Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mod listesi ps3 için oluyormuş bununla neler yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SquaR kullanıcısına yanıt
    Mod listesi ayrı birşey.Online için oynanış modları yapılıyor ama bunlar oyunun kendisinden yapılıyor.Yoksa araba modu vs. ekleme PS te yok.
    Mod listesi dediğin şeyle deathmatch,lts,yarış gibi haritaları oluşturuyorsun.
  • Bahsettiğimiz şey farklı galiba youtubeda görmüştüm yandan panel çıkıyor isteği yere felan ışınlanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquaR -- 25 Nisan 2016; 20:03:53 >
  • SquaR kullanıcısına yanıt
    Sen tam anlatamadığından anlamadım bende.Anladığım kadar anlattım.
    Youtube ta gördüklerini modderlar yapıyor.PS3 ü kırdırman gerekli oyunda modder olmak istiyorsan.

• Arkadaşlar Online oynayan var mı Heistlerde birbirimize yardımcı oluruz, ekleyelim
  • Şu sıralar arada girip oynuyorum, oynayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heist yapmadan milyoner olmanin bir yolu yok mu ? Butun arabailirimi sattim 850.000 dolarim var ofis acmak icin 1 milyon gerekiyor. 150bin kolay kazanilmiyor ne yapmam lazim

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Modder bulup para vermesini isteyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Heist yapmadan milyoner olmanin bir yolu yok mu ? Butun arabailirimi sattim 850.000 dolarim var ofis acmak icin 1 milyon gerekiyor. 150bin kolay kazanilmiyor ne yapmam lazim

150 bin gayet kolay kazanmak.
    Mission yapın.

• Hocam merhaba... Biz de şöyle bi sıkıntı var... 5 kişiyiz.. 1 arkadaş CEO oldu şirketi kurdu.. Görevi aldı..
    Ama ekipteki diğer 4 kişi görevi göremiyo... CEO 'nun ortağı olabiliyomuş ama biz olamadık...
    Görevi alan dışında kimse görevi görmüyo.. Ne yapmamız lazım acaba ???
  • PSN: Rahman10

Ekle hocam müsait olduğunda oynarız ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _robisso

Hocam merhaba... Biz de şöyle bi sıkıntı var... 5 kişiyiz.. 1 arkadaş CEO oldu şirketi kurdu.. Görevi aldı..
    Ama ekipteki diğer 4 kişi görevi göremiyo... CEO 'nun ortağı olabiliyomuş ama biz olamadık...
    Görevi alan dışında kimse görevi görmüyo.. Ne yapmamız lazım acaba ???

Hocam ceo falan varmis bu nedir ? 1-2 ay girmedim oyuna neler degismis kisaca bahseder misin ? :) Bu arada oyunda kulaklik yani mic olan eklesin.Bende de kulaklik var :) .Kulakligi olmayan kisilerle oynamak cok sıkıcı bir durum :) Psn : HAMIkisi

• şu onlineyi bi ben mi anlamadım acaba dükkan soymaktan ve quik job tan başka birşey yapamıyorum offline gibi görevler gelmiyomu acabara rank 8 bu arada
  • Psn : bahadir4554 ekleyinü

• Arkadaşlar 11 Levelım daha önceden PCde oynayıp PCde fps yüzünden oynayamamıştım şimdi tekrar başladım PS4de beraber oynamak isteynler heist yapmak isteyenler varsa bana belli bir seviyeye kadar yardımcı olurlarsa beraber oynayabiliriz.PM atarsanız ekleyebiliriz birbirimizi teşekkürler iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StayHigggh

Arkadaşlar 11 Levelım daha önceden PCde oynayıp PCde fps yüzünden oynayamamıştım şimdi tekrar başladım PS4de beraber oynamak isteynler heist yapmak isteyenler varsa bana belli bir seviyeye kadar yardımcı olurlarsa beraber oynayabiliriz.PM atarsanız ekleyebiliriz birbirimizi teşekkürler iyi forumlar..

Ps3 ana konu yazıyor. Gelmiş Ps4 diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 22 Haziran 2016; 2:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: StayHigggh

Arkadaşlar 11 Levelım daha önceden PCde oynayıp PCde fps yüzünden oynayamamıştım şimdi tekrar başladım PS4de beraber oynamak isteynler heist yapmak isteyenler varsa bana belli bir seviyeye kadar yardımcı olurlarsa beraber oynayabiliriz.PM atarsanız ekleyebiliriz birbirimizi teşekkürler iyi forumlar..

Ps3 ana konu yazıyor. Gelmiş Ps4 diyorsun.

Hocam ya şimdi farkettim dalgınlığıma gelmiş.
  • 12 gb ps3'ümde gta 5'in senaryo modunu bitirdim.fakat hafızası yetmediği için bir türlü online oynamak nasip olmadı.Şimdi online için harddisk almayı düşünüyorum ps3'e.Halen online modu aktifmidir ? Serverlar ne zamana kadar açık kalır acaba ? bir yerde gta5'in ps3 versiyonu için destek kesilecek diye okumuştum, bunun doğruluk payı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyrongt

12 gb ps3'ümde gta 5'in senaryo modunu bitirdim.fakat hafızası yetmediği için bir türlü online oynamak nasip olmadı.Şimdi online için harddisk almayı düşünüyorum ps3'e.Halen online modu aktifmidir ? Serverlar ne zamana kadar açık kalır acaba ? bir yerde gta5'in ps3 versiyonu için destek kesilecek diye okumuştum, bunun doğruluk payı var mıdır ?

Aktif. 2008 yılında çıkan GTA 4'ün bile sunucuları hala açık. Destek kesilmesi sunucuların kapatılması anlamına gelmiyor. Sadece PS4 ve PC için çıkan büyük içerikler PS3 sürümüne gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 e gta 5 alinirmi hala zevklimi?acil yardim.oyunu ps3 te 2013 te bitirdim ama sahteydi makina kirikti knline oyniyamadim hic.

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.