Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her serverde hileci var yahu.Öncden nadirdi.Simdi sürekli var.

Bir tanesi var.Silahlarımı soydu ve kafama birşey geçirdi.

Hydra ile dalayım dedim başka birine.Yanındaki öldü.Hacker olan beni denize attı hydra da denizde.Sonra pasife aldım.Gittim çıktım pasifden yumrukladım elektrik verdi namussuz.

Bir tanesi adam çıktı.İnsurgantle eğlendik çarpısmaca oynadık falan.Bir arkaradaşı insurgentli ve bende insurgentli hacker kurumali onu arada kaynattık.

Birisi denizin ortasına attı yine ve tek kurşunla tabanca ile öldürdü.
    Yazıklar olsun.
    Bunların hepsi 5-6 gün içinde oldu.
    Birisini videoya kaydettimhttp://m.youtube.com/watch?v=Q02Z6ygdzyU

Video da attığımın hackerin yanındakini cok fena benzettim.Sehre indiler.Hacker onu hydrasına goturdu.Sonra hacker evine gitti.Adam patlattı beni.Zaten 200 level ama ezik çıktı.Pat küt intikam aldım.

Bu sefer hile değil.Adamın biri gang atak yapıyordu.Ben yardım ettim.Peşime takıldı.Hydrama gotursdum onu.Tam hydranın arkasına 2 tane sticky bomb koydum.Havalandı.Sniperle izlerken onu havada booommladım onu.Efsaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 21 Haziran 2015; 9:11:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu zirhli arabayi hile yapanlar kullanabiliyor. Normal olarak nasil aliyor o arabayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler adam gibi heist yapmak isteyen eklesin. Mikrofon var heist sırasında rahat olur konuşmak. Psn: theplayingdead

• quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Beyler adam gibi heist yapmak isteyen eklesin. Mikrofon var heist sırasında rahat olur konuşmak. Psn: theplayingdead

Ekledim hocam syrianaa ismim heist yapalim

• elinde kanitda var, rocstara sikayet etsene.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

elinde kanitda var, rocstara sikayet etsene.

Uğraşamam.Nereden nasıl ederim hiç bilmiyorum zaten.

• pc basinda olsaydim tekrar anlatirdim nasil yapacagjini. 1 2 sayfa geriye git nasil yapacagini anlatmisim.

• quote:

ben geçen birini şikayet ettim. birkaç gün sonra cevap geldi.

We hope your experience with Rockstar exceeded your expectations and your issue was resolved quickly and effectively.

Remember that you are free to re-open your ticket at any time if you are still having problems and we can provide further assistance. Note that all feedback you provide below goes directly to Rockstar Games headquarters, so let us know what you really think of us!

burada nasıl şikayet edeceğin yazıyor.

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200704406-How-to-Report-Cheaters-in-Grand-Theft-Auto-Online

@Giresunlufuk

• Beyler bende gta5 ps3 alıcam psn:bahadir4554 ekleyin

• quote:

quote:

ben geçen birini şikayet ettim. birkaç gün sonra cevap geldi.

We hope your experience with Rockstar exceeded your expectations and your issue was resolved quickly and effectively.

Remember that you are free to re-open your ticket at any time if you are still having problems and we can provide further assistance. Note that all feedback you provide below goes directly to Rockstar Games headquarters, so let us know what you really think of us!

burada nasıl şikayet edeceğin yazıyor.

https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200704406-How-to-Report-Cheaters-in-Grand-Theft-Auto-Online

@Giresunlufuk

Eyvallah.

• Bu Hafta akşam 11den sonra full online olucam arkadaşlar heist dm race ne isterseniz gelirim
    Önceliğim heistini tamamlayamamış arkadaşlara destek tabiki
    Mic var psn imzamda

• Beyler ben yarın alacam oyunu hep almak istiyodum yeni nasip oldu bende online olmak isterim yardımcı olucak var mı ? Psn:bahadir4554

• gta 5 ps3 te online olarak oyuncu sıkıntısı var mı

• Son 3-4 gündür online a girerken "Your game save data could not be loaded from Rockstar servers at this time.Please try again later." hatası almaya başladım ve Online a girmiyor.Bazen modeme reset atıyorum giriyor.Bazen reset atmak işe yaramıyor.1.5 yıldır oynuyorum ilk kez böyle hata alıyorum.Önceleri farklı hatalar alıyordum ama giriyordu birkaç denemeden sonra.Bunda hiçbirşey işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 22 Haziran 2015; 19:08:16 >
  • 25 dakikada onlinea giremiyor, oruç oruç adama küfür ettiriyorlar.
  • Hocam ben yeni başladım beraber oynayalımmı

• arkadaşlar ekleyin online oynarız mikrofon var rahatca oynarız psn: syrianaa
  • Sende ekle psn:bahadir4554

• GTA V PS3 Crew Tek Sancak Islam TR Herkes katılabilir. Tek kuralımız, herkesin birbirine saygılı olmasıdır.
  • JumongK kullanıcısına yanıt
    Nasıl katılıcam yardımcı olur musunuz nereden ?

• 
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.