Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler online da oyun içi karakter kamera açısını ve araç sürüş kamera açısını sabit olarak en UZAK açıda kalması ayarı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinler5511

Beyler öncelikle merhaba daha dün 400.000 dolara ev aldım heist yeri tabikide var ama panoya gittiğimde Heists unlock at rank 12 diyor benim bildiğim rank oyunlarda rp ile dolan şey ve rankım 36 bi türlü anlamadım anlatırsanız sevinirim ve sokaktan araba çalıp satabiliyormuyuz?

Yardımcı olan yokmu ?

• quote:

Beyler öncelikle merhaba daha dün 400.000 dolara ev aldım heist yeri tabikide var ama panoya gittiğimde Heists unlock at rank 12 diyor benim bildiğim rank oyunlarda rp ile dolan şey ve rankım 36 bi türlü anlamadım anlatırsanız sevinirim ve sokaktan araba çalıp satabiliyormuyuz?

Heisti öyle başlatamazsın panoya gidip başlatmak için tüm heistlerini tamamlamış olman lazım

Evi aldıysan rankn da uygunsa bekliyceksin
    Lesterin aramasını bekliyceksin lester ararsa mutlaka aç yani teli
    Sırasıyla o verecek heistleri her heistten bir süre sonra sıradaki heisti vermek için arayacak

Araba çalıp satarsın ama arka arkaya izin vermiyor hergün girdiğinde bitane çalıp sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdfilmdepo_09 -- 3 Haziran 2015; 15:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Heisti öyle başlatamazsın panoya gidip başlatmak için tüm heistlerini tamamlamış olman lazım

Evi aldıysan rankn da uygunsa bekliyceksin
    Lesterin aramasını bekliyceksin lester ararsa mutlaka aç yani teli
    Sırasıyla o verecek heistleri her heistten bir süre sonra sıradaki heisti vermek için arayacak

Araba çalıp satarsın ama arka arkaya izin vermiyor hergün girdiğinde bitane çalıp sat

Teşekkürler Lester beni çağırdı ama gitmemiştim şu İngilizce beni bitiriyor

• Selam arkadaşlar.

Daha 15 dk önce ilk kez GTA online ye girdim PS3 den. modifiyeciye girip tracker taktım en son sonra kapamam gerekti yarın sabah yeniden bakacağım.

bu çete işleri falan nasıl oluyor arkadaş falan nasıl ekleniyor hiç bilmiyorum interneti yeni bağladım GTA online yeni girdim.
    Offline yi 3 kez bitirdim 2 senedir Free takılıyorum haritada .

eğer benimle oynayabilecek varsa buradan yazayım dedim PSN: incyy0

baya geniş bir düzeni var sanırım online nin. Heist falan gelmiş onlara gelebilirim mesela ama benim sorunum nasıl geleceğimi bilmiyor olmam oyun gittikçe öğretir sanırım sürekli biyerlere götürüryor kıyafet falan aldırdı
  • Beyler size bişey sorucam klanımla aynı bölgeye girmek istiyorum yani diğer oyuncular rahat durmuyo demek istediğim klanımla aynı sunucuya nasıl girerim ve bana sağlam bi klan Lazım heist görevlerinde yardımcı olacak acil cevaplarınızı bekliyorum

• GTATurk.com

Ill-Gotten Kazançları Güncellemesi: Part Bir GTA Online’da 10 Haziran Çarşamba gününden itibaren her platformda aktif olacak. Ayrıca Çarşamba günü bu güncelleme beğenimize sunulduğu zaman da sizi tekrardan bilgilendireceğiz.

12 Haziran ve 14 Haziran arasında gerçekleşip bonus RP, GTA Doları ve daha fazlasının verileceği Ill-Gotten Kazançları Social Club Etkinliği hakkında vereceğimiz bilgiler için bizi takip etmeyi bırakmayın.

Bu arada Rockstar’ın Twitch kanalında 10 Haziran saat 20:00’da gerçekleşip GTA V ve Max Payne 3’den konukların olacağı Ill-Gotten Kazançları canlı yayınını kaçırmamanızı öneriyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.
  • http://www.turunculevye.com/dosya-konulari/goster/gta-5-online-nin-son-dlc-si-hakkinda-bilinmeyen-9-detay şu yazıları bir okuyun.Güncelleme çok güzel olabilir.Hele silahlara işleme yapma olayı gelirse efsane olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

http://www.turunculevye.com/dosya-konulari/goster/gta-5-online-nin-son-dlc-si-hakkinda-bilinmeyen-9-detay şu yazıları bir okuyun.Güncelleme çok güzel olabilir.Hele silahlara işleme yapma olayı gelirse efsane olur.

Özellikler çok güzele benziyor fakat çoğunun ps3e geleceğini düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

http://www.turunculevye.com/dosya-konulari/goster/gta-5-online-nin-son-dlc-si-hakkinda-bilinmeyen-9-detay şu yazıları bir okuyun.Güncelleme çok güzel olabilir.Hele silahlara işleme yapma olayı gelirse efsane olur.

Özellikler çok güzele benziyor fakat çoğunun ps3e geleceğini düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

Animasyonlar gelmese de olur.Silahlara işleme olayı gelsin yeter.

• quote:

quote:

quote:

Animasyonlar gelir bence.Bu güncelleme ile oyunun oynanış süresi uzayacak.Belkide GTA 5 için son kapsamlı güncelleme olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

quote:

quote:

Animasyonlar gelir bence.Bu güncelleme ile oyunun oynanış süresi uzayacak.Belkide GTA 5 için son kapsamlı güncelleme olur.

Bunun Parti 2'si var.Yazın sonuna doğru gelecekmiş.O da belki kapsamlı olur.

• PS3'de GTA 5 online oynayan büyük çoğunluk var en çok sattığı platforma DLC içinde araçlar kıyafetler gelecek fakat hepsi gelmeyebilir dersen R* yıkarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

PS3'de GTA 5 online oynayan büyük çoğunluk var en çok sattığı platforma DLC içinde araçlar kıyafetler gelecek fakat hepsi gelmeyebilir dersen R* yıkarlar.

Bu yılın sonuna kadar gelen güncellemeler gelecek Ps3'e.Bu yıl sonuna kadar rahatız yani.Daha sonra güncelleme desteği kesilince GTA Online'ı bırakırım.En son yılbaşı güncellemesini alır,kar falan yağar.Sonra Ps3'de GTA Online devri benim için kapanır.(belki)

• Bu arada geçen yine Bad Sports oldum.İlk olduğumda 1 gün,ikinci olduğumda 3 gün ve şimdi üçüncü olduğumda 1 hafta ceza yedim.Cumartesi bitecek.Hiçbir etkinliğe giremiyorum gitsem tek yapabiliyorum.Cumartesi bitsinde rahatlayayım.

• quote:

Bu arada geçen yine Bad Sports oldum.İlk olduğumda 1 gün,ikinci olduğumda 3 gün ve şimdi üçüncü olduğumda 1 hafta ceza yedim.Cumartesi bitecek.Hiçbir etkinliğe giremiyorum gitsem tek yapabiliyorum.Cumartesi bitsinde rahatlayayım.

Tanıdık modder varsa sildir hocam siliyor badsportu modderlar

• Bu arada infamous second son ps4te gta6 da ps4 çıkarsa mecbur alcam

• Bazı uyanık sports görevlerde pegasus'dan savage yada hydra aracını çağırıyorsun senden önce binip çalıyor. O sırada PSN sign out yapsak bizim çalınan Pegasus aracını hala kullanırmı?
    Pegasusun savaş araçlarına Milyon gayme saymışım başkası iznim dışında niye kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

Bu arada infamous second son ps4te gta6 da ps4 çıkarsa mecbur alcam

Tanıdık modder yok.Cumartesi ye kadar dayanırım.GTA 6 Ps3 e gelmez.

• 
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.