Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps store da cok uygun fiyatta suan da 75 lira
  • gta 5 ps3 için türkçe yama mevcutmu
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    ben geçen birini şikayet ettim. birkaç gün sonra cevap geldi.

We hope your experience with Rockstar exceeded your expectations and your issue was resolved quickly and effectively.

Remember that you are free to re-open your ticket at any time if you are still having problems and we can provide further assistance. Note that all feedback you provide below goes directly to Rockstar Games headquarters, so let us know what you really think of us!

burada nasıl şikayet edeceğin yazıyor.

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200704406-How-to-Report-Cheaters-in-Grand-Theft-Auto-Online
  • Gta5 i kardeslikle almak isteyen pm atabilir. Kredi kartim var 37 tl ye gelior kisi basi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanged kullanıcısına yanıt
    Ben yeni aldim ps storedan sendeki herhangi bendede olnayan oyun karsiligi yapabiliruz platform ps3.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcnn1987

Ben yeni aldim ps storedan sendeki herhangi bendede olnayan oyun karsiligi yapabiliruz platform ps3.

Takas edebilecegim bir oyun yok. Belli basli oyunlari oynuyorum. Ancak 37 tl ucretini verebilirim hocam.

• Arkadaslar snapmatic ta çektiğim fotograflar kayıt olmuyor nedeni ve çözümü nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcnn1987 -- 17 Haziran 2015; 11:24:38 >
  • Gorev gelmiyor.Michael ile yesil yerlere gittim 3-4 kisiyle ayri ayri gorusup araba alip bi yerlere sakladim.Sonrasinda gelen girev yok.Sadeve H2 gorevi var oda yan gorev ana gorev maalesef yok yardim bekliyorum.6 gundur bu haldeyim.Michale 4 kapi al saklan falan demeyin denedim olmuyor

• Online'da heist denen saçma sapan şeylerle zaman kaybetmeyin. Girin görevlere, oyunun zevkini çıkarın. Biraz fazla para kazanmak için sinir olmaya değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Haziran 2015; 18:56:43 >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Adversary Mode denilen Heistle beraber eklenen görevler zevkli.Geçen hafta 2 kat para ve puan veriyordu.4 roundda 50000$ kazanmıştım.Heistler arkadaş grubuyla oynanınca zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Adversary Mode denilen Heistle beraber eklenen görevler zevkli.Geçen hafta 2 kat para ve puan veriyordu.4 roundda 50000$ kazanmıştım.Heistler arkadaş grubuyla oynanınca zevkli oluyor.

Aynen.Dün yaptığımız gayet zevkliydi.O heisti 4-5 defa yaptım.İlk defa gunner(di galiba) oldum.Çok zevkliydi.Pilot da güzel kullanınca kolay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 17 Haziran 2015; 23:59:40 >
  • Danirm(di galiba) o adam çıkınca görev gitti.Ben bitince çıkıcaktım sahur için adam çıkınca çıktım.Restart şansı vermedi.Kusra bakma.

• Önemli değil. Sonradan wet work'e girerken failed dedi, free mode'a attı, gıcık olup kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Önemli değil. Sonradan wet work'e girerken failed dedi, free mode'a attı, gıcık olup kapattım.

Çok sinir bozuyor heist bu tip hatalar yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Önemli değil. Sonradan wet work'e girerken failed dedi, free mode'a attı, gıcık olup kapattım.

Çok sinir bozuyor heist bu tip hatalar yüzünden

Wet Work'de keyifli görev, ben Savage heli alıyorum, diğeri tekne ile kanyondan geçerken yolu temizliyorum
  • Birşey sormak istiyorum ps3 te oyunu kurmak için internet gereklimi pc de olduğu gibi

• heist oynayan varmı hala grup olarak ? random insanlarla heisti bitiriyoruz paraşütle atlarken ölüyorlar heist geldiğinden beri yatıyor oyun adam akıllı oynayacak grup lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 19 Haziran 2015; 17:27:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

heist oynayan varmı hala grup olarak ? random insanlarla heisti bitiriyoruz paraşütle atlarken ölüyorlar heist geldiğinden beri yatıyor oyun adam akıllı oynayacak grup lazım

Bizim burdaki grup bitireli çok oldu ama beni online görürsen invite atarsın hatasız kusursuz herşeyi ezbere bilen bir şekilde yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

heist oynayan varmı hala grup olarak ? random insanlarla heisti bitiriyoruz paraşütle atlarken ölüyorlar heist geldiğinden beri yatıyor oyun adam akıllı oynayacak grup lazım

Bizim burdaki grup bitireli çok oldu ama beni online görürsen invite atarsın hatasız kusursuz herşeyi ezbere bilen bir şekilde yardımcı olurum

hocam girelimde 2 kişi de yetmiyorki 4 olmamız lazım dediğim gibi illaki 1 kişi yabancıda olsa bozuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

hocam girelimde 2 kişi de yetmiyorki 4 olmamız lazım dediğim gibi illaki 1 kişi yabancıda olsa bozuyor.

Benide ekle.Çoğu zaman oyunda oluyorum bu sıralar.

• 
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.