisüpermen

Bende bilmiyorum ama sanki bir yerde o düğmeyi çok kurcalamayın servis ayar yapmak için o şekilde işleme başlıyor falan denmişti ama emin değilim sallıyorum

o düğme şu işe yarıyor diyelimki aracı kartından kilitledini kilit tuşuna 2 kez basarak açık olan camlar,sunroof ve aynalar kapanıyor.

Arabaya tekrar döndüğünüzde arabayı çalıştırınca o tuşa basarsanız sunroof en son bıraktığınız konumu geri alır.Yani karttan kilitlemeden önceki konumunu.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.