Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (1205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engnavci

online da sorun mu var arkadaşlar giriş yapamıyorum

Bende giremiyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık temizliyorlar diyorlar ama bakalım
  • hala oynuyan varsa pazartesileri 2 kişiyiz heiste 2 kişi daha lazım serilik açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

hala oynuyan varsa pazartesileri 2 kişiyiz heiste 2 kişi daha lazım serilik açısından

Al hocam beni de nerden konusuyosunuz birde yas ?

• ben 22 digeri gitar hocam 29 skype tan bende headset var ama hocam da yok ondan skype tayız sizin yaş kaçtı
  • Arkadaslar su an ps store da gta v+buyuk beyaz kopekbaligi para karti 74 tl diyor yaz indiriminde. Bunu alsam gta v almis oluyor muyum yoksa sadece oyun ici para mi satiyolar? 130 dan 74 e dusmus

• SS27 kullanıcısına yanıt
    18 hocam isterseniz gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Arkadaslar su an ps store da gta v+buyuk beyaz kopekbaligi para karti 74 tl diyor yaz indiriminde. Bunu alsam gta v almis oluyor muyum yoksa sadece oyun ici para mi satiyolar? 130 dan 74 e dusmus

Kutulu daha ucuz bulursun ama para kismini bilemem tabi ki.Parali olunca daha iyi egleniyorsun bunu unutma :)

• ekledim kardeşim fakat diger arkadaş sadece pazartesi ve çarşambaları oluyor diger günler işte oluyor
  • Anakhrapat A kullanıcısına yanıt
    hocam hem oyunu hemde online da bi miktar parayla başlıyorsun kaçırma al derim kutulu daha pahalı ya gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

ekledim kardeşim fakat diger arkadaş sadece pazartesi ve çarşambaları oluyor diger günler işte oluyor

Bende hergun giremiyorum hocam zaten :)

• ne kadar hileci türk çogalmış ne zevk alıyorlar böyle anlamadım gitti arkadaş
  • Arkadaşlar oyunda alınabilecek her şeyi aldım (pegasus araçları vs) ve bunları satın aldıktan sonra gerçekten yapacak bir şey, bir hedef kalmıyor. Millete dadanıyorum sıkıntıdan. 3,11 K/D oldu adam öldürmekten. Yaptığımdan memnun değilim millet sinir oluyor ama yapacak başka bir şey bulamıyorum. Öneriniz varsa açığım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

Arkadaşlar oyunda alınabilecek her şeyi aldım (pegasus araçları vs) ve bunları satın aldıktan sonra gerçekten yapacak bir şey, bir hedef kalmıyor. Millete dadanıyorum sıkıntıdan. 3,11 K/D oldu adam öldürmekten. Yaptığımdan memnun değilim millet sinir oluyor ama yapacak başka bir şey bulamıyorum. Öneriniz varsa açığım teşekkürler.

Hocam ayni bendensiniz.10 haneli param var.Sikintidan millete dadaniyorum ama bir sure sonra sikmaya basliyor.Race vs veya gorevlere girecegim artik

• Oyunu temelli olarak bıraktım artık. Sattım gitti. Son zamanlarda arada oynardım. Çok zevkli zamanlarım geçti oyunda. Efsane olaylar oldu. Eğlendim, sinirlendim. Bitti artık. Daha oynamak yok. Garip bir his. Artık GTA 5 oynamayacağım. Ama seneye yeni konsol alınca tekrar alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyunu temelli olarak bıraktım artık. Sattım gitti. Son zamanlarda arada oynardım. Çok zevkli zamanlarım geçti oyunda. Efsane olaylar oldu. Eğlendim, sinirlendim. Bitti artık. Daha oynamak yok. Garip bir his. Artık GTA 5 oynamayacağım. Ama seneye yeni konsol alınca tekrar alacağım.

Neden sattiniz hocam

• Valla hocam eskisi gibi oynamıyordum. Birde yeni PES 17 alıcam. Onun için. Oynasam satmazdım. Yeni nesil alınca geri dönerim ama eski nesilde bitti benim için. İçerik kalmadı. Hikaue DLC'si bekliyorum hala. Eski nesile bor DLC gelirse o zaman onu alıcam.

• Ps3 multiman lı cihazımda oyun kaldığım yerden kayıt olmuyor ve baştan başlıyor sorunu nasıl çözebilirim, daha önce oluşmuş tüm save leri sildikten sonra başıma geldi bu olay

• Oyunda serbest dolaşma yok mu? Bugün oynamaya başladım. Hiç sormadan görevle başladım. Şehirde adada gezmek istiyorum. Nasıl hemen serbest dolaşabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: burti44

Oyunda serbest dolaşma yok mu? Bugün oynamaya başladım. Hiç sormadan görevle başladım. Şehirde adada gezmek istiyorum. Nasıl hemen serbest dolaşabilirim?

Şaka mı bu ?

• 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.