Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1180. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merlin'in Kazanı > Haberler > Grand Theft Auto V

GTA V'in Gazinosu 10 Haziran'da açılıyor mu?
    Bir YouTuber'ın farkettiği detay heyecan yarattı
    Furkan Sakoğlu - 08.06.2015 17:00

GTA Online'a 10 Haziran Çarşamba günü gelecek olan Ill-Gotten Gains Part 1 DLC'si, birçok farklı silah, araç ve kıyafeti içerisinde bulunduracak.

Ama bunlar haricinde birçok GTA oyuncusunun beklentisi, GTA V'de bulunan gazinonun açılması. Rockstar Ill-Gotten Gains Part 1 ile gazinonun açılacağına dair bir duyuru yapmamış olsa da, YouTuber MrBossFTW'nin farketmiş olduğu bir detay heyecan yarattı. GTA V'deki gazinonun bulunduğu bölgenin hemen arkasında yer alan At Yarışı pisti, gerçekte de yine oyunda bulunan gazinonun hemen arkasında yer alıyor. İşin ilginç kısmı ise bu at yarışı pistinin 10 Haziran 1938'de açılmış olması. Buraya kadar hepsi birer tesadüf gibi gözükse de, Rockstar'ın şuana kadar GTA ile ilgili çıkardığı hemen hemen tüm içerikler Salı günü çıkmış, ama Ill-Gotten Gains DLC, Çarşamba günü çıkmış olacak.

Rockstar'ın böyle bir değişikliği yapma amacı, DLC çıkış tarihini, pistin gerçek açılış tarihine kaydırmak olabilir. Veya bunların hepsi birer tesadüf de olabilir. Ill-Gotten Gains DLC'sinin GTA'ya tam olarak neler getireceğini 10 Haziran Çarşamba günü görebileceğiz.

İnşallah gazino açılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen oyunu oynarken bu gazinoyu görmüştüm.Burası niye böyle,açık değil diye düşünmüştüm.Demek ki bu güncelleme ile ilgiliymiş.San Andreastaki gibi kumar oynama falan olsa keşke.Birde spor salonları gelirse çok güzel olur ama çok çok düşük ihtimal gelmesi.Playboy evini kullanabiliriz belki bu güncelleme ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 9 Haziran 2015; 12:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Geçen oyunu oynarken bu gazinoyu görmüştüm.Burası niye böyle,açık değil diye düşünmüştüm.Demek ki bu güncelleme ile ilgiliymiş.San Andreastaki gibi kumar oynama falan olsa keşke.Birde spor salonları gelirse çok güzel olur ama çok çok düşük ihtimal gelmesi.Playboy evini kullanabiliriz belki bu güncelleme ile.

Bide kumarhane soygunu yakışır ozaman hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Geçen oyunu oynarken bu gazinoyu görmüştüm.Burası niye böyle,açık değil diye düşünmüştüm.Demek ki bu güncelleme ile ilgiliymiş.San Andreastaki gibi kumar oynama falan olsa keşke.Birde spor salonları gelirse çok güzel olur ama çok çok düşük ihtimal gelmesi.Playboy evini kullanabiliriz belki bu güncelleme ile.

Kesinlikle.Bu eklentiye yakışır kumarhane soygunu.Mini oyunlar falan olsa para kazanıp kaybetsekte güzel olur.
  • quote:

Yarın herşeyi anlayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Çok iyi olur aslında.Ama çok düşük bir ihtimal.

• Beyler oyunun single inda kalabalik yerlerde fps düşüyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Beyler oyunun single inda kalabalik yerlerde fps düşüyor mu

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Evet.

Peki oynanmaya etki edecek kadar mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Evet.

Peki oynanmaya etki edecek kadar mi

Hayır.Single'da çok sorun olmuyor.Zaten çok araba olan yerlerde oluyor.Alışıyor insan.60 FPS oyun oynamaya alışkınsan senin için iyi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Selam arkadaşlar.

Daha 15 dk önce ilk kez GTA online ye girdim PS3 den. modifiyeciye girip tracker taktım en son sonra kapamam gerekti yarın sabah yeniden bakacağım.

bu çete işleri falan nasıl oluyor arkadaş falan nasıl ekleniyor hiç bilmiyorum interneti yeni bağladım GTA online yeni girdim.
    Offline yi 3 kez bitirdim 2 senedir Free takılıyorum haritada .

eğer benimle oynayabilecek varsa buradan yazayım dedim PSN: incyy0

baya geniş bir düzeni var sanırım online nin. Heist falan gelmiş onlara gelebilirim mesela ama benim sorunum nasıl geleceğimi bilmiyor olmam oyun gittikçe öğretir sanırım sürekli biyerlere götürüryor kıyafet falan aldırdı

Hocam merhaba,

yazdıklarınızı çözebildiniz mi ? Aynı durumdayım akşam eve geçer geçmez devam edeceğim baya keyifliymiş. Bir de sormak istediğim oyunun başında rastgele karakter seçmiştim onu değiştirme yada düzeltme şansım varmıdır ?
  • hocam Social Club ile giriş yaptığınızda çetelere falan o şekilde katılıyormuşuz. Bilgisayardan social Club a girerek bile katılabiliyoruz.

Heistlere falan katılma ise Telefondan oluyor. biri size davet atınca teleonun en ortasındaki jobs kısmına geliyor sizde X ile kabul ediyorsunuz ve göreve gidiyorsunuz. Aynı şey Deathmatch ve Race ler içinde geçerli.

karakter içinse oyun içerisinde Start a basınca online menusunda character ile ilgili ayarlar vardı oradan yapılabilir diye biliyorum.

Birlikte oynayabiliriz. Ben sabah 12:00-19:00 arası falan müsait oluyorum.
  • An itibari ile ufukta güncelleme gözükmedi hala bekliyoruz

• Kumarhane veya at yarışı gelirse singleplayer'a da gelir mi?
  • Sonunda güncelleme geldi.Gazino yok.Bir sürü yeni giysi geldi.Çok pahalılar.Güzel olanları var.Yeni gelen uçak,helikopter ve arabalar hepsi single'da var.Bir karakterin garajına gidin en altta 4 tanesi yeni gelen arabalar.Trevor'un havaalanında ise yeni gelen uçak ve helikopter var.Tek farkı altın kaplama olması.Yeni silah gayet güzel.Ama Online'da ve Heistte pek tercih edilesi değil.

Yeni gelen arabalar güzel.
    Pegassi Osiris: 1.950.000 dolar.Çok hızlı.Modifiyesi güzel.Çok çabuk hızlanıyor.Ben beğendim gerçekten.Kapısının açılma animasyonlu çok güzel.Tam ortadan ayrılıyor.

Benefactor Stirling GT: 975.000 dolar.Gayet hızlı.Tasarımı güzel ama modfiyede herşeyini takınca daha kötü oluyor.Modifiyesiz daha güzel.

Albany Vırgo: 195.000 dolar.Hızı yeterli.Modifiyesi güzel.Şahsen Online'da almam.

Enus Wındsor: 845.000 dolar.Tasarımı hoşuma gitmedi.Hızı yeterli.Modifiyesi en ilginç olan bence.Üzerine işleme yapılıyor.Şahsen ben bunu da almam.

Yeni giysiler çok güzel ama çok pahalı o kadar paraya değer mi bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 10 Haziran 2015; 19:03:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunce

• Güncellemeyi yükleyip arabaları hemen aldım. Kapıları yukari açılıyor güzel olmuş daha hiç birini süremeden resmini çektim
    Altın kaplama uçak gelmiş tam 10 milyon $ çok uçmuşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 10 Haziran 2015; 20:06:51 >
  • Ben yetersiz buldum güncellemeyi.Heistten sonra böyle oldu heralde.Kıyafetler çok pahalı.Keşke çeşit fazla olsaydı.Param olmadığından daha arabaları deneyemedim.Albany Virgo yu merak ediyorum biraz.Zentorno ve Adder varken 1.950.000 dolarlık arabaya gerek yok hız için alınacaksa.Altın kaplama uçak ve helikoptere de ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

• quote:

Ben yetersiz buldum güncellemeyi.Heistten sonra böyle oldu heralde.Kıyafetler çok pahalı.Keşke çeşit fazla olsaydı.Param olmadığından daha arabaları deneyemedim.Albany Virgo yu merak ediyorum biraz.Zentorno ve Adder varken 1.950.000 dolarlık arabaya gerek yok hız için alınacaksa.Altın kaplama uçak ve helikoptere de ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

Gelen güncelleme 174 mb doğrumudur?sizdede öylemi?
    Ben güncelledim girmeden çıktım ne varsa alıcam 190m neye yarıcak başka

• quote:

Ben yetersiz buldum güncellemeyi.Heistten sonra böyle oldu heralde.Kıyafetler çok pahalı.Keşke çeşit fazla olsaydı.Param olmadığından daha arabaları deneyemedim.Albany Virgo yu merak ediyorum biraz.Zentorno ve Adder varken 1.950.000 dolarlık arabaya gerek yok hız için alınacaksa.Altın kaplama uçak ve helikoptere de ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.

1.950 lik araç 500 binlik turismo hızında tamamen gösteriş için olmuş aslında güncellemenin tamamı gösteriş gibi. Virgo nun motor sesi güzel ama

• 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.