Şimdi Ara

Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU] (842. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.026
Cevap
27
Favori
1.056.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: luganoguz

Beyler bu oyunun grafikleri niye bu kadar leş ya renk paleti olarak ? heryer gri gibi yani bi 5e bak bi buna.
    5 ile aynı motorlamı yapıldı bu eğer yapıldıysa bu niye böyle kötü bir renk paleti var ?

şiddetle tavsiye ederim.Oyunun grafikleri çağ atlıyor bu mod ile

www.bolumsonucanavari.com
    GTA IV Grafik Modu iCEnhancer'ın 3.0 Sürümü Yayınlandı (Video)
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_IV_Grafik_Modu_iCEnhancerin_30_Surumu_Yayinlandi_Video-64551.htm

• Ben 4 dvdli gta 4 aldım onları tek bir dosyada birleştirdim kurulum dosyası gibi olarak GTA.exe ve GTA4.msi diye 2 tane dosya var onlara tıklayınca aşağıdaki resim gibi bi panel çıkıyo bu gtanın kurulumu yani bu dolduktan sonra gta açılacakmı yoksa bu sadece görüntü ayarlarımı?
     Grand Theft Auto IV (2008) [ANA KONU]

Tamam sorunu çözdüm windows 8.1 vardı win 7 yaptım açıldı oyun win8de açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassakaTR -- 9 Mart 2015; 12:50:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Arkadaşlar oyunda x ve ? İşaretleri çıktı bende görev yapmak için gidiyorum ama ikisi de olmuyor.görev yerine geliyorum okun üzerine geliyorum ama herhangi bir görev başlamıyor.
    Daha önceden başına gelen var mı ve ne yapmam lazım? Oyun orjinal steam dan oynuyorum.

Playboy x

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta v de oynuyorum ama buoyundan aldığım şehir hissini v de alamadım bu oyunda Şehirde araçla gezmesi dolaşması daha güzel geliyor birde bu oyunda halk çeşitliliği çok iyi yahudisinden amerikalısına çinlisinden rusuna arab ından Balkanına hepsi bu oyunda vardı çok kozmopolit bir şehir yaya Yapısına sahip bi oyundu.Bana göre gta ıv bi başkadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Gta v de oynuyorum ama buoyundan aldığım şehir hissini v de alamadım bu oyunda Şehirde araçla gezmesi dolaşması daha güzel geliyor birde bu oyunda halk çeşitliliği çok iyi yahudisinden amerikalısına çinlisinden rusuna arab ından Balkanına hepsi bu oyunda vardı çok kozmopolit bir şehir yaya Yapısına sahip bi oyundu.Bana göre gta ıv bi başkadır

Aynen hacı dayı bile gördüm ben sakallı
  • quote:

Gta v de oynuyorum ama buoyundan aldığım şehir hissini v de alamadım bu oyunda Şehirde araçla gezmesi dolaşması daha güzel geliyor birde bu oyunda halk çeşitliliği çok iyi yahudisinden amerikalısına çinlisinden rusuna arab ından Balkanına hepsi bu oyunda vardı çok kozmopolit bir şehir yaya Yapısına sahip bi oyundu.Bana göre gta ıv bi başkadır

Aynen katiliyorum en onemli seyden bahsetmemissin o da fizik motorudur. Gta V'deki arac surusu arcade tarziydi daha cok biraz daha dusuk yas seviyesine hitap ediyordu bence cidden IV'den sonra hic sevemedim ayrica IV'de motoru bir yere carptigimiz zaman karakter o kuvvet ile havada taklalar atiyordu ayni seyi V'de denedim 1 metre zor gitti cidden fizik motorunu berbat yapmislar V'te. Ayrica V'de yasayan bir sehir var ama sen hayalet gibisin aktiviteler cok az, arkadas cesitliligi yok (IV'de Bruce,Packie,Jacob,Dwayne hatta sadece Roman bile V'deki hepsine bedel bence) isin ilginci ise hamburgercide falan yemek yiyemiyorsun V'te. 25-30 tane silah tasimakta ayri bir sacmalik birde polislerle catisinca falan karakterin hemen olmesi cidden oynanabilirligi dusurmus vurus hisside kotu bence kartona mi insana mi ates ediyoruz belli degil IV'deki silah sesleri, ates etmek falan daha gercekci geliyordu bana. 3 karakter olayi ayri bir sacmalik zaten hicbirine dogru duzgun isinamadim birisi esini baskasiyla yakaliyor halen onunla birlikteligini surduyor, birisi manyagin teki, birisi ise hood olayindan bikmis para kazanmak isteyen gecmisi bile olmayan pasif bir siyahi karakter yani Rockstar farkli bir sey denemeye calismis ama bence ticari amacla yapilan klasik Hollywood filminden oteye gidememis GTA serisinin amaci suc ile komediyi karistirip icinede eglence katip saglam bir hikaye ile oyuncuya sunulmasidir. Ben zaten MP pek sevmem single da takilirim genelde Gta V ise kenarda oylece duruyor 180 TL bosuna mi verdim ? Hayir tabikide ortada bir emek var eger oynadiysak desteklemek lazim 2 kere bitirdim daha da acip yuzune bile bakmam Niko ile Gta IV'e devam Umarim Gta VI'da tek bir karakter ve muthis bir hikaye ile karsimiza cikilir.

• Bu kasma, kaydetme sorunlarının bir rehberi vardır bir yerde mutlaka. Bulamadım bilen varsa link atarsa sevinirim.
  • GTA IV'deki detaylar ve fizik motoru.

• GTA IV için yeni güncelleme yayınlandı
    Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    GTA IV için yeni güncelleme yayınlandı
    http://www.merlininkazani.com/GTA_IV_icin_yeni_guncelleme_yayinlandi-oyun_haber-91784p1.html

@etihadb

• quote:

Orijinalden alıntı: Naneli Larry

GTA IV için yeni güncelleme yayınlandıhttp://www.merlininkazani.com/GTA_IV_icin_yeni_guncelleme_yayinlandi-oyun_haber-91784p1.html

@etihadb

Adamlar 6 yıl sonra güncelleme çıkarmış. Takdir edilesi bir durum lakin Steam versiyonuna ne zaman tezahür eder acaba.

EDIT: Steam içinde bahsi geçen 1.0.8 yaması gelmiş, indirdi. Direkt olarak Microsoft Games for Windows Live ile ilgili güncelleme yapmaya kalklı ve kurulum kutusu geldi. Ne dediyse tamam, OK, kur (install) dedim. İlkinde hata verdi, ikinci kutucukta kurdu. Rockstar-Steam-Microsoft üçlüsü 6 yıl sonra yeni bir ızdırap tattırdı sağolsunlar.

Makinamda v1.0.7'ye göre düşüş sezdim. Güncelleme pek yaramadı galiba. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Kasım 2016; 21:44:55 >

• GTA 4'e 6 Yıl Sonra Yama Geldi
    Rockstar Games Customer Support
    Grand Theft Auto IV Patch 8 Title Update Notes (PC Only) - Rockstar Games Customer Support
    https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/235650888

6 yıl sonra çıkan Patch 8 adlı yama, oyunun modern bilgisayarlar ve işletim sistemlerinde daha rahat çalışmasını sağlıyor. Bazı bugları giderdiği de yama notlarında yazılı. Maalesef yama oyunun Games for Windows Live'a bağlanma ihtiyacını ortadan kaldırmıyor.

OGZ

• Yamam eski bilgisayarlarda bir rahatlama sağlıyor mu ayrıca önerdiğiniz mod var mıdır (grafik güzelleştirmesiden ziyade daha çok oyunu geliştirmesi açısından)

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Yamam eski bilgisayarlarda bir rahatlama sağlıyor mu ayrıca önerdiğiniz mod var mıdır (grafik güzelleştirmesiden ziyade daha çok oyunu geliştirmesi açısından)

Daha çok kasıyor, stuttering denilen takılmalara fazlalaşmış. Birde utanmadan zaten var olduğu HALDE Microsoft Sign-in Assistant ve Microsoft Games for Windows Live zımbırtılarını tekrar kurdurmaya çalışıyor ve o da hatalı. Her türlü içine etmişler oyunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Niye böyle dedin ki, ne güzel kuracaktım baştan indirip

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Niye böyle dedin ki, ne güzel kuracaktım baştan indirip

Valla ben keşke öncesinden yedek alsaydım dedim. İçime de doğmuştu. Yine de indir dene istersen. Belki senin sistemde akıcı çalışır. Takılma had safhada.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Benimki intel nvidia, belki dediğin gibi uyumlu çıkar da çalışır. Şu aralar çok sandbox oynasayım var çünkü ve bilgisayarım güncel oyunları kaldırmıyor

• Daha çok sluttering oluyormuş youtube dan baktığıma göre 80 fps den birden 40 lara düşüş yapıyor buda sluttering yaşatıyor.Gtx 1080 ile 40 lara düşüyor oyun enb araç modları kurulsa direkt olarak 20 lere inicek,fakat bir kaç güncelleme daha getirilse bence düzelir
  • 1.0.8.0 yamayı görünce önce bi monitöre yaklaştım, başka bir oyunun güncellemesi herhalde bug oldu dedim meğersem raksıtar bey oyuna yeni patch getirmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

1.0.8.0 yamayı görünce önce bi monitöre yaklaştım, başka bir oyunun güncellemesi herhalde bug oldu dedim meğersem raksıtar bey oyuna yeni patch getirmiş

Test edip sonucu söylerseniz sevinirim.İlginçtir çok üst sistemlerde aşiri şekilde anlık takılma olurken orta veya giriş seviyesinde daha stabil olabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

1.0.8.0 yamayı görünce önce bi monitöre yaklaştım, başka bir oyunun güncellemesi herhalde bug oldu dedim meğersem raksıtar bey oyuna yeni patch getirmiş

Test edip sonucu söylerseniz sevinirim.İlginçtir çok üst sistemlerde aşiri şekilde anlık takılma olurken orta veya giriş seviyesinde daha stabil olabiliyor

Hocam benim oyun stabilleşmiş. Kapıdan çıktığında 2 3 saniye etrafa bakınca fps drop oluyordu o düzelmiş 0.5 1 sn arası oluyor artık. Ayarlarda ekran kartı 2 gb ama onu aşmış gibi gösteriyordu o düzelmiş yeşile dönmüş. İlk izlenimlerim bunlar.

• 
Sayfa: önceki 840841842843844
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.