Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gta 5 ı bitirdim birkaç yaa görev kaldı yaklaşık 179 milyon dolar para yaptım tinkle borsa olayinida değerlendircem fakat oyunda sıkılıyorum ne yapacağım hakkında birkaç öneri? (Ps4 den oynuyorum mod onermeyin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1Gamer -- 9 Temmuz 2016; 11:07:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o1Gamer

Ben gta 5 ı bitirdim birkaç yaa görev kaldı yaklaşık 179 milyon dolar para yaptım tinkle borsa olayinida değerlendircem fakat oyunda sıkılıyorum ne yapacağım hakkında birkaç öneri? (Ps4 den oynuyorum mod onermeyin )

Online girin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benim diskte tuhaf bir kırık var?tam ortasında Oyun takır takır çalışıyor da ileride satmak sıkıntı olmaz umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: o1Gamer

Ben gta 5 ı bitirdim birkaç yaa görev kaldı yaklaşık 179 milyon dolar para yaptım tinkle borsa olayinida değerlendircem fakat oyunda sıkılıyorum ne yapacağım hakkında birkaç öneri? (Ps4 den oynuyorum mod onermeyin )

Online girin.

Online izle biraz denedim fakat gta 5 online benim için güzel değil fakat yinede sağol Araba parçalayamak iyi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Heist yapmadan milyoner olmanin bir yolu yok mu ? Butun arabailirimi sattim 850.000 dolarim var ofis acmak icin 1 milyon gerekiyor. 150bin kolay kazanilmiyor ne yapmam lazim

Hocam office vs var ya bunlar ps3 de var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Beyler benim diskte tuhaf bir kırık var?tam ortasında Oyun takır takır çalışıyor da ileride satmak sıkıntı olmaz umarım

Olabir

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Beyler benim diskte tuhaf bir kırık var?tam ortasında Oyun takır takır çalışıyor da ileride satmak sıkıntı olmaz umarım

Oynamada fazla sıkıntı etmez eğer oraya ellemezsen (büyürse) fakat satmada sıkıntı yaşarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tycoon.emperor

Ps3 e gta 5 alinirmi hala zevklimi?acil yardim.oyunu ps3 te 2013 te bitirdim ama sahteydi makina kirikti knline oyniyamadim hic.

Zevkli fakat görevleri iyi değerlendirerek yapman lazım yoksa apara az oluyor çoğu şeyi alamıyorsun ve çoğu zevkli iside yapamiyorsunuz.

• Maalesef yok. Ps3'e güncelleme desteği kesileli uzun zaman oldu.

• Arkadaslar merhaba ps3 de oynuyorum biyerde takildim kaldim trevorun annesi oluyor ve frankline geciyor 3 karakterdede hicbir gorev yok burayi nasil gecicem ?

• Görev icin ekleyebilirsiniz, hydra icin paraya ihtiyacim var :D nick: tayfunberk

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Görev icin ekleyebilirsiniz, hydra icin paraya ihtiyacim var :D nick: tayfunberk

Bende baya para var heistlerde para almafan katilirim.Kulaklik var mi ? Psn : hamikisi

• beyler, oyunu 1 günlük kiralık olarak bulabileceğim bir yer var mı? oyunun ilk görevini yapıp ps3'de online bir karakter yaratıp onu ps4 e aktarmam gerekiyor. ps3 den karakter transfer edenlere özel 2-3 araç veriliyor, onları almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 15 Temmuz 2016; 17:02:08 >
  • Online da ilginç yerler var mi keşfetmek için gizli mağaraya fln gittim onun harici

• prison brea görevnin sonunda uçak sürerken polisten kurtulamıyorum. İki kere yaptım ikisinde de bug oldu. 10-20 dk sürdüm en az ama kurtulamadım. Bende mi sorun var? Yıldızlar bir kere bile kaybolmadı.
  • pixelboy kullanıcısına yanıt
    Hocam mikrofonun varmı

• Online için ekleyebilirsiniz
    Psn:wertyu_678

• quote:

Orijinalden alıntı: swordfish1627

Online için ekleyebilirsiniz
    Psn:wertyu_678

Hocam server durumları nasıl?

• Anlamadım ne dediginizi benim grubum fln yok heist olursa invite atmak için demiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: swordfish1627

Anlamadım ne dediginizi benim grubum fln yok heist olursa invite atmak için demiştim

Yani oyunu oynayan var mı yoksa 3 5 kişi mi kaldı manasında sormuştum.

• 
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.