Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.201
Cevap
113
Favori
674.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni videonun 15 gun icerisinde gelmesi muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın bekliyoruz bakalım
  • yarın ne var ?
  • GTAF'de dün acayip bir konu vardı, Take 2'nun mali konular hakkındaki konferansı ile ilgiliydi. Tüm forum pür dikkat dinliyordu. Bir saatte 30-40 sayfa ilerledi konu.

Take 2'nun 2013 mali yılı için hisse başına kazanç hedefi 2,5 dolarmış. Mali yıl da 2013 Mart ayı sonunda bitiyor. Bu paranın %60'ı Rockstar'dan, %40'ı ise Take 2'dan bekleniyormuş. Firma en son bu kadar yüksek bir eps açıkladığında GTA IV'ü bekliyorduk. Her ne kadar çıktığı gün 3 milyon satsa da firmanın bu hedefi sadece Max Payne 3 ve DLC'leriyle tutturması pek olası değil. Yani GTA V'nin 31 Mart'tan önce gelmesi lazım. Hatta bu hedeflerin tutması için oyuna birkaç ay da zaman vermek gerekiyor. Benim tahminim Kuzey Amerika'daki noel alışverişi çılgınlığını da arkasına alarak firmanın oyunu Aralık ortası gibi çıkarması. Çünkü beklenen Ekim ayındaki tüm zaman boşlukları dolu gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

yarın ne var ?

Trailerdaki 24 Mayıs buluntusu.

• quote:

yarın ne var ?

Yarin ne var bilmiyorum fakat E3 2012 ye isaret eden buyuk bir oyun var. GTA V ile ilgili olabilirmi bilmiyorum.

Geoff Keighley Twitter'da belirtmis :

" E3 2012'de önemli ve çok gizli bir oyunun duyurusu için çekimler yaptık. Sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz diyip elkemis, kimse neyin geldiğini tahmin bile edemeyecek."

https://twitter.com/geoffkeighley/status/204783239607496704

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

yarın ne var ?

Trailerdaki 24 Mayıs buluntusu.

yeni trailermı var ? kendimi çok fransız hissettim
  • Take-Two 'implies GTA 5 on track for release by April 2013'

Kaynak:

http://www.computerandvideogames.com/348814/take-two-implies-gta-5-on-track-for-release-by-april-2013/

• Xbox Support: "Grand Theft Auto V Bu Yıl"

Yayınlanan duyuru videosu ardından GTA V'den uzun süredir haber alamıyoruz. Rockstar, açık dünya oynanışına sahip yeni yapımın nelere gebe olduğunu ve neler sunacağı konusunda detaylı bilgiler paylaşmış değil. Belirsizliğini sürdüren bir diğer önemli detay ise oyunun çıkış tarihi.

Resmi Xbox destek hattının Twitter sayfasından gelen bir haber, büyük heyecanla beklenen oyunun bu yıl içerisinde raflarda yer edeceğini işaret etti. Tabii bu mesaj kısa bir süre içerisinde silindi. Kimilerine göre bu mesaj sadece dikkat çekmek için atılmış. Kimilerine göreyse Xbox destek hattı, pek çok online kaynaktan daha güvenilir bir konumda ve bu mesaj gerçeği yansıtıyor. Bu konuda bizi aydınlatacak en yakın adres ise haziran başında gerçekleştirilecek olan E3 2012 fuarı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Xbox_Support_Grand_Theft_Auto_V_Bu_Yil-28087.htm

• Bugün Rockstar kurucularından Dan Houser'ın doğum günü beyler.Artı ilk trailer'da ki 24/05 bulgusu ortaya çıkabilir bugün inşallah
  • Rockstar'ın yeni aksiyon macera oyunu GTA 5'in çıkış tarihi henüz belli değil. Birçok söylenti haber çıksa da, şimdiye kadar hiçbiri doğrulanmadı. Rockstar'ın haziran ayındaki E3 fuarında GTA 5 hakkında yeni bilgiler vermesi bekleniyor, ancak bu süreçte yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor.

Bu kez kaynak, Xbox Support'un Twitter hesabı. Habere göre Xbox Support, geçtiğimiz günlerde GTA 5'in çıkış tarihi olarak, bu yılın sonunu göstermiş. Bunu neye dayandırıyorlar ya da kesin bir bilgi mi, tabii ki bilmiyoruz henüz.

"@ Xbox Support. It says, the next title, Grand Theft Auto 5 will appear later this year."

http://www.merlininkazani.com/GTA_5in_cikis_tarihi_sizdi_mi_Evet_bir_kez_daha-haber-51745p1.html

• E3 de gorecegiz hersey

• Bugun bir sey gelecegini sanmiyorum. Birde su 24/05 olayiyla alakali olarak, trailerdaki yerlerini gosteren bir konu var mi? Merak ettim.

• Video yu izlersen adam tabela ya cekicle vuruyor onun altindaki tasta yaziyor

• yarın oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Coruh

Bugun bir sey gelecegini sanmiyorum. Birde su 24/05 olayiyla alakali olarak, trailerdaki yerlerini gosteren bir konu var mi? Merak ettim.

Tolga hocam millet paranoyak olmuş, en ufak harfi ve yazıyı hemen birşeye bağlıyorlar.. Tamam R* Easter Egg olayını çok sever, geçen yıl bir yetkili IV'te hala bulunmayan Easter Egg'ler olduğunu söylemişti, ama 24/05 olayından bir şey çıkmayacağı belliydi..

Zaten R* E3'te de olmayacaklarını açıklamış, sanırım bu yıl Max Payne 3 üzerine yoğunlaşacaklar.. 2013 Mayıs gibi GTA V çıkar gibime geliyor.. Çünkü adamlar her yıl Mayıs ayında bir oyun çıkarıyorlar..
  • GTA V'in Ekim Çıkışına Bir Bulgu Daha

Bildiğiniz üzere Michael Pachter başta olmak üzere çoğu ünlü oyun analistleri, Grand Theft Auto V için Ekim ayını gösteriyor. Daha önce bir CV'de bu yönde çıkan oyuna bir bulgu daha geldi.

Rockstar North çalışanı Jolyon Orme, CV'sinde çalıştığı projeleri listelerken Grand Theft Auto V'e 10/12 yani Ekim 2012 tarihini verdi. Daha önce Jolyon Orme, Grand Theft Auto serisinin diğer oyunlarında da görev almış. 

Buyrun CV aşağıda. Ekim ayı olur mu gerçekten bilemiyoruz;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_Ekim_Cikisina_Bir_Bulgu_Daha-28374.htm

• umarim yarin bir haber gelir

• Bana kalırsa bunlar sadece ilgi çekmek için. Sonuçta 7 aydır oyun hakkında bilgi yok. Atıp tutmak kolay iş nasılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Bana kalırsa bunlar sadece ilgi çekmek için. Sonuçta 7 aydır oyun hakkında bilgi yok. Atıp tutmak kolay iş nasılsa.

Banada öyle gibi geliyor, R*ın haberi olmadan bu oyunla ilgili kuş uçmaz..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.