Şimdi Ara

Grand Theft Auto: San Andreas mobil cihazlar için geliyor! (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
24
Favori
44.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Daha iyi calismasi icin güncelleme gelirmi acaba
    Görev yapicamda güncelleme gelir emeklerim gider diye ilerlemek istemiyorum
    Veya güncelleme gelse bile kayitli oyunu kaybetmemek imkani varmi

Guncelleme var olan dosyaları silmez, uzerine yeni dosyalar ekler. Bu yuzden yedeklerin asla silinmez.

Dogruda apk ile yukledim yani güncelleme otomatik gelmeyecek ki ben istersem guncelini tekrar yukleyecem
    Bu arada markette uyumsuz gozukuyo yani mecbur apk ile yüklemek zorundayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

Buradaki yorumları okuyunca ve Dead Triger 2 Low ayarlarda oynayınca bu oyunu benim telefon kaldırmaz diye düşünüp dün satın almadım.Ama birkaç ay sonra telefonu değiştireceğim için gözümü kararttım ve aldım.Çok şükür resimdeki ayarlarda rahatça oynuyorum.Ve oyunu ilk açtığımda High seviyedeydi, bende olur belki diye Max yaptım ama pek olmadı. :)

Hala şaşkınım ve S2'ye olan hayranlığım gün geçtikçe artıyor.

@ayrakass

Hocam deminki arkadaşın dediği gibi S2'nin çözünürlüğü 480p akıcı oynatması normal olabilir
  • Şahsen telefonda bu tip ağır oyunları oynamaya karşıyım ben, telefon oyunu dediğin minyatür ama eğlenceli olmalı PC veya konsol varken oturupta telefonda oyun oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

Discovery 16 GB Ã kuran var mı oyunu? Ne yapsam açılmadı.

maalesef ben de beceremedim discoverye kurmayı

Apk maniadan indirip 1.02 apk sı ile yukledim calisiyo discoveryde orta ayarlarda.
    Once apk yi atip kurdum ama girmedim 9 parttı tekini masaüstüne cikarinca tek part oluyor sonra onu
    Android/obb içine attim

Buradan limonadama teşekkürler o anlatti banada :D

Yardımcı olduğuma sevindim

• @Bustoll

Performans olarak gayet iyi bir telefon ama malzeme kalitesi açısından biraz can sıkıyor.Kasanın yanındaki birleşim yerlerinde hafiften çıkıntılar oluşmaya başladı.Ve artık en ufak bir darbede hemen boya atıyor.Bu şekilde malzeme ile devam ederse Samsung bir daha telefon olarak almayı düşünmüyorum.

S2'ye karşı benimde anlayamadığım bir sevgim var.Yoksa 2 yıl oldu alalı şimdiye kadar değiştirebilirdim ama artık değiştirmenin zamanı geliyor.:)

@Consciousness

Bir arkadaş da belirtmiş.S4'ün ekran çözünürlüğünden dolayı olabilir.GPU işlem yaparken zorlanıyor olabilir.YouTube'da S2'nin GTA San Andreas ile ilgili videolarını bulabilirsiniz.

@ayrakass

Büyük ihtimal o nedenden dolayıdır.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyilmaz93 -- 22 Aralık 2013; 12:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Şahsen telefonda bu tip ağır oyunları oynamaya karşıyım ben, telefon oyunu dediğin minyatür ama eğlenceli olmalı PC veya konsol varken oturupta telefonda oyun oynamam.

Bu yüzden NVDIA Shield var :)
    Hem android oyunları hemde Çıkmış tüm el konsolları ev konsolları(ps3 generasyonu hariç ) oynayabiliyorsunuz
    Tuşsuz dokunmatik oyunlar bende karşıyım.Oyun dediğin tuşla oynanır anca sınırsız koşular zevkli diğerleri kendini kandırmaca minik ekranda gta mı oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylz93

@Bustoll

Performans olarak gayet iyi bir telefon ama malzeme kalitesi açısından biraz can sıkıyor.Kasanın yanındaki birleşim yerlerinde hafiften çıkıntılar oluşmaya başladı.Ve artık en ufak bir darbede hemen boya atıyor.Bu şekilde malzeme ile devam ederse Samsung bir daha telefon olarak almayı düşünmüyorum.

S2'ye karşı benimde anlayamadığım bir sevgim var.Yoksa 2 yıl oldu alalı şimdiye kadar değiştirebilirdim ama artık değiştirmenin zamanı geliyor.:)

@Consciousness

Bir arkadaş da belirtmiş.S4'ün ekran çözünürlüğünden dolayı olabilir.GPU işlem yaparken zorlanıyor olabilir.YouTube'da S2'nin GTA San Andreas ile ilgili videolarını bulabilirsiniz.

@ayrakass

Büyük ihtimal o nedenden dolayıdır.:)

Hocam ben tablete yükledimde oyun açılıyo ama ekran simsiyah.Yön tuşları v.s gözüküyo ama onun haricinde hiçbişi gözükmüyo.
    Versyon 1.0.2 kurulu ne yapmalıyım hocam
  • Eğer marketten satın aldıysanız Rockstar'a e-mail atarsanız sorunuza çözüm bulabilirler.Ben satın aldım oyunu, market dışında yüklemelerle ilgili bir fikrim yok ama başka kaynaklardan indirmeyi dene.Ayrıca xda veya Türkçe olarak yesilcin sitesine bakabilirsin.

@MrNobody
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Bu oyunu High de kasmayan bir telefon var mı acaba

full ayarlar hepsi max ayarlarda high ayarlarda bütün yüzdeler ise 100 de
    kasma yok
    s3 cihazım
    ama kasma yaparsa çok az arada bir o da rahatsız etmiyor yani çoğu cihaz rahat oynar telefonu çok dolu değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Bazı arkadaşlar S3 te herşey full de donmadan oynuyorum felan demiş. Ya hayal görüyorlar yada orda Resolution diye bir seçenek olduğunu görmemişler. Zire ben 4.4.2 ile 1600mhz işlemci hızı ile resolution %90 diğerleri medium low arası anca oynanabilir oldu. Oynanabilir dediğim 0 kasma yani.

s3 de ayarlar full kardeşim
    ilk başlarda full yapmayyın çünkü telefona bi otursun alışsın
    1 gün geçince fulleyin hiç kasma olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Bu oyunu High de kasmayan bir telefon var mı acaba

Note 3, S4, HTC One, Z1, Z Ultra filan oynatır sanırım.
    Edit: Bu saydıklarım Max.'da bile oynatır.

s3 de ekle bence :D çok iyi ya :D kasma olsaydı delirirdim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

s3te kasma sorunu varmı?

hiç bir sorun olmuyo ayarlarımın hepsi full de
    için rahat olsun
  • çok süper oyun ya bilgisayarda az oynamamıştım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Bu oyunda s3 ün nexus 4 ve diger eşdeğer telefinlara karsi üstünlüğü goruluyor ama beyler
    S3 de butun ayarlar full de cok guzel oynaniyor
    Hafif ara ara kasma olsada cok iyi

Aynen, hele ki S3'ü GMD gibi modellerle karşılaştırıyorlar ya, ciddi farklar var.

aynen
    gün geçtikçe s3 de oynanilirlik yükseliyor
    mesela ilk de çok ama çok az kasma vardı full de
    şimdi hiç kalmadı gibi bişey yani
  • Beyler biri yardım etsin ps3 joyistiği bu oyuna kablosuz nasıl bağlayabilirim ?
  • Evet beyler sonunda indirip göreevlere başladım sony xperia z sıfır kasma oyunun stabilitesi çok iyi :)
  • ÇOK İYİ
  • yüklemeyi becerdik de görevler çok zor değil mi ? Hileli oynamaya alışmışız yürüyemeden ölüyorum.
  • ya herkes sifir kasma deyip duruyor nexus 4 neden kasiyor :D

• ilk nesil nexus 7 ayarları düşürünce oynanabilir seviyede öyle 60 fps hissi vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 22 Aralık 2013; 15:21:06 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.