Şimdi Ara

Grand Scenic III Paylaşım Platformu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.362
Cevap
56
Favori
697.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda yaklaşık olak 5 yıl kullandıktan sonra çarşamba günü sattığım 2005 Megane 2 Dinamik dci aracım. 101.000 km boyunca bir kere tık demedi, satın alanın iyi günlerde mutlulukla huzurla kullanmasını diliyorum..

Grand Scenic III Paylaşım Platformu
  • Buda dış resmi

• Nihayet dün İzmir Ermattan aradılar ve ben de paspasımı aldım, gerçekten çok güzelmiş, tam yerine oturdu, sadece önlerde çekmeceler paspası kaldırmadan açılmıyor arkalarda sorun yok, yalnız halı paspasları özellikle arkada sürgülü orta konsol geri sürülemediğinden çıkarmak gerek. Önce halıları önde de çıkardım ama çekmeceler öyle de açılmayınca tekrar koydum.
  • Pardon

• Ok hatirladim araci gorunce;) beklemek zordur hele arac gozunuzun onundeyken . Hayirlisi olsun , aldiktan sonra sizin tespitler nasil olacak bakalim? Su Ana kadar yapilanlardan farkli olacakmi?;)
  • Hayırlı olsun şimdiden!

Huey;kolay gelsin sana da, ben de ctesileri çalışanlardanım :( seni anlıyorum.

Kopya cd ler hangi formatta olursa olsun çalışıyor. BU arada ispark tan kartımı aldım bugün, bir yıl boyunca 12 saat ücretsiz. Huey,gsman duyurulur ıskalamayın!
  • Radyoda kopya track cd lerde sorun yok yalnız yol biraz sarsıntılı olunca kesilmeler oluyor.
    Mp3 klasörlerini önce direk cd ye yazıp denedim okumadı, sonra Nero da mp3 cdsi oluştur
    ile yazdım ve okudu, ama engebeli yolda o da arada kesintili. Sanırım Fransa da yollar
    daha düzgün olduğundan cd çalardaki hafızaya alma (buffer) süresi bizim yollara göre kısa kalıyor.
    Ben daha çok Nokia N95 telefonla BT ile müzik dinlemeyi tercih edyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orto -- 26 Aralık 2009; 20:28:28 >
  • Oystergrey abi Ben sordum ispark olayini bitti dedi bayi siz nerden nasil aldiniz ? Malumat lutfen ;)) ispark mi bayimi muhattap?

Benim paspas hala tedarik gorunuyomus beklemeye devam:(( paspas olduk

orto hocam en sonunda bi n95 aldircan bana ;) sarj durumllari nasil? mp3 dinlerken cabuk biter gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huey

Oystergrey abi Ben sordum ispark olayini bitti dedi bayi siz nerden nasil aldiniz ? Malumat lutfen ;)) ispark mi bayimi muhattap?

orto hocam en sonunda bi n95 aldircan bana ;) sarj durumllari nasil? mp3 dinlerken cabuk biter gibi geliyor

Aziz dostum Huey; Bildigim kadarı ile 31 Aralık son gün, bayi ile mutlaka konuşmalısın,hakkın var diye düşünüyorum,ispark ın sayfasından plakanı ve ruhsat tarihini girerek kontrol et,belki baş vurmuşlardır. Benim de bagaj havuzum hala yok,merak etme paspasın bahara doğru elinde olur.
    mp3 cd si ben yaparım sana :)
  • belki aramızdan birilerinin işine yarar,

http://create.tomtom.com/manuals/create-your-own-content/
  • Oystergrey abi mp3 cd ni sabirsizlikla bekliyorum lakin zevkinize guveniyorum, paspas olayinin takipcisym, isparka bakicam yonlendirmeniz icin tesekkurler;)
  • arkadaşlar sonunda sıkı pazarlıktan sonra,(5 kişi full 51000den----> 500+cam pulu+kaskodan 300 pazartesi günü alıyoruz inşallah.
  • Ahmetsan ; hayirli olsun araciniz. Trafik sigortası dahil 50500 oldu + 300 kaskodan indirim .. Kasko fiyatı ne verdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huey -- 27 Aralık 2009; 11:23:24 >
  • 1100 dü 800 e yaptılar,eski aracımın satışını vermediğimden zeylini geçemedik, hep axa ya yaptırdığımdan kar almadıklarını söylediler.50500-300-campulu=50000 gibi oldu.
  • İyi olmuş ozaman ;)) e yarın sürüş izlenimlerinizi bekliyoruz , kaskoyu bende 1100 yaptirdm oyyzden sordum fiyati
  • quote:

Oystergrey abi Ben sordum ispark olayini bitti dedi bayi siz nerden nasil aldiniz ? Malumat lutfen ;)) ispark mi bayimi muhattap?

Bende isparkı kullanıyorum yol kenarındaki 2 saatlik yerlerde kullanamıyorsunuz ama giriş çıkışın olduğu yani bariyerli otoparklarda kullanıyorsunuz benim çok işime yarıyor önceden benim ordaki isparka aboneydim ayda 100 tl yılda 1200 tl veriyordum şimdi ise aynı otopark bana ücretsiz.Aracı aldığınız zaman bayiniz isparka sizin adınıza başvuruyor ama bayinin başvuru yapması lazım 1 hafta sonra kartınız çıkıyor ben kadıköydeki deniz otobüsü iskelesinin ordaki ispark merkezine gidip karıtmı aldım o kartı gösterince ispark bedava 1 yıl boyunca

• quote:

İyi olmuş ozaman ;)) e yarın sürüş izlenimlerinizi bekliyoruz , kaskoyu bende 1100 yaptirdm oyyzden sordum fiyati

Ben kaskomu anadolu sigortadan full olarak 900 tl ye yaptırdım hemde hasarsızlık olmadan aman bunada dikkat edin kaskodada kar payı çok yüksek demekki.....
    Ben bir kaç fiyat aldım kasko için aldığım en düşük fiyatı anadolu sigortaya söyledim inerseniz sizden yaptırırım diye aksamustune aradılar o fiyatı bizde verelım o zaman dediler.
  • Aman birde kaskonuz uygun fiyatlı olsun diye ray may kay gibi şirketlerden kesinlikle yaptırmayın 2 tane davam var sigorta şirketinin yattığı çamur yüzünden müvekkilerim adına açtığım çok şerefsizler.Adamın aracı pert olmuş parasını ödememek için bin derden su getiriyorlar parasını pert olarak satııkları hurdacı cıkmacı karısımı kişinin ödeyeceğini söyleyecek kadar şerefsizler sanki kaskomu çıkmacı yaptı aman dikkat
  • quote:

Sevgili Huey sürekli dinlersem 5-6 saatte bitiyor ama çakmak şarj aleti ile bu sorun aşılabilir.
  • Göbeklisupermen bende Anadolu sigortadan yaptim full ama bana sundukları diğer firmalarin kaskolari yüksekti bende tamam bu olsun dedim hiç pazarlık yapmadım karambole geldi ;(( tecrübeler hanesine yazdık bunuda ...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.