Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Beta Rehberi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
8
Favori
28.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Beta dendiğine göre konsoldur büyük ihtimalle. Ancak bayağı bir evrime uğramış gibi gölge ve yansımalar.

Olabilir.Dokular düşük denmiş ama düşük sayılmaz.Köşe yumuşatma ve araç yansımaları gayet iyi gözüküyor.Herhalde bu grafiklerle konsol yeterli performans verememiş ki biraz kısmışlar.Son anda PS3'ün ekran kartının 512mb değil de 256 mb olacağı bildirilince Metal Gear Solid 4'te de aynı şekilde grafikleri kısmışlardı.MGS'de doku kalitesini bariz şekilde düşürmüşlerdi , ışıklandırmayı da değiştirmişlerdi.Umarım aynı şey Gta 5'in başına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Beta dendiğine göre konsoldur büyük ihtimalle. Ancak bayağı bir evrime uğramış gibi gölge ve yansımalar.

Olabilir.Dokular düşük denmiş ama düşük sayılmaz.Köşe yumuşatma ve araç yansımaları gayet iyi gözüküyor.Herhalde bu grafiklerle konsol yeterli performans verememiş ki biraz kısmışlar.Son anda PS3'ün ekran kartının 512mb değil de 256 mb olacağı bildirilince Metal Gear Solid 4'te de aynı şekilde grafikleri kısmışlardı.MGS'de doku kalitesini bariz şekilde düşürmüşlerdi , ışıklandırmayı da değiştirmişlerdi.Umarım aynı şey Gta 5'in başına gelmez.

V'in oynanış videosunda falan gayet iyiydi pek bir değişiklik de gözümüze çarpmadı ilk görsellerden son görsellere kadar. Bence çok bir değişiklik olmaz. Ama IV cidden değişmiş bayağı. Bir de ilginçtir, IV'ün bazı beta görüntüleri şu anki final halinden bile kötü kimisi de daha iyi. III zaten 180 derece dönmüş onu hıç katmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gta v'de neler değişti acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Gta v'de neler değişti acaba

Karakterlerin görünümü biraz değişti, şehirde ufak değişiklikler var. Grafikler de biraz değişik trailerlara göre.
  • quote:

quote:

Karakterlerin görünümü biraz değişti, şehirde ufak değişiklikler var. Grafikler de biraz değişik trailerlara göre.

Peki değişiklikler hakkında detaylı bilgiler yokmu ortalıkta ?

• quote:

quote:

quote:

Peki değişiklikler hakkında detaylı bilgiler yokmu ortalıkta ?

Konudaki çoğu bilgiyi aldığım sitede yoktu GTA V hakkında bir bilgi. Adamlar herhalde oyuna dalıp unuttular.

• quote:

quote:

@Within, teşekkürler.

@ziel34, aynen.

Hele şu adam öldürünce haber yapma işcilerin sokak lambalarını kırınca tamir etmesi bunlar gta v'de bile olmayacak malesef...

Belki bir yama ile eklenilebiliyordur bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 29 Aralık 2013; 19:02:43 >

• quote:

quote:

Nedenini bilmiyorum, ama Gta 4'ün grafikleri çok garip.Neredeyse hiç renk yok grafiklerinde.Gta V bu konuda 4 ve 4'ün ek paketlerindeki sorunu gidermiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

DAha ekleme yapacan mı?yoksa bu kadar mı?

Yazıları alıp çeviri yaptığım sitedeki bazı maddeleri tam çeviremediğim için atlamıştım. Ama sayısı çok değildi. Belki onları koyarım yakın bir zamanda. Onun dışında çok ekleme yapmayı düşünmüyorum şimdilik.

Betada az sayıda bilgi kaldırıldı.
    bkaakco anlamlarını bilseydi çeviri yapacaktı sanırsam

• @-Rsan-, video güzelmiş.

@*Meteora*, GTA IV'ün grafiklerinin soluk olması New York'ta geçmesinden dolayı. Ek paketlerde de fark yok aslında biraz rötuş yapılmış olabilir. GTA III de aynı şekilde soluk dikkat ettiyseniz. Bir tek LCS canlı renklere sahip farklı olarak. O da sanırsam yapımcıdan kaynaklı; LCS'yi asıl geliştiren firma, diğerlerinin aksine Rockstar North değil Rockstar Leeds.
  • Çok yakında GTA 5 başlığı da yenilenecek.
  • Bazı bulduğum ayrıntıları sizinle paylaşmak istiyorum:

GTA 3'ün betası... Grafikler oldukça geride.
     Grand Theft Auto: Beta Rehberi

GTA 4'te bu görev mevcut, oynayanlar bilir. Ancak patlama sahnesi yok.

GTA 4'ün beta hali. Grafikler şu anki halinden bayağı farklı.

• Manhunt'dan tanıdığımız karakter, Yönetmen, Lionel Starkweather, Gta San Andreas'de Steve Scott (Gta VC'den Tanıdığımız Yönetmen) ile birlikte yer alacaktı fakat bundan vazgeçildi.
    Bunun 2 Sebebi Olduğu Düşünülüyor:
    1-Kendisinin Zaten Manhunt'da Yer Almış Olması
    2-Steve Scott ve Lionel Starkweather'ın Senaryoyla Uyumsuz Olma Olasılığı.

Ayrıca bu karakterlerin bize ne zaman görev vermiş olacağıda bilinmiyordu, ama büyük bir olasılıkla CJ Los Santos'a geri döndükten sonra olacaktı bu (A Home In The Hills göreviyle aynı zamanda)
    Scott'un zaten yer aldığını gördüm de, Starkweather yok sanırım.
    Ha bu arada Gta VC kataloğunda, ''Şehir'' kesitinde bir hata var.''Yol yok'' yerine ''Yok yok'' yazılmış sanırım

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 23 Nisan 2014; 21:44:02 >
  • *Meteora* kullanıcısına yanıt
    http://replygif.net/i/1182.gif

Değişik bir bilgiymiş.

Evet, hata varmış, düzelttim. Sağ ol.
  • Hocam birde ''Three's Company'' görevinin adı ''The Extraction'' olacaktı, ''The Expraction'' değil Gta 5 görevler katoloğunda düzeltirseniz sevinirim
  • *Meteora* kullanıcısına yanıt
    Düzelttim, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

Güzel olmuş ama gta vcs'nin betasında deagle olduğunu gösterip yazmamışsın

Teşekkürler. Dediğinizi tam anlayamadım.
  • Konu hortlacak ama APC Gta5e güncellemeyle eklendi, resmi de bu;

• Oyunda kadın polisler vardı. Ama kadın polisleri öldürebilecek veya zarar verebilecek oyuncuların olması yüzünden kadın polisler oyundan kaldırıldı diyen kişiye söylüyorum.

Böyle bir şey yoktur geçenlerde Youtube sayfasında Gta 4 ün betasıyla ilgili bir video izledim orda altyazıda aynen şöyle dendi

-Sadece ilk fragmandan gördüğümüz bir sahne sayesinde biliyoruz ki oyunda, kadın polislerde olacaktı ancak son versiyonda neden sadece erkek polislerin olduğu da başka muamma.

İşte aynen böyle yazıyordu dediğin şey olsaydı böyle yazmazdı hatta gta 4 de olmadığı gibi gta 5 de kadın polisler olmazdı.Onu geçtim akıl var mantık var oyunda sanki hepimiz iyi ınsan oluyoz iyide oluyoruz kötü de oluyoruz araba çalıyoruz kadın erkek demeden öldürüyoruz tabi ki oyunda olalım gerçek hayatta olmayalım da :D ve sen nasıl oluyor da kadın polise zarar verme yüzünden kaldırıldı demişsin hiç aklına gelmiyor mu ? başka kadınlar da var onlar niye var dediğin şey zaten olsa oyunda hiç kadın olmazdı R* zarar verme olayına dikkat etseydi gta oyununu hiç çıkarmazdı zaten :D Yani lütfen biraz daha dikkat :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.