Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MertLIVE

Yalan yahu.

Her yalanda bir gerçek payı vardır.Teknik bilgiler doğrudur hikaye değişir büyük olasılıkla.32 kişi multi olacağı jetlerin kullanılacağı vb
  • 32 kisi multiplayer jet aln size bf.
  • Şu ana kadar Rockstar'ın dediklerinin dışında hiçbir doğru bilgi çıkmadı.
  • Hadi be Rockstar, 5 ay oldu halen 1. trailerı izliyoruz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Nisan 2012; 22:20:14 >
  • Söylenti Bombası: Yeni Bully, Red Dead 3, GTA V!

GTAForums.com'da yayınlanan bir konu, oyun dünyasını epey hareketlendireceğe benziyor. Şuan Rockstar'da çalışmayan fakat geçmiş dönem içerisinde grafik tasarımcılığı adına stüdyo içinde bulunan Brendan ismindeki şahıs, bombaları patlattı! 

Brendan'ın dediğine göre Rockstar'ın GTA V'ten başka bir çok projesi bulunuyor. Söylentide verilen bilgilere göre Red Dead serisinin üçüncü oyunu Red Dead Rebellion, devamı beklenen fakat ismi Bully 2 olmayacak olan yeni Bully projesi ve hatta çok öncelerden kalma Rockstar oyunu Wild Metal'in devamı bile Rockstar'ın stüdyolarında çalışılıyor.

Grand Theft Auto V 2008 yılının sonlarından beri yapım aşamasında ve şuan için %87'si bitmiş durumda.

Söylenti doğru çıkar mı, çıkmaz mı bilemeyeceğiz fakat özellikle yeni oyunlar kulağa hoş geliyor.  

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Bombasi_Yeni_Bully_Red_Dead_3_GTA_V-26383.htm
  • GTA Forums varsa işin içinde, bu haber de yalandır.
  • %90 bitmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Grand Theft Auto V 2008 yılının sonlarından beri yapım aşamasında ve şuan için %87'si bitmiş durumda.

r* ı işte bu yüzden seviyorum adamların ağzı değil eli çalışıyor
  • Ben bu bilgilere inanmıyorum. Bence oyunun yapımına 2009'da başlanıldı.
  • Söylenti: GTA V'in Platformları ve Çıkış Tarihi

Henüz çıkacağı platformlar bile resmi olarak duyurulmayan Grand Theft Auto V hakkında çeşitli söylentiler çıkıyor. Bazı söylenti kaynakları oyunun konsol platformlara özel olacağını söylerken, bazıları da Wii U'nun çıkış oyunları arasında olduğunu dile getiriyor. Ancak belki de tartışmalara nokta koyacak şey, CV'den çıktı.

Rockstar North animatörlerinden Alex O'Dwyer'in CV'sinde yer verdiği bilgilere göre Grand Theft Auto V, PC, PS3 ve Xbox 360 adına çıkacak. Alex O'Dwyer, Grand Theft Auto V'in çıkışı adına da Ekim 2012 tarihini vermiş.

Her ne kadar bu bilgiler Rockstar çalışanının CV'sinden çıkma olsa da en kesin bilgiler resmi duyuruyla birlikte gelecek. Tabloya aşağıdan bakabilirsiniz;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_GTA_Vin_Platformlari_ve_Cikis_Tarihi-26464.htm

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU)
  • GTA 5'in çıkış tarihi sızdı mı?

Rockstar Games'in beklenen oyunu GTA 5'in çıkış tarihi henüz resmi olarak duyurulmadı, ama şimdiye kadar birçok söylenti haber yapıldı. Bu seferki ise, diğerlerinden biraz daha farklı. Oyunda çalıştığını belirten bir animatörün CV'sinde yer alan bilgiye göre GTA 5, önümüzdeki ekim ayında çıkacak oyunlar arasında yer alıyormuş. Tabii bu ne kadar kesinlikte bir bilgi, orası tartışılır.

Rockstar Games, GTA 5'e dair yeni detayların önümüzdeki E3 fuarında geleceğini söylemişti, ki bu da önümüzdeki haziran ayında gerçekleşecek. O zamana kadar sabretmekte yarar var.

http://www.merlininkazani.com/GTA_5in_cikis_tarihi_sizdi_mi-haber-50265p1.html
  • Buna da inanmıyorum Hepsi yalan, yalan, yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

GTA V out October, says developer CV

Has a Rockstar animator spilled the beans?

Kaynak :
    http://i.joystiq.com/2012/04/08/rockstar-north-employee-cv-gives-grand-theft-auto-v-an-october-l/

Kaynak :
    http://www.computerandvideogames.com/343148/gta-v-out-october-says-developer-cv/

Grand Theft Auto V will be released in October this year, if the CV of a Rockstar North animator turns out to be accurate.

Character animator Alex O'Dwyer seemed fairly decisive about the launch in his CVs on both Google Documents and LinkedIn.

Both were pulled offline swiftly after Joystiq's initial report on the revelation, and Rockstar is yet to respond to requests for comment.

A holiday 2012 launch isn't too far fetched, and would be rather pleasant considering recent reports suggesting the game won't arrive until 2013.
  • Benim anlamadığım sızdıran kisiyi isteseler cok rahat bulup hayatını bitirirler yani hapiste çürütürler

En azından meslek etiği denen bir seyr aykırı bu

R* nasıl izin veriyor işine mı geliyor acaba anlamadım ki

Bu arada ikinci video cikti mı ? Pek ilgilenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Benim anlamadığım sızdıran kisiyi isteseler cok rahat bulup hayatını bitirirler yani hapiste çürütürler

En azından meslek etiği denen bir seyr aykırı bu

R* nasıl izin veriyor işine mı geliyor acaba anlamadım ki

Bu arada ikinci video cikti mı ? Pek ilgilenemedim

Buyuk firmalardaki sizdirmalar tamamen urune olan ilgiyi arttirmak icindir bunlari Rockstar sizdiriyor supekilasyon icin o yuzden hapise giren yok Ps3un kirilmasi gibi omru azalinca kirildi ki satsin kiran kisi disarida.
  • Rockstar Çalışanının CV’sine Göre GTA V Ekim’de Çıkıyor!

http://www.hayatimizoyun.com/2012/04/rockstar-calisaninin-cvsine-gore-gta-v-ekimde-cikiyor/
  • Büyük ihtimal öyle olacak.
  • umarım oyundaki takip görevini azaltırlsr çok bayıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

umarım oyundaki takip görevini azaltırlsr çok bayıyor

Katılıyorum. Özellikle arabadan ateş etme çok zorluyor insanı bazı görevlerde. Konsolda işkence olabiliyor bazen, PC'de yine iyi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.