Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Beta Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
8
Favori
28.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Keşke GTA 4' te ki o özellikleri çıkarmasalarmış. Çok güzel şeyler varmış. R*' a söylesek oyunun beta halini indirmeye sunar mı acaba

Hiç sanmam. Büyük ihtimalle GTA IV'te kaldırılan çoğu özelliği GTA V'te göreceğiz. San Andreas'ta kaldırılan birkaç özelliği IV'te gördüğümüz gibi.

En detaylı ve geniş oyun olacak dediler. Sanırım geçen oyunlarda koymadıklarını, mevcut olanların daha iyisini harmanlayıp çok iyi bir oyun yapacaklar

• quote:

quote:

quote:

Keşke GTA 4' te ki o özellikleri çıkarmasalarmış. Çok güzel şeyler varmış. R*' a söylesek oyunun beta halini indirmeye sunar mı acaba

Hiç sanmam. Büyük ihtimalle GTA IV'te kaldırılan çoğu özelliği GTA V'te göreceğiz. San Andreas'ta kaldırılan birkaç özelliği IV'te gördüğümüz gibi.

En detaylı ve geniş oyun olacak dediler. Sanırım geçen oyunlarda koymadıklarını, mevcut olanların daha iyisini harmanlayıp çok iyi bir oyun yapacaklar

Yeter ki bir haber verilsin oyun hakkında.

• Muhteşem bir rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahrolsun MW3!

Muhteşem bir rehber

Sağol.
  • Sağolasın hocam uzun ve zevkli bir konu açmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_2003

Sağolasın hocam uzun ve zevkli bir konu açmışsınız.

Ne demek hocam, beğendiyseniz ne mutlu bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kral_2003

Sağolasın hocam uzun ve zevkli bir konu açmışsınız.

Ne demek hocam, beğendiyseniz ne mutlu bana.

Bir şey değil.
  • Harikasin kardesim emegine saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKR-C

Harikasin kardesim emegine saglik

Sağol kardeş.
  • Abi mükemmel bi konu ya.. Benim için yapmışsın resmen, çok sağol. Şimdi okumaya başlıyorum hepsini :)
  • Bayağı uğraşılmış konu. Teşekkür mesajı yazmak şart oldu
  • bayağı uğraşmıssın teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Abi mükemmel bi konu ya.. Benim için yapmışsın resmen, çok sağol. Şimdi okumaya başlıyorum hepsini :)
    Okuyun!

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bayağı uğraşılmış konu. Teşekkür mesajı yazmak şart oldu
    Öyledir.

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

bayağı uğraşmıssın teşekkürler
    Ben teşekkür ederim.

• Söylediklerinde %100 haklısın. Gta VC ve Gta SA için Kapsamlı bir mod yapmıştım. (gta vc de fazla uğraşmadım ve çalışmayı iptal ettim. Gta sa 2-3 ayımı aldı ilk versiyonunu yayınladım ama kaplama sorunu vardı en sonunda bu hatayıda çözmüştüm son kontrolleri yapar iken bir hata sonucu tüm çalışmalarım silindi... İnternette ilk versiyonu mevcut.)
    Çalışmalarım sırasında gta3.img kalıp dosyasının tamımını inceliyordum ve oyunda daha önce görmediğim bir çok karakter ve bazı silahlar mevcut idi. Hatta oyunda olmayan araçlar dahi vardı. Muhtalemen oyuda bir çok yaya vardı. (gta3.img' de yüzlerce skın var... Çoğunu oyunda hiç görmedim.)
    Bunun gibi bir çok esrarengiz şeyler var...

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

Söylediklerinde %100 haklısın. Gta VC ve Gta SA için Kapsamlı bir mod yapmıştım. (gta vc de fazla uğraşmadım ve çalışmayı iptal ettim. Gta sa 2-3 ayımı aldı ilk versiyonunu yayınladım ama kaplama sorunu vardı en sonunda bu hatayıda çözmüştüm son kontrolleri yapar iken bir hata sonucu tüm çalışmalarım silindi... İnternette ilk versiyonu mevcut.)
    Çalışmalarım sırasında gta3.img kalıp dosyasının tamımını inceliyordum ve oyunda daha önce görmediğim bir çok karakter ve bazı silahlar mevcut idi. Hatta oyunda olmayan araçlar dahi vardı. Muhtalemen oyuda bir çok yaya vardı. (gta3.img' de yüzlerce skın var... Çoğunu oyunda hiç görmedim.)
    Bunun gibi bir çok esrarengiz şeyler var...

Evet ben de GTA 3 için mod yaparken Darkel'in kalıntı dokularına rastlamıştım. Ayrıca Novy de vardı yanlış hatırlamıyorsan.

• Oyundaki çocuk planı aslında gerçekleştirilebilir. Cleo ile çok iyi bir mod yapılabilir. (bkz: cleo ile yapılmış, zombi, goril, uzaylı vs. Var)

• quote:

Oyundaki çocuk planı aslında gerçekleştirilebilir. Cleo ile çok iyi bir mod yapılabilir. (bkz: cleo ile yapılmış, zombi, goril, uzaylı vs. Var)

Daha önce hiç duymadım. Sanırsam pek bilen de yok. Çok gerek duyulan bir şey değil gibi.
  • quote:

quote:

Oyundaki çocuk planı aslında gerçekleştirilebilir. Cleo ile çok iyi bir mod yapılabilir. (bkz: cleo ile yapılmış, zombi, goril, uzaylı vs. Var)

Daha önce hiç duymadım. Sanırsam pek bilen de yok. Çok gerek duyulan bir şey değil gibi.

Güzel olurdu aslında. Basit görevlerde eklenebilirdi. Bkz: çocuk kaçırıp fidye isteme vs.

• quote:

quote:

quote:

Güzel olurdu aslında. Basit görevlerde eklenebilirdi. Bkz: çocuk kaçırıp fidye isteme vs.

Evet Cleo ile görev yapılabiliyor belki de benzer görevler vardır. Bir ara denemiştim pek bir şey anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Cleo ile görev yapılabiliyor belki de benzer görevler vardır. Bir ara denemiştim pek bir şey anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.